Jumi darbai labai šaunūs kur galima įsigyti tokio kailiuko kur naudoji papuošalams??
Atejau pasiguosti
Šis gabalas (o kaip jį daugiau bepavadinti?) turėjo būti liemene... O aš taip durnai iškirpau skyles rankovėms... kad...
Taip apmaudu.. vis per tą skubėjimą..
Įtariu bus dar vienas šluostukas batams
Šis gabalas (o kaip jį daugiau bepavadinti?) turėjo būti liemene... O aš taip durnai iškirpau skyles rankovėms... kad...
Taip apmaudu.. vis per tą skubėjimą..
Įtariu bus dar vienas šluostukas batams
siūlyčiau labai nenusiminti o pasinaudoti freeformo ideja:) susikartpyti gabalais tinkamais ir kur trūksta sumegzti, panašios spalvos siūlais, man atrodo turėtu būti ir įdomu ir orginalu, bent aš tai jau taip daryčiau
QUOTE(Jumi @ 2007 02 09, 20:33)
Aciu. Cia toks pusilkis
nes jau tas ganbalas tai gražus
QUOTE(gugile @ 2007 02 09, 22:45)
siūlyčiau labai nenusiminti o pasinaudoti freeformo ideja:) susikartpyti gabalais tinkamais ir kur trūksta sumegzti, panašios spalvos siūlais, man atrodo turėtu būti ir įdomu ir orginalu, bent aš tai jau taip daryčiau
Ačiū, gugile už patarima. Pirmadienį pulsiu ieškoti siūlų sumezgimui. Gal ką ir sukurpsiu
ner už ką kad tik padėtų, mat aš pati tai ties papauošaliukais užstrigau, visiem prisireikė, bet kai padarau taip gaila atiduoti...
QUOTE(gugile @ 2007 02 09, 22:53)
ner už ką kad tik padėtų, mat aš pati tai ties papauošaliukais užstrigau, visiem prisireikė, bet kai padarau taip gaila atiduoti...
Manau kad gaila Juk į kiekvieną idėjai dalelę širdies, lipdei jį, vėlei, formavai ir puošei. Tai tavo kūrinys, artimas tau be galo
Jumi, labai grazus man tie tavo papuosaliukai su kailiukais, gal gali isduoti kaip tu juos padarai? ar kokia nuoroda imesk
Ruberneck, o tai ko cia durnai? kad vienas sonas platesnis isejo? na tai galima viena ant kito kokiu nors raisteliu pagalba uzmetus "priristi", koki kampa dar atlenkti ir gausis labai stiliova liemene.netgi idomesne nei butu gavusis is pradziu. ar as kazka ne taip supratau?? ir jokio freeformo nereikes
Rudnosiene- lateksas tepamas tiesiai ant veltinuko- tada kitokio paduko nebereikia- gaunasi kazkas tipo "guminis padas".
Rudnosiene- lateksas tepamas tiesiai ant veltinuko- tada kitokio paduko nebereikia- gaunasi kazkas tipo "guminis padas".
*Diva*, taip ir buvau sumanius- vienas skvernas platesnis už kitą. Tačiau veltinis nera tiek elastingas kaip mezginys ir visa "kompozicija" stovi piestu, nugara lieka plika. Gal kaip kitaip rankoves kirpti reikėjo...
QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 09, 21:02)
*Diva*, taip ir buvau sumanius- vienas skvernas platesnis už kitą. Tačiau veltinis nera tiek elastingas kaip mezginys ir visa "kompozicija" stovi piestu, nugara lieka plika. Gal kaip kitaip rankoves kirpti reikėjo...
tai kad tavo cia ishkarpa kazkokia labai idomi toks jausmas,kad tiesiog staciakampis suveltas,ir tiek,- jokios peciu siules . As is pradziu bandyciau perkirpt ties rankoviu virshum ir padaryt peciu siule...o jei nepavyktu,- daryciau liemene su siulem