Aš galiu pabūti organizatore atsakinga už dalyvių sąrašą .
Rašykit man až, savo vardą ir tel nr. Aš susidarysiu sąrašiuką, parašysiu savo tel. nr. Dėl susitikimo vietos sutarsim vėliau. Jeigu man kas netikėto nutiks ir negalėsiu dalyvauti, perduosiu duomenis kam nors kitam.
Tokios vat fantazijos Monet tema:
Tarp kita ko- gal tarp musu yra teisininkiu- kaip su autorinem teisem tokiu atveju- as galiu savo darbo fonui naudoti Monet paveiksla, kaip siuo atveju? Ir jei galiu- kokiu atveju galiu? jei savo puslapyje- galiu/ne?
vat idomu pasidare..
nu Diva super, jau turbut ir atsibodom mes tau su savo aikciojimais
o as siandien ryzausi tase velt, susidejau toki nemaža gabala atrodo o gavosi mazyte, bet kai pirma tai sedziu dabar visa apsiipatenkinus kad pavyko, gavosi be skyliu o taip bijojau daba laukiu kol isdzius eisiu rankenas pritaisyt mat iskarto nesiryzau privelinet, pabijojau bet vistiek taip smagu...
o as siandien ryzausi tase velt, susidejau toki nemaža gabala atrodo o gavosi mazyte, bet kai pirma tai sedziu dabar visa apsiipatenkinus kad pavyko, gavosi be skyliu o taip bijojau daba laukiu kol isdzius eisiu rankenas pritaisyt mat iskarto nesiryzau privelinet, pabijojau bet vistiek taip smagu...
QUOTE(gugile @ 2007 02 15, 22:17)
nu Diva super, jau turbut ir atsibodom mes tau su savo aikciojimais
kažin ar pavyks
Minesota-įtrauk mane, duomenis žinai
Diva-gražu Tik va klausimuks-ar tie bačiukai tom spalvom ir nuvelti,ar čia tik fotoprogramos galimybės,ar kokia optinė apgaulė? Na, įdomu būtų pamatyti ir paprastą batukų nuotrauką
gugile-laukiam tavo tašiuko pasirodymo O kaip tvirtinsi rankenas?
Diva-gražu Tik va klausimuks-ar tie bačiukai tom spalvom ir nuvelti,ar čia tik fotoprogramos galimybės,ar kokia optinė apgaulė? Na, įdomu būtų pamatyti ir paprastą batukų nuotrauką
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 15, 23:10)
Minesota-įtrauk mane, duomenis žinai
na vos vos uzsideda paveikslo detaliu. va be paveikslo:
http://img329.images...p2152766sv0.jpg
cia vyrui mano juos pamacius buvo asociacija su situo Monet paveikslu- tai ir fotografavo taip, kad juos i ji ikomponuoti:)Tik jau po to iskilo klausimas apie autorines eises..Vat ir mastom- are galima ji toki i savo puslapi ikelti...
Sutinku dėl susitikimo prieš renginį
Na, aš čia susireikšminu gal, kad manęs nepaminėjo, o gal jau paranoja nuo nemigo naktų
Gugile - turbūt "užspausi" rankinę konkursui??? Aš irgi spaudžiu vieną, bet nzn, ar iškęsiu.
O su tais pamušalais...Diva, minėjai, kad Jeruzalėjė tvarkingai tau įsiuvo kažkur pamušalą o batai tapybiški tik aš veitoje tavęs dar kirpt ąkrašta pavelčiau truputkuką
Na, aš čia susireikšminu gal, kad manęs nepaminėjo, o gal jau paranoja nuo nemigo naktų
Gugile - turbūt "užspausi" rankinę konkursui??? Aš irgi spaudžiu vieną, bet nzn, ar iškęsiu.
O su tais pamušalais...Diva, minėjai, kad Jeruzalėjė tvarkingai tau įsiuvo kažkur pamušalą o batai tapybiški tik aš veitoje tavęs dar kirpt ąkrašta pavelčiau truputkuką
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 15, 23:45)
Sutinku dėl susitikimo prieš renginį
ai man kazkaip nemaiso ir kirpti krastai- ten jau taip suvelta, kad vargiai besivels labai- skirtumas nedidelis gausis..
O del siuvejos-nu man tada ji nieko padare, bet jei reiktu prisikabint- tai galima butu- todel ir nesiulau- va dar kokia nuvelsiu tasike- pamusala nunesiu siut- tada ziuresiu- gal kam ir rekomenduosiu. nes ana ji pamusala pasiuvo, bet ji prisiuvinejau tai pati prie veltinuko.
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 16, 10:32)
Joooooo... įspūdinga
Man ypač šis patiko
Ir dar šis
QUOTE(gugile @ 2007 02 15, 17:12)
zinau kad ne i tema bet kodel vike patapai naujoke?
pavasarinis svarinimasis o jei rimtai, tai del uzsidepresavusiu moteriskiu sitam forume, tik jau ne veltinio temoje paziurejau, kad labai garsi patapau, kad mane jau cituot pradejo mano vyro atzvilgiu. zodziu, yra zmoniu, neturinciu ka veikti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 15, 17:23)
sorry tada komplimentai ievusckai
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 15, 18:23)
Oi, vadinas čia mano tašiukui tokie pagyrimai buvo skirti? Ačiū ačiū
Smagu būtų,jei daugiau mūsų ten susirinktų,kas nepažįstamos-susipažintų, pasiplepėtume
Smagu būtų,jei daugiau mūsų ten susirinktų,kas nepažįstamos-susipažintų, pasiplepėtume
taip, tau buvo skirti
pavydziu jum, kad baltos kandys vilniuje galit sau eit ir ziuret bet kada. jau man ju geles, tai kazkas dievisko, niekur kitur dar tokiu nemaciau
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 15, 21:11)
gal cie veltiniukes ir ko forumas
o ant savo darbu reiktu deti watermark, tai niekas nenukoses
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 15, 23:08)
Tokios vat fantazijos Monet tema:
Tarp kita ko- gal tarp musu yra teisininkiu- kaip su autorinem teisem tokiu atveju- as galiu savo darbo fonui naudoti Monet paveiksla, kaip siuo atveju? Ir jei galiu- kokiu atveju galiu? jei savo puslapyje- galiu/ne?
vat idomu pasidare..
nu nerealu, Diva as tai laukiu, kada tu koki dideli darba padarysi ir mus isvis apsaldysi - kokia suknia sukonstruosi ar dar ka panasaus
as ne teisininke, bet manau, kad gal ir galima, juk vis tiek reprodukcija. pasiklausk kokiuose omnitel.law binaruose gal
na ir užstrigau aš tame saite kur Diva įdėjo ačiū dievui,kad nemoku nemoku rusų kalbos, o tai jau būtų aišku kur praleisčiau visas išeigines...