Katinyti, patarimas tau,kad kitą karą neriškius raštus skaitant nereikėtų kankintis paspausk ir su pele pažymėk neryškų tekstą
žinokit mano namuose kažkokios anomalijos.... šiandien pirmą kartą dažiau vilną... viskas lyg ir normaliai, o paskui išėmiau jau nudažytą vilną iš dažų, o ten grįnas vanduo... skaidrus skaidrus.... nė ženklo,kad buvo supiltas beveik visas pakelis dažų pradėjau plauti vilną, o ten nė laželio dažų neišsiskyrė.... tai galvoju ar man kažkas negerai ar taip turi būti? beje dažiau su drugeliu
Kaip idomiai, as girdejau, kad yra dabar "Tekstilininku gildijoje" Kaune kazkokie vokiski dazai po 10 lt pokelis , tai jie taip dazo, jog vandenelis svarus svarus lieka
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 10, 16:37)
žinokit mano namuose kažkokios anomalijos.... šiandien pirmą kartą dažiau vilną... viskas lyg ir normaliai, o paskui išėmiau jau nudažytą vilną iš dažų, o ten grįnas vanduo... skaidrus skaidrus.... nė ženklo,kad buvo supiltas beveik visas pakelis dažų pradėjau plauti vilną, o ten nė laželio dažų neišsiskyrė.... tai galvoju ar man kažkas negerai ar taip turi būti? beje dažiau su drugeliu
Viskas tiesiog labai gerai. Vilna sugere visus dazus. Po to ir veliant vilna nedazys ranku. As kai dazau, man irgi tokie reiskiniai vyksta. Naudoju tokius pazius dazus su drugeliu.
QUOTE(uups @ 2007 02 10, 15:10)
is tokio aprasymo sunkoka suprast ar ka netaip darei ar muilavai? gal tiesiog reikia dar pavelti? Jei pritrukai jegu, - isdziovink ir velk po keliu dienu ish naujo,- velsis lengviau
Katinyti, sveik as katik ish tavo temos man tavo varvekliai toookie grazhus jauciu, neishtversiu jau keletas menesiu spoksau ir noriu...papuoshalu neneshioju, man atrodo, kad smaugia jie mane...bet tureciau sau...ziureciau...
Katinyti, sveik as katik ish tavo temos man tavo varvekliai toookie grazhus jauciu, neishtversiu jau keletas menesiu spoksau ir noriu...papuoshalu neneshioju, man atrodo, kad smaugia jie mane...bet tureciau sau...ziureciau...
labai ačiū, bandysiu
beje, muilavau tai tikrai
pasirodo nereikia nė tų dažų po 10lt pirkti tik,kad bėda, kad kai kur dažai neprasigėrė ir vilna viduje liko balta na bet taip dar įdomiau
na pasirodysiu:
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 10, 16:56)
pasirodo nereikia nė tų dažų po 10lt pirkti tik,kad bėda, kad kai kur dažai neprasigėrė ir vilna viduje liko balta na bet taip dar įdomiau
O tei dažai skirti vilnai "su drugeliu"?
Atleiskit
Va norėčiau ir aš pabandyt dažyti, bet dėl kenksmingumo bujau, du maži vaikai namie
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 10, 16:03)
O tei dažai skirti vilnai "su drugeliu"?
Atleiskit
Va norėčiau ir aš pabandyt dažyti, bet dėl kenksmingumo bujau, du maži vaikai namie
Atleiskit
Tai gali dazyti kai vaikai eina miegelio nakties.
GUGILE, grazus karoliai ir auskarai.
QUOTE(larina @ 2007 02 10, 17:09)
Tai gali dazyti kai vaikai eina miegelio nakties.
O man vienas draugas dailininkas pasakė, kad , tarkim, aniliniai dažai - vėžys garantuotas, jei dažnai dažai, tie garai itin pavojingi sveikatai
dažų su drugeliu yra 2 rūšių.... vilnai ir medvilnei... visai nebrangūs... Senukuose po 2,19lt užtenka 400g vilnos.... jie atrodo taip kad dėl vaikų, tai sako, kad dažų garai kenksmingi ir labai smirda... na bent jau aš kažkokio labai labai aštraus kvapo nejaučiau...
beje... norėjau paklausti... gal žinote kur rasti geltonų ar žydrų dažų vilnai? kai pirkau Senukuose ten buvo tik raudona, žalia, mėlyna ir vyšninė
beje... norėjau paklausti... gal žinote kur rasti geltonų ar žydrų dažų vilnai? kai pirkau Senukuose ten buvo tik raudona, žalia, mėlyna ir vyšninė
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 10, 17:12)
dažų su drugeliu yra 2 rūšių.... vilnai ir medvilnei... visai nebrangūs... Senukuose po 2,19lt užtenka 400g vilnos.... jie atrodo taip kad dėl vaikų, tai sako, kad dažų garai kenksmingi ir labai smirda... na bent jau aš kažkokio labai labai aštraus kvapo nejaučiau...
Ačiū už info, na, gal kokią dujokaukę užsidėt dažant, ir tik naktį,kai vaikai miega