for veltiniuke>>> http://www.supermama...?...amp;s=&f=34 ir daugiau nebeklausinėk techninių klausimų čia...
QUOTE(vilke @ 2007 02 10, 19:54)
linada, kiba antro laukiate?
kiba tikrai ne ir greitu laiku net planuose nėra. ruošiuos į darbą, tai matyt organizmas nori atsimiegoti bjaurybė.....
minčių tai yra (apie veltini), tik man jos veliasi galvoje gal damušių kai ką, tai įkelsiu, o tai čia žiūriu kai kas jau juodžiau už patį juodžiausią pagyrų katilą pasidarė nu ir liux labai
veltinuke, atsistok ant paveiksliuko, spausk desini peles klavisa, pasirink properties, ir nusikopijuok adresa, tą nukopijuotą adresą kelk per img funkciją atsakydama
Matyt susirgau gigantomanija
Kažko ant didelių darbų patraukė
Giriuosi savo šiandieniniu paveikslėliu (100x60 cm) ir prašau Jūsų patarimo kaip geriau jį įrėminti- ar pervert per bambuko pagaliukus ar geriau įdėti į paprastus rėmus? Niekaip negaliu apsispręsti
Giriuosi savo šiandieniniu paveikslėliu (100x60 cm) ir prašau Jūsų patarimo kaip geriau jį įrėminti- ar pervert per bambuko pagaliukus ar geriau įdėti į paprastus rėmus? Niekaip negaliu apsispręsti
niekada nebandžiau "paišyti" su vilna, bet va to nelabai ir įsivaizuoju. tikslumas nerealus, o ir niekas neišplaukę, fantastika
manau nedėk į tradicinisu rėmus - geriau tegu matosi natūraliai nelygūs kraštai...
geras, Rubberneck as tai gal bandyciau remus is bambuko konstruoti jei gautum storesnio bambuko kotuku, tai ipjaut isilgai, kist ten veltini itempiant taip. arba siaip pridaigstyt prie bambuku zaliu su kokia zalia juostele. jei nesigaus, tai paskutinis variantas remint paprastai
ai, va dar kaip galima, galima nusipirkti didesni rema, o ta veltini privarstyti su kokiais zaliais plausais ar kokiom lijanom prie remo, bet taip, kad pats veltinis butu iscenttruotas ir prie pacio remo nesiliestu, ta prasme ji su remu ristu tos gijos, o pats veltinis lyg pleventu ore. kazin, ar cia aiskiai issireiskiau
ai, va dar kaip galima, galima nusipirkti didesni rema, o ta veltini privarstyti su kokiais zaliais plausais ar kokiom lijanom prie remo, bet taip, kad pats veltinis butu iscenttruotas ir prie pacio remo nesiliestu, ta prasme ji su remu ristu tos gijos, o pats veltinis lyg pleventu ore. kazin, ar cia aiskiai issireiskiau
[quote=Rubberneck,2007 02 10, 22:15]
Oi, kaip gražu...Čia palmės, ar kaip???
Koks bambukinis rėmas puikiai tiktų, arba tiesiog iš nulupto medžio šakų, na, mačiau pas kažką tokį rėmą
Oi, kaip gražu...Čia palmės, ar kaip???
Koks bambukinis rėmas puikiai tiktų, arba tiesiog iš nulupto medžio šakų, na, mačiau pas kažką tokį rėmą
Rubberneck, negadink TOKIO paveikslo įprastais rėmais, jokiu būdu
Na ir padirbėjai, šaunuolė
O čia mano kuklus darbelis
Na ir padirbėjai, šaunuolė
O čia mano kuklus darbelis
Rubberneck>>> labai gražu mane sužavėjo "pešinio" tikslumas
Minesota>>> nuostabus tašiukas man tai rankinės niekaip neišeina,tai užsirašiau į besiūlio veltinio kursus... galkanors išmoksiu
Minesota>>> nuostabus tašiukas man tai rankinės niekaip neišeina,tai užsirašiau į besiūlio veltinio kursus... galkanors išmoksiu
Jau apalpau, negalima tokiu dalyku ligoniams rodyti .Tie bambukai ir baigesi zodziai
Ačiū visoms už pagyrimus ir patarimus !!! Ryt jau pulsiu į "Senukus" pirkt bambuko lazdelių. Labai patiko idėja panaudoti žalius raištelius. Manau - gal nuvelsiu ir juos
QUOTE(linada @ 2007 02 10, 21:40)
kiba tikrai ne ir greitu laiku net planuose nėra. ruošiuos į darbą, tai matyt organizmas nori atsimiegoti bjaurybė.....
minčių tai yra (apie veltini), tik man jos veliasi galvoje gal damušių kai ką, tai įkelsiu, o tai čia žiūriu kai kas jau juodžiau už patį juodžiausią pagyrų katilą pasidarė nu ir liux labai
veltinuke, atsistok ant paveiksliuko, spausk desini peles klavisa, pasirink properties, ir nusikopijuok adresa, tą nukopijuotą adresą kelk per img funkciją atsakydama
cha cha- aha, kai krie juodu juodziausi puodai.. ir dar juodces.. nertgi siandien turbut..))) Taip kad damusinek pernakt:))))
Ruberneck- koks fainas paveiksliukas- tikrai- bambuka sbus pats tas.. Minesota- jega tasiukas...)