Minesota , ievuschka - pasakiški darbeliai
Na, žiūriu čia vis iš vargšes moteriškės norite pasijuokti? Nerodysiu jums savo beretes-šalmo. Nerodysiu
Geriau parodysiu kepuriuką
Visų darbeliai Tas diedas su kepure iš koto verčia - kiek pažiūriu, tiek kvatojuos
Prisipirkau šiandien pamušalinės medžiagos atraižų rankinėms Dokle, bandysiu siūti kada
Nors nelabai yr kuo girtis, bet pasirodysiu vis tiek Labai patogios naminės šlepkės išėjo
Ir šalikėlis, kuriam dar sagės trūksta. Vieną nuvėliau, bet per didelė pasirodė, smulkesnę darysiu.
Aš į susitikimą labai norėčiau, bet nesirašau į sąrašą, nes nežinau, ar pavyks ištrūkti, nes mano mažiukė vakarais nelabai pagal grafiką gyvena, tai nežinia, koks vakaras išpuls - ramus ar nelabai. Žodžiu, pagal situaciją žiūrėsiu. Labai būtų smagu su jumis susipažinti
Prisipirkau šiandien pamušalinės medžiagos atraižų rankinėms Dokle, bandysiu siūti kada
Nors nelabai yr kuo girtis, bet pasirodysiu vis tiek Labai patogios naminės šlepkės išėjo
Ir šalikėlis, kuriam dar sagės trūksta. Vieną nuvėliau, bet per didelė pasirodė, smulkesnę darysiu.
Aš į susitikimą labai norėčiau, bet nesirašau į sąrašą, nes nežinau, ar pavyks ištrūkti, nes mano mažiukė vakarais nelabai pagal grafiką gyvena, tai nežinia, koks vakaras išpuls - ramus ar nelabai. Žodžiu, pagal situaciją žiūrėsiu. Labai būtų smagu su jumis susipažinti
Rubberneck - kepuriukas simpatukas ,ypač man tas ragiukas kepurei cinkelio priduoda
Ar nežadi į susitikimą atlėkt?
Agnuže - tikrai tos šlepsės atrodo labai patogios.
Va, reiks ir man tokią formą pabandyt, nes su auliukais pavasariop gal kiek per šilta namuos.O ant kokios formos šablono vėlei?
Būt smagu,jei tau pavyktų ištrūkti trečiadienį
Ar nežadi į susitikimą atlėkt?
Agnuže - tikrai tos šlepsės atrodo labai patogios.
Va, reiks ir man tokią formą pabandyt, nes su auliukais pavasariop gal kiek per šilta namuos.O ant kokios formos šablono vėlei?
Būt smagu,jei tau pavyktų ištrūkti trečiadienį
Ačiū, merginos, už pagyrimus. Tik veltinis ir paprastučiai medinukai karoliai gali būti labai žavūs, ar ne? Tą ir norėjau pasakyti šiuos papuošalus kurdama.
Ievuschka, širdys fainuolės, ne vieną kartą strėlėmis perdurtos
Tapkutės, šalikas, kepurėlė man labai patiko
Doseth, tikriausiai veltinio namuose turi daug dalykų ką galėtum mums prigriebti, tik nežinom ko prašyti. Gal tu savo temoje skelbimuose paaiškintum kokias vėlimo priemones, knygas parduodi?
Doseth, tikriausiai veltinio namuose turi daug dalykų ką galėtum mums prigriebti, tik nežinom ko prašyti. Gal tu savo temoje skelbimuose paaiškintum kokias vėlimo priemones, knygas parduodi?
QUOTE(Minesota @ 2007 02 17, 19:04)
Ačiū, merginos, už pagyrimus. Tik veltinis ir paprastučiai medinukai karoliai gali būti labai žavūs, ar ne? Tą ir norėjau pasakyti šiuos papuošalus kurdama.
Kai parašysiu parduosiu. O dabar tik pavartymui galiu prigriepti. Dar gaunu žurnąlą vėlimo tema.
okis ten ir parašysiu
Doseth, gal i AZ as brukstelsiu, ko man reiketu nereiktu man i Kauna vaziuot
Niu va nors ir neryškiai, bet vistiek kažkas tai
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 17, 20:00)
Niu va nors ir neryškiai, bet vistiek kažkas tai
Geras! Akvarele lietas, ne, greičiau pastele pieštas paveikslas atrodo.
Labai gražu. Ačiū
ievuschka širdelės Pikaso
O kepuriukui reiktų dar masažo bet spalvos liuks suderintos
Nebemoku kelti nuotraukų
Pastudijavimui iš arčiauPaveikslas sausu būdu
Nebemoku kelti nuotraukų
[
Ačiū DOSETH, bet bijau kad pamasažuotas jis pataps statybininko šalmu ir tiks tik žmogučiui miniatiūrine galva
Na niekaip neatitaikau šablono dydžio
Ačiū DOSETH, bet bijau kad pamasažuotas jis pataps statybininko šalmu ir tiks tik žmogučiui miniatiūrine galva
Na niekaip neatitaikau šablono dydžio
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 17, 19:10)
ievuschka širdelės Pikaso
Nebemoku kelti nuotraukų
Nebemoku kelti nuotraukų
Ačiū visoms už pagyrimus mano širdims
Rubberneck kepuriukui gal ir nereikia to masažo, man rods,kad ten nuotraukos kokybė pavedė
O tie sausi paveikslai-tai man per daug tikroviški,gal spalvos niūrios ar dar kažkas ne taip, nežinau... kažkokio cinko trūksta.Bet čia skonio reikalas