QUOTE(DOSETH @ 2007 02 16, 23:04)
Kaip daryti sausą paveikslą?
Reikia rėmų su kietu pagrindu ir stiklu, tokių būna pirkti dailininku parduotuvėj.
Susidėlioji pagrindą. Dėlioji ornamentus, galima panaudoti džiovintas gėlytes, lapelius, siūlus.Ir ką tik sugalvoji. Visi naudojami konponentai turi būti sausi.
Ant savo paveikslo atsargiai uždedi stiklą, ir viską sutvirtini.
Turiu paveiksliukų porą galėsiu įkelti. Tik pirma reik nufotagrafuoti, o jie yra Veltinio namuose
tai cia panasu kaip sekreto darymas vaikysteje
QUOTE(Minesota @ 2007 02 17, 14:02)
Aš pabaigiau papuošalų komplektuką.
labai skanus karoliukai
uogytes tiesiog. man iskart iskilo rusaites ar baltaruses su tautiniais drabuziukais - baltais baltais marskinukais, ilgom kasom, ir kaip jos megsta is visokiu raudonu uogyciu, geliu vainikus ir papuosalus susipint- tai va karoliukai i ta tema. dar ta raudona tokia grazi
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 17, 15:51)
Net nežinau,kaip pristatyti
Tiesiog-širdys
oi kaip kruopsciai padaryta
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 17, 19:24)
Nors nelabai yr kuo girtis, bet pasirodysiu vis tiek
Labai patogios naminės šlepkės išėjo
fainos tapkes, gal reikes ir man kazka panasaus nusivelt.
nors paskutiniu metu tik galvoj ir teveliu
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 17, 21:10)
Pastudijavimui iš arčiau
Paveikslas sausu būdu
niu ispudingai cia gaunasi, realistiskai taip.
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 18, 01:06)
Dėl sausų paveikslų : principas toks, kad ant lino, pvz., skiautės dėlioji norimą paveikslą, t.y. pradedi nuo šviesių spalvų ir baigi tamsiomis visai, kiekvieną spalvą užlygini sausu lygintuvu, sluoksnis turi būti itin plonas, dėliojau iš karšinio. Na, sunku nupasakoti, kada įmesiu pvz., bet tai pirmas ir kolkas paskutinis darbas
Dėl meet'o, t.y. kandžių...visai pamiršau, kad man salsos užsiėmimas 3-dienį 19.00, hmmmmmmmmm, na, bandysiu susukt kažką, kad ir avys gyvos liktų, ir vilkas sotus
hm, idomus principas, imesk foto kada
beje, o kur eini salsos mokytis? gal i dileksa?
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 18, 10:35)
Kai as vakar apie tai suzinojau (kokia 14 h), taip norejau su kazkuo apie tai pakalbeti...Giliai priemiau sita zinia, nes artimas zmogus panasiai isejo pries 1.5 metu...VIEN TIK GILIAUSIA PAGARBA SIAI MOTERIAI...
jo..as ir vakar labai susijaudinau..ir dar asmeniskai priemiau..mano drauge dabar serga taip...as jai jurgos ivanauskaites laiska persiunciau, jai ji kaip viltis buvo..o dabar nebeliko.....