Sveikos O aš, kad veliant nebėgtų vanduo nuo stalo, tiesiu vienkartinę paklodę (tą kur vaikučiam arba ligoniam tiesia). Vanduo į ją susigeria puikiai, stalas lieka švarus ir sausas. Žinoma vandens stengiuosi nepadauginti. O, kad pigiau būtų, po to išdžiovinu ir vėl naudoju. Ir jokių šlapių rankšluosčių, bei taškymosi. Man asmeniškai
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 14, 16:38)
O jūs matėtė praeitų metų "Baltų kandžių" ir Ramunės Strazdaitės kolekciją???Man super
http://www.madosinfe.../2006/index.Otm
http://www.madosinfe.../2006/index.Otm
Buvo kalbama kad be siūlių. Bet tų siūlių buvo tiek kad viskas išformuota siūlėmis. Aš pati buvau toje Madų infekcijoj, tikrai nusivyliau
DOSETH... norėjau paklausti iš ko tavieji lekalai? ta prasme ar kaip ir visos žemiškos būtybės naudoji šiltnamio ar po laminatu tiesiamą plėvelę ar tokiems profams yra skirta kitokia medžiaga... o gal išvis perki juos.... nors del to labai abejoju
QUOTE(pavasarinė @ 2007 02 14, 16:40)
Sveikos O aš, kad veliant nebėgtų vanduo nuo stalo, tiesiu vienkartinę paklodę (tą kur vaikučiam arba ligoniam tiesia). Vanduo į ją susigeria puikiai, stalas lieka švarus ir sausas. Žinoma vandens stengiuosi nepadauginti. O, kad pigiau būtų, po to išdžiovinu ir vėl naudoju. Ir jokių šlapių rankšluosčių, bei taškymosi. Man asmeniškai
O kur tu tokį nuostabų daiktą perki? Ai, ir kiek kainuoja?
QUOTE(pavasarinė @ 2007 02 14, 13:40)
Sveikos O aš, kad veliant nebėgtų vanduo nuo stalo, tiesiu vienkartinę paklodę (tą kur vaikučiam arba ligoniam tiesia). Vanduo į ją susigeria puikiai, stalas lieka švarus ir sausas.
ash tai tiesiu ant grindu ish skuduru austa takeli (paskui, aisku, dziovint tenka) ...grynai kad paciai baloj nestovet, siaip, veliu virtuvej ant 'akmeninio' darbastalio, grindys,- plyteles, galiu tashkytis kiek noriu o stambiem daiktam turiu laaabai dideli vonios kambari
tapkute, vaistinese paklodziu galima gaut
QUOTE(tapkute @ 2007 02 14, 18:55)
QUOTE(uups @ 2007 02 14, 19:00)
ash tai tiesiu ant grindu ish skuduru austa takeli (paskui, aisku, dziovint tenka) ...grynai kad paciai baloj nestovet, siaip, veliu virtuvej ant 'akmeninio' darbastalio, grindys,- plyteles, galiu tashkytis kiek noriu o stambiem daiktam turiu laaabai dideli vonios kambari
Teisingai, galima nusipirkti vaistinėse: jų būna įvairių dydžių arba vaikiškų-parduotuvėse (Maxima, IKI). Kaina priklausomai nuo dydžio. Vidutiniškai- apie 0,80 ct. Kai labai susidėvi, keičiu kita, o senąją tiesiu ant grindų, tai iš vis aplink save nepritaškau.
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 14, 16:38)
DOSETH... norėjau paklausti iš ko tavieji lekalai? ta prasme ar kaip ir visos žemiškos būtybės naudoji šiltnamio ar po laminatu tiesiamą plėvelę ar tokiems profams yra skirta kitokia medžiaga... o gal išvis perki juos.... nors del to labai abejoju
man rodos kaip ir visos mirtingosios - plėvelę po laminatu
QUOTE(tapkute @ 2007 02 14, 16:55)
vaistinėse
mh, va man įdomu, kolekcijos veltinio mrūbų, bet niekada niekur nesu mačiusi kažko panašaus. išvius maniau kad nelabai kas daro. o pasirodo daro, tik plačiąjąi visuomenei nepasiekiama ar kaip čia išsireiškus.
na o aš veliu.... kadangi mano darbeliai maži, tai prie kriauklės mes turim dar toki geležinį kaip padėkliuką primontuotą, nuo kurio vanduo subėga į kanalizaciją. kadangi jis dar ir gofruotas, kartais panaudoiju ką nors patrinti o jei vbelčiau ką didelio, tai ant plytelių tektų.
bėkit greitai žuūrėti ievuschkos rankinės grožis tai nerealus tikiuosi autorė nesupyks, kad išplepėjau
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 14, 17:34)
bėkit greitai žuūrėti ievuschkos rankinės grožis tai nerealus tikiuosi autorė nesupyks, kad išplepėjau
Niekur bėgt nereikia, tuoj čia parodau
Ir gėlytė į komplektą
Labai dar norėčiau pasisakyt keletu klausimų, bet mažoji ant rankų neleidžia
Nes kol viską perskaičiau-tai
Ievuschka, labai labai labai grazhu, nepakartojama
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 14, 18:49)
Niekur bėgt nereikia, tuoj čia parodau
Ir gėlytė į komplektą
Ir gėlytė į komplektą
Eik tu pekloin su savo siuvinėjimu
Nu liuks, labai dailu O tie karoliukai...Va, va, kas ką mėgsta..krapštymuisi neturiu kantrybės norrs tu ką, bet juk tai laaaaabai gražu i rmoteriška, manau