Ramkos, ko gero ta šilagėlė man labiausiai į akį krito. Labai jau šviežia
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 20, 11:44)
o kuo 11 numeris nusikalto
tai mane prirasykit 12 numeriu prasom
Doseth, nepamirsk mano uzsakymo
tai mane prirasykit 12 numeriu prasom
Doseth, nepamirsk mano uzsakymo
1+10
Juokauju aišku
Bet vienu žodžiu kaip šauksi taip atsilieps
ryt vel salta bus labai, tai apsiveltiniaukit, kad nesusaltumet
Labai laukiu susitikimo, na jeigu Saullutes nebus, tai nieko nepazistu- skambinsiu Minesotai stovedama prie bobisko stalo
O darbu savo atsinesit? As vienas tik pirstinytes turiu, ale kumstines, na jeigu ryt inkvepims neuzplus is ryto, tai pirstuotu nepadarysiu Einu miegot, gal ryt galva sviezesne bus, nes nezinau, kiba kokia liga puola pire lovos traukia visa savaite kartu su vaikais nuo 9 link lovos pedinu ... visai cia ne i tema, bet vistiek paskutinis puslapis, tai nuostolio didelio manau nebus ir lazdu negausiu, iki rytojaus
Labai laukiu susitikimo, na jeigu Saullutes nebus, tai nieko nepazistu- skambinsiu Minesotai stovedama prie bobisko stalo
O darbu savo atsinesit? As vienas tik pirstinytes turiu, ale kumstines, na jeigu ryt inkvepims neuzplus is ryto, tai pirstuotu nepadarysiu Einu miegot, gal ryt galva sviezesne bus, nes nezinau, kiba kokia liga puola pire lovos traukia visa savaite kartu su vaikais nuo 9 link lovos pedinu ... visai cia ne i tema, bet vistiek paskutinis puslapis, tai nuostolio didelio manau nebus ir lazdu negausiu, iki rytojaus
Prisižiūrėjau darbelių čia
O vakar pasiganiau po ,,Veltinio namus... realybėje... pačiupinėjau... Einu svajoti
O vakar pasiganiau po ,,Veltinio namus... realybėje... pačiupinėjau... Einu svajoti
Pasigirsiu svieziu darbeliu , kaip sakant paskutiniji puslapi pagrazinsiu
Taip siom dienom skauda galva, kad net nelabai dirbt ka norisi.
Taip siom dienom skauda galva, kad net nelabai dirbt ka norisi.
KOkios spalvos fantastiškos
QUOTE(Neglaite @ 2007 02 20, 23:33)
KOkios spalvos fantastiškos
Norėjau ir aš pagirti spalvas , bet va galvoju kaip tą aną gėlės spalvą pavadinti
Siaip paleteje tai ji vadinasi lasisine .
Aciu labai , bet kai esu zalios ne megeja, tai tik sis derinukas ir pasirode vykes .
Aciu labai , bet kai esu zalios ne megeja, tai tik sis derinukas ir pasirode vykes .
QUOTE(rim@ @ 2007 02 21, 00:42)
Norėjau ir aš pagirti spalvas , bet va galvoju kaip tą aną gėlės spalvą pavadinti
šviežia lašiša
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.