Rubberneck, Minesota, puikūs darbai
Mano viena rankinė galvoj jau irgi nuvelta, nors realiai tik rankenos dar tėra Ryt tikiuosi per dieną padaryti. Tik tas vėlimas pas mane chaotiškas - prišoku vis, kai miega mano merginos arba ką užsiėmusios veikia, paveliu, paveliu ir vėl muiluota lekiu pas kurią nors
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 10, 01:22)
gaila,kad aš Kaune, reiks pabandyt pasižvalgyt, nors nelabai nutuokiu kur ačiū už atsakymą
as ir kaune
QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 10, 21:15)
Matyt susirgau gigantomanija
Kažko ant didelių darbų patraukė
Giriuosi savo šiandieniniu paveikslėliu (100x60 cm) ir prašau Jūsų patarimo kaip geriau jį įrėminti- ar pervert per bambuko pagaliukus ar geriau įdėti į paprastus rėmus? Niekaip negaliu apsispręsti
Kažko ant didelių darbų patraukė
Giriuosi savo šiandieniniu paveikslėliu (100x60 cm) ir prašau Jūsų patarimo kaip geriau jį įrėminti- ar pervert per bambuko pagaliukus ar geriau įdėti į paprastus rėmus? Niekaip negaliu apsispręsti
labai grazu
QUOTE(larina @ 2007 02 11, 01:01)
RUBBERNECK... Zandikaulis atvepo... Ka galiu ir pasakyti... ir taip aisku, kad fantastika..
Kiek mazdaug laiko velei paveiksla?
Kiek mazdaug laiko velei paveiksla?
Apie 4 valandas. Labai daug laiko ateme isdeliojimas.
Linada,
pagyru puodas vis juodesnis.. Lauksiu atsakomojo smugio:)))
Va nusiveliau sau pirstines ir labai tuom dziaugiuosi, kad prisiruosiau dar nesibaigus ziemai:))
o taip pat dar vieni visai neliudni baciukai:
grožis *Diva*, o tos spalvotos juostelės ant pirštinių šilkas?
Beje, visom labas rytas
Beje, visom labas rytas
Manau,kad š.m. Kaziukų turuje pilna bus tokių darbelių. Nes matosi, kad labai populiari tą techniką. Miela pažiūrėti ir karu pasidžiaugti.
taip juokimgai nuskambejo "karu" pasidziaugti, nors suprantu apie ką čia
Diva ir taip nuo pagyrų jau sprogsi..... :
Diva ir taip nuo pagyrų jau sprogsi..... :
nemanau, kad kaziuke bus labai kokybiški darbai, nes jiems reikia kuo daugiau parduoti ,kad atsipirktų vieta, be to juk ir kažkiek papildomai turi užsidirbti, o jei prie vieno darbo sėdėsi ilgai, tai automatiškai ir kaina kils... o kaip jau žinoma kuo didesnė kaina tuo mažiau pirkėjų... nors tikrai nesakau, kad bus vien tik negrabūs darbeliai... bus ir tikrų veltinio profesionalų, tačiau ir kainos pas juos bus kaip pas profesionalus o, kad veltinis tikrai paplitęs, tai faktas
P.S. norėjau pagirti Divą, kad pakėlė kaineles... tokio talento negalima pusvelčiui atiduot
P.S. norėjau pagirti Divą, kad pakėlė kaineles... tokio talento negalima pusvelčiui atiduot
Minesota - o darbelis ne toks jau ir kuklus
QUOTE(linada @ 2007 02 11, 11:33)
Minesota - o darbelis ne toks jau ir kuklus
Na, žiūrint su kuo lyginsi .
Ačiū už pagyrimus .
Diva, labai faini nauji darbeliai!!!!!