QUOTE(*Diva* @ 2007 02 13, 23:59)
ok, sorry ka izeidziau savo replika. tiesiog kaip tik siandien su vyru rutuliojam tema apie kokio nors dalyko naujokus ir siek tiek pazengusius bei profesionalus. Cia kaip tik isejo jos pratesimas. Taigi, siek tiek pasiaiskinsiu kogi man taip juokinga buvo..
Tai va kad pagal tai, kaip zmogus issireiskia apie savo zinias tam tikroje srityje jau galima spresti naujokas jis, ar ne. Ir stai atsivertus sm skaitau toki teksta: moku velti ir ta ir sita ir sita, tik biski nesuprantu vienos detales.... Manau nei viena, kuri nors kazkiek daugiau pavelus, nepasakytu taip. Paklauskim Doseth,kuri kiek suprantu is cia bendraujanciu ilgiausiai draugauja su veltiniu- ji atsakys- et, kiek dar daug man reikia ismokti- na kazka veliu, bet kiek dar nezinau.. O va zmogiukas sako,kad jau viska ismoko, tik vieno sakinio truksta ir bus visiskas profas. taigi del to ir pasijuokiau...sorry, jei ka izeidziau.
na tu man parodyk, kur sakau, kad esu profe? moku labai nedaug, pavardinau ka dariau, kas gavosi, kas ne
blyn, moteros, jus gal raminkites, paskaitinejus tokiu guru pasisakymu, isvis nebekyla noras cia lankytis
ir zinot, yra tokie dalykai kaip terminologija, jus cia mirkstat, kalbat pastoviai apie velimo technika, naudojat kazhkokius paplitusius termininus, sakykim, jie priimtini veltiniautojams, deje as ju galiu nezinot ir velima ant audinio taip ir vadinti..
apie naujokus
is savo darbines praktikos pasakysiu - naujokai nezino KO KLAUST, jei jie kazhko klausia, bet dar nenaudoja tinkamos terminologijos, reishkia jie jau kazhka zino