aciu uz pagyras:)
Linada- aha, nebedaug liko ir sprogsiu turbut..))O Tamsta ar nakti nevelei, ar niekuom nepasigirsi? Jauciu koki tai Valentina lipdai..)
Bonbonkea- aha, silkas ant pirstinaiciu. as ji labai megstu dekorui naudoti:) o del kainu- nugi pagalvojau, kad darbo daugiau idedu nei gaunu atlyginimo:)) Tai kazkiek padidinau uztat:))
QUOTE(Minesota @ 2007 02 10, 22:38)
kiek sunaudojai vilnos ?
QUOTE(MELDA @ 2007 02 11, 12:55)
Sunaudojau apie 300 g vilnos.
QUOTE(Minesota @ 2007 02 11, 13:05)
Sunaudojau apie 300 g vilnos.
Minesota , labai solidus tašiukas. Mano mėgstamiausios spalvos
Žinot, aš suprantu, kad girtis nelabai gerai ... Bet kartais taip norisi kad ir kiti pasidžiaugtų su tavim kartu
Namelis adatelėms - atsibodo rankioti jas po visą siūlų dėžutę
i
kaip faina labai labai
Rubberneck, smagus namelis adatėlėms, labai primena žydintį kaktusą, tikriausiai tokia mintis ir buvo?
QUOTE(pavonija @ 2007 02 11, 13:31)
Rubberneck, smagus namelis adatėlėms, labai primena žydintį kaktusą, tikriausiai tokia mintis ir buvo?
Na taip
Kažkodėl prieš pradedant į galvą atėjo tik du spygliuoti dalykai - ežes ir kaktusas
Darbelių gražumas neišpasakytas. BambukInis paveikslas tiesiog BEŽODŽIŲ....
Girdėjau apie tokius triušius kuriuos galima pešti, jų vilną suverpti ir mezginius mezga.
Ar vėlimui jų vilnelė naudojama, gal kuri bandėt?
Girdėjau apie tokius triušius kuriuos galima pešti, jų vilną suverpti ir mezginius mezga.
Ar vėlimui jų vilnelė naudojama, gal kuri bandėt?
anoje temoje apie tai buvo šnekėta... tų triušiukų vilna nesivelia
QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 11, 13:33)
Na taip
Kažkodėl prieš pradedant į galvą atėjo tik du spygliuoti dalykai - ežes ir kaktusas
Pagirsiu už tai, kad panaudojai daugiau nei vilną
Aš suprantu, kai žmogui reikia pagyrų tobulėjimui
Kaži kas būtų jei grūščiau viską ką padaru kad ir be meilės
Šeip yra ir pagyrų skyrelis.
Aplamai kaip kas nori taip tas daro, kas giriasi, kas nervus tampo, kas teršia forumą ar apsimetinėja keliais asmenimis tokia jau žmogaus prigimtis
gal kas nors žinote kur galima gauti geltonų dažų vilnai? kažkaip bent jau Senukuose geltonos spalvos nebuvo...
4 Doseth
Na, negrūdu ir aš visko.
Šiaip jei jau Tamstą mano "veltiniai" taip erzina - atsiprašau, daugiau tai nepasikartos.
P.S. Vis galvoju - kodel jūs, velimo profesionalai, nesuprantat paprastų mėgėjų džiaugsmo? To, kad mums kiekvienas pavykęs darbelis yra savotiška pergalė ?
Na, negrūdu ir aš visko.
Šiaip jei jau Tamstą mano "veltiniai" taip erzina - atsiprašau, daugiau tai nepasikartos.
P.S. Vis galvoju - kodel jūs, velimo profesionalai, nesuprantat paprastų mėgėjų džiaugsmo? To, kad mums kiekvienas pavykęs darbelis yra savotiška pergalė ?