Tikrai idejos skraido tarp musu...
O as vakar veliau kelnytes dukrytei. Man tai juokingos gavosi. tiksliau tai nezinau ar galima pasakyti, kad gavosi.
QUOTE(larina @ 2007 02 19, 11:53)
Tikrai idejos skraido tarp musu...
O as vakar veliau kelnytes dukrytei. Man tai juokingos gavosi. tiksliau tai nezinau ar galima pasakyti, kad gavosi.
o kodel juokingos?
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 19, 11:02)
o kodel juokingos?
Vakre imesiu foto, tai bus matyti kodel juokingos.
Virsutine dalis kaip ir nieko, bet klesnes siauros. Kai tyskelnes
As nezinau ar gerai dariau, bet pati bandziau, nieko neklausus, tai gal ir ta lekala blogai nusibraiziau. Lekala tai vistiek nusbraizai, tai tik vienos puses, tai jau ten neatskirsi kur priekis, kur galas tu kelniu. Ar as klystu?
Papildyta:
O man vis dar patinka sis forumas. CIA I VELIMO SUBFORUMA
QUOTE(larina @ 2007 02 19, 12:13)
Vakre imesiu foto, tai bus matyti kodel juokingos.
As nezinau ar gerai dariau, bet pati bandziau, nieko neklausus, tai gal ir ta lekala blogai nusibraiziau. Lekala tai vistiek nusbraizai, tai tik vienos puses, tai jau ten neatskirsi kur priekis, kur galas tu kelniu. Ar as klystu?
Papildyta:
Papildyta:
na taip- jei veli istisa- tai nebent paskui paformuotkitaip. as kaimaziams veliau,tai skirtumonebuvo.o siaip taijei didesnes-as jauciu velciau kiekviena klesneatskiraiir siuciau, tada jau gautustaipkaip reikia.
Papildyta:
o velimo forume radau heiki:)O kodel ji is musu pabego? simtas metu nieko apie ja negirdet...
Cia darbelis ne mano, bet kito zmogeliuko.... Pirmasis...
O del kelniu. Galvoju isiuti uztrauktuka arba sagas isiuti, kad bent kaip matytusi priekis. Dar as ju nematavau, nes nakti dziuvo, o dabar pana darze, tai tik vakre zinosiu ar bent ilenda i kelnes.
Papildyta:
Ji jau ten seniai, bet cia nesirodo. As ir jos pasigedau.
O del kelniu. Galvoju isiuti uztrauktuka arba sagas isiuti, kad bent kaip matytusi priekis. Dar as ju nematavau, nes nakti dziuvo, o dabar pana darze, tai tik vakre zinosiu ar bent ilenda i kelnes.
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 19, 11:35)
na taip- jei veli istisa- tai nebent paskui paformuotkitaip. as kaimaziams veliau,tai skirtumonebuvo.o siaip taijei didesnes-as jauciu velciau kiekviena klesneatskiraiir siuciau, tada jau gautustaipkaip reikia.
Papildyta:
o velimo forume radau heiki:)O kodel ji is musu pabego? simtas metu nieko apie ja negirdet...
Papildyta:
Ji jau ten seniai, bet cia nesirodo. As ir jos pasigedau.
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 18, 17:12)
Jo.... paltukai - tai apsiš... galima, ten toks raudonas ilgas - šakės
Papildyta:
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 18, 07:26)
Man patogu, nes mano kojos nuolat šąla, tai aš tas šlepkes dar ant vilnonių kojinių aunuos Nors pabandžiau, ir nuo basų nenukrinta, tik šlepsi. Reikėtų joms dirželių arba mažesnę landą kojai daryti. Čia panašios:
O lekalą taip dariau:
O lekalą taip dariau:
Ačiū už "tipsus" tokias gal ir lengviau nuvelti nei "batukus" ?
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 14, 19:49)
Niekur bėgt nereikia, tuoj čia parodau
Ir gėlytė į komplektą
Labai dar norėčiau pasisakyt keletu klausimų, bet mažoji ant rankų neleidžia
Nes kol viską perskaičiau-tai
Ir gėlytė į komplektą
Labai dar norėčiau pasisakyt keletu klausimų, bet mažoji ant rankų neleidžia
Nes kol viską perskaičiau-tai
Labai grazu Norejau paklausti kaip gelyte padarei? Nusiveliai kvadrata ir paskui iskarpei?
QUOTE(vyvytė @ 2007 02 19, 13:28)
Labai grazu Norejau paklausti kaip gelyte padarei? Nusiveliai kvadrata ir paskui iskarpei?
Veliant šią gėlytę žirklių nenaudojau, iškart dėliojau vilną tokiais žiedlapiais ir vėliau šlapiai.
QUOTE(larina @ 2007 02 19, 11:40)
kaip pirmas darbelis labai grazus
ievuchka, tašiukas nerealus
siandien truputi literaturos paskaitinejau apie faktorius velimuisi. tai raso, jog velimasis gereja, kai naudojamo skyscio ph svyruoja 2-10. o bet kokio ph tirpale velimasi gerina nejoniniai detergentai. (labai mazai ju yra pvz perwoll skalbimo milteliuose )
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 19, 11:35)
nebespeja ji , jai darbo padaugejo...