Kokie gražūs visų darbai.
VITA, tavo varlytė ;
Rubberneck, sužavėta paveikslu;
Minesota, graži rankinė, nors ir kukli, na kiekvienai dienai tai . Norėjau paklausti, ar veliant rankinę, rankenas iškart įveli kaip nors, ar paskui prisiuvi?
*Diva*, visi darbai puikūs , smagu kai ryškios spalvos (aš čia apie kumštines pirštines), nuotaiką pakelia.
P.s. aš vakar irgi turbūt kad būsiu pasigavus virusiuką.
Tik atgulk kelioms dienelems ir tiek visos groziu privelusios, saunuoles.
Doseth sveikinimai dideliausi, na ir ryztinga motera
Doseth sveikinimai dideliausi, na ir ryztinga motera
QUOTE(larina @ 2007 02 12, 15:42)
Aciu tau uz gerasirdiskuma
QUOTE(GAPO @ 2007 02 12, 17:26)
Kokie gražūs visų darbai.
Minesota, graži rankinė, nors ir kukli, na kiekvienai dienai tai . Norėjau paklausti, ar veliant rankinę, rankenas iškart įveli kaip nors, ar paskui prisiuvi?
Na, šiuo konkrečiu atveju rankenos yra prisiųtos. O šiaip galima ir privelti.
Dėkui už sveikinimus
Iki metų pabaigos turiu: vaiką pagimdyti, knygą parašyti, saloną atidaryti o dar intensyvusis vėlimas
Kaži ar suspėsiu
Gražus darbai. Šlapiuoju būdu tai kaip ir visų. Vat su adatėlėm tai Nu aš tiesiai
Iki metų pabaigos turiu: vaiką pagimdyti, knygą parašyti, saloną atidaryti o dar intensyvusis vėlimas
Kaži ar suspėsiu
Gražus darbai. Šlapiuoju būdu tai kaip ir visų. Vat su adatėlėm tai Nu aš tiesiai
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 12, 20:44)
Dėkui už sveikinimus
Kaži ar suspėsiu
Kaži ar suspėsiu
niugi saunuole:)) o knyga apie ka parasyt?
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 12, 21:58)
niugi saunuole:)) o knyga apie ka parasyt?
Spėk?
Juk vėlimo bamba esu
Pagiriamieji žodžiai toms, kurios vėlė ir mums rodė: varlytę, angeliuką, šalį ir kepurę, obuoliuką, gremliną, liemenes, rankinuką, kaktusiuką-adatinę, pirštines, batukus, paveiksliuką ir daugelį kitų..... .
Kol kas dar nesusikaupiau didesniam darbeliui, o šį vakarą vėriau apyrankę. Nors ir ne pagyrų skyrelis , bet vis gi įkeliu nuotraukytę. ką labai erzins, tiesiog praleiskit šią žinutę .
Kol kas dar nesusikaupiau didesniam darbeliui, o šį vakarą vėriau apyrankę. Nors ir ne pagyrų skyrelis , bet vis gi įkeliu nuotraukytę. ką labai erzins, tiesiog praleiskit šią žinutę .
Nugi labai graži apyrankė, tokia puošni šventiška.. manis kažkaip labai patraukė...
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 02 12, 22:51)
Pagiriamieji žodžiai toms, kurios vėlė ir mums rodė: varlytę, angeliuką, šalį ir kepurę, obuoliuką, gremliną, liemenes, rankinuką, kaktusiuką-adatinę, pirštines, batukus, paveiksliuką ir daugelį kitų..... .
O kodėl nuotraukos dvi, erzina
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 12, 19:44)
Iki metų pabaigos turiu: vaiką pagimdyti, knygą parašyti, saloną atidaryti
metu moteris
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 02 12, 23:04)
metu moteris
Gal geriau skambėtų METŲ ŠIRŠĖ