Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 17

QUOTE(ramkos @ 2007 02 20, 16:22)
Labai gražūs visų darbeliai. Super! As nuolat apsilankau veltinio forumuose, bet rašau pirmą kartą. Pasisėmiau daug žinių iš jūsų patirties ir pramokau velti. Rodau savo gėlytę, subaksnotą adatėlėmis smile.gif

user posted image
Papildyta:
Na gal dabar pavyks geriau įkelti nuoroda g.gif

[URL=http://public.fotki.com/ramkos/sags/turkiosalotinesilagele.html]

Nepavyko, bandyk dar karta, nes jau labai idomu -turkio/salotine silagele. Suintrigavo bigsmile.gif
Atsakyti
Gal trecia karta pavyks blink.gif

http://images21.fotk....jpg?1171873568
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 02 20, 16:43)

Peržiūrėjau visus darbelius blush2.gif
Labai gražūs ir kruopštūs wub.gif wub.gif wub.gif Dabar neatsimenu kurie, bet yra tikrai tokių šiltų ir mielų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 02 20, 16:43)

aha tikrai labaidailus darbeliai:) man labai drugeliai patiko:))
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 20, 16:01)
aha tikrai labaidailus darbeliai:) man labai drugeliai patiko:))

Kur tie drugeliai?
Pagal Ramkos nuorodą mtau tik gėlytę.Beje-labai daili wub.gif (tik nuotraukytė mažoka ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(ramkos @ 2007 02 20, 15:22)

va čia žiūrėkit.
Manau, kad nesupyks unsure.gif

Sagė su kailiukais labai SUPER thumbup.gif:
Papildyta:
swoon.gif
o jau Lelija ir pirmieji siuvinėti karoliai.. Gi yra supergabių ir meniškų žmonių...
Gal su botanika kažkas susiję, kad taip gėlių formas išraitai???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 20 vasario 2007 - 16:13
QUOTE(ramkos @ 2007 02 20, 15:22)

Na gal dabar pavyks geriau įkelti nuoroda g.gif

http://public.fotki.com/ramkos/sags

O man labiausiai į akis krito, kad visi darbeliai labai labai panašūs į Ievushkos... ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū už pagyrimus biggrin.gif Lyginant su daugelio jusu darbais, aš tik smulkiais niekeliais užsiimu. Na bet atradau puiku laiko praleidimo buda, sėdint namuose su maža dukryte.
Jovana, atspėjai, studijavau gamtos mokslus. Bet ir šiaip gėlės labai patinka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 20, 16:36)
O man labiausiai į akis krito, kad visi darbeliai labai labai panašūs į Ievushkos...  ax.gif

Na internetinių idėjų, aišku, neišvengiau, nes esu pradžiamokslė ax.gif Tačiau yra ir originalių darbų.
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 02 20, 12:46)
tai jau būtinai prisijungsiu  thumbup.gif , tik jūsų kaip visų ir nepažįstu ( tik Tapkutę iš kursų  mirksiukas.gif
o dėl kavinukės, tai galite susitikti kur yra Grand kazino iš šono tokia kavinė ( ankščiau vadinosi  "Užsuk" einu db ten kartais, tačiau niekaip neprisimenu dabartinio pavadinimo  doh.gif , ten vietos daug  mirksiukas.gif o ir šalia Jakšto gatvė

Tuomet renkamės rytoj buvusiame "Užsuk", Vienuolio g. 4., 17:30.

Restoranas "Grand pub"

Rezervavau staliuką Ievos ir SM klubo vardu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 20 vasario 2007 - 17:18
QUOTE(ramkos @ 2007 02 20, 15:43)

Saunuole 4u.gif . Labai grazus darbeliai thumbup.gif wub.gif , o ypac tie siuvineti karoliai ir lelija ant virvutes tai is viso super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ramkos, tas drugelis mėlynas labai gražus, kruopščiai padarytas.
Beje, ir aš suvėliau panašią raudoną aguoną, tai realiai gražiau atrodo, ane.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 02 19, 22:30)
hmmm, jei neklystu, kuo daugiau nejoninių detergentų, tuo blogesnė ekologine prasme priemonė  g.gif tipo prasčiau suskyla, užteršia aplinką, keičia vandenų pH ir t.t. todėl jei geros gamybos, prestižiniai milteliai, tuo manau ten bus mažiau tų detergentų  g.gif
o kuo didesnė pH, tuo šarmo daugiau. stipriausia rūgštis pH 1... pH 5,5 neutralus, kas aukščiau šarmai, kas žemiau - rūgštys  mirksiukas.gif (nors turbūt dauguma tai ir taip žino iš chemijos pamokų)  blush2.gif

suklydau, ten fosfatai daugiau kenkia ekologijai. apžiūrėjau visas priemones, tai daugiausia 5-15 proc anijoninių paviršiaus aktyvių medžiagų Surcare skalbimo milteliuose ir PUR indų ploviklyje.  doh.gif

nepykit kad aš čia iš taip seniai, bet reikėjo prisikabint ax.gif neutralus yra ph7, ph5,5 jau yra rugstis. ir tai dažniausiai būna šampūnas plaukučiams, nes vistik vilnelė ten pas mus ant galvelių yra ax.gif o nuo rūgštinės terpės plaukučiai gražiau išsiplauna, blizga. smile.gif
O detergentai dar kitaip vadinami plovikliais hihihi.gif

man nuorodos neatidaro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miara: 20 vasario 2007 - 20:33