labai grazus pirmas tavo darbiukas ir labai dailiai su juo atrodys tavo sesemete
kazko jau man taip grazu tie visi roziniai tonai pasidare
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 12, 23:01)
O kodėl nuotraukos dvi, erzina
o tai tu dar dvi įdėjai, kad neerzintų
QUOTE(vilke @ 2007 02 13, 12:17)
labai grazus pirmas tavo darbiukas ir labai dailiai su juo atrodys tavo sesemete
Na šešiametė ne mano, bet manau jai patiks, nes rožiniai
Man kažkaip jau rožinis bumas praeina, anksčiau pakest negalėjau, o dabar viskas rožinio aplink
Tik va kai pažiūriu tai gal kiek per retai suvėriau, tokie "plikoki" man truputį
Puiki liemenė , ir karoliukai su segtukais mieli, tikrai tokie rrooooooožiniai
nee, kaip tik gerai, neapkrauti tokie gavosi, nereik tankiau vert
tai va, as irgi rozines negalejau pakesti. pas mane dabar roziniai viskas aplink nepasidare ir tikriausiai nepasidarys, man tik va i kitus daiktus, spalvas rozines beziurint jau taip grazu grazu atrodo o anksciau budavo feee, rozine, nors ir ne pati nesioju
tai va, as irgi rozines negalejau pakesti. pas mane dabar roziniai viskas aplink nepasidare ir tikriausiai nepasidarys, man tik va i kitus daiktus, spalvas rozines beziurint jau taip grazu grazu atrodo o anksciau budavo feee, rozine, nors ir ne pati nesioju
Sveikos siandien buvau ABC spalvu pasirinkimas labai mazas ir is viso tik : balta ,tamsiai melyna ,juoda
tai nelabai ir apsimoka is ten pirkti ..
o ten visada mazas spalvu pasirinkimas ?
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 13, 13:14)
Sveikos siandien buvau ABC spalvu pasirinkimas labai mazas ir is viso tik : balta ,tamsiai melyna ,juoda
na taip.sluoksnos pasirinkimas visada toks kartais būna tamsiai violetinės arba pilkos
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 13, 14:17)
na taip.sluoksnos pasirinkimas visada toks kartais būna tamsiai violetinės arba pilkos
o tai kur tada perkat spalvotu graziu ? ir kuriu karoliukus veliat ???
Papildyta:
p.s. cia is interneto grozybes : http://www.textillab...hion/index.html
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 13, 14:20)
o tai kur tada perkat spalvotu graziu ? ir kuriu karoliukus veliat ???
Papildyta:
Papildyta:
karine paslaptis sito nei sitam forume, nei veltinio forume neperskaitysi, nes niekas nesako. vdrug tu visa vilna ispirksi
QUOTE(vilke @ 2007 02 13, 14:22)
karine paslaptis sito nei sitam forume, nei veltinio forume neperskaitysi, nes niekas nesako. vdrug tu visa vilna ispirksi
nejuokinga nu gerai juokinga
QUOTE(vilke @ 2007 02 13, 13:22)
Šitas atsakymas į veltiniukės klausimus patiko labiausiai
QUOTE(vilke @ 2007 02 13, 12:17)
gal pasipildys aprasymas pvz: dukra
QUOTE(vilke @ 2007 02 13, 13:22)
o cia tai super nei pridesi nei atimsi