Kokie gražūs visų darbai. VITA, tavo varlytė ; Rubberneck, sužavėta paveikslu; Minesota, graži rankinė, nors ir kukli, na kiekvienai dienai tai . Norėjau paklausti, ar veliant rankinę, rankenas iškart įveli kaip nors, ar paskui prisiuvi? *Diva*, visi darbai puikūs , smagu kai ryškios spalvos (aš čia apie kumštines pirštines), nuotaiką pakelia.
P.s. aš vakar irgi turbūt kad būsiu pasigavus virusiuką.
Minesota, graži rankinė, nors ir kukli, na kiekvienai dienai tai . Norėjau paklausti, ar veliant rankinę, rankenas iškart įveli kaip nors, ar paskui prisiuvi?
Na, šiuo konkrečiu atveju rankenos yra prisiųtos. O šiaip galima ir privelti.
Dėkui už sveikinimus Iki metų pabaigos turiu: vaiką pagimdyti, knygą parašyti, saloną atidaryti o dar intensyvusis vėlimas Kaži ar suspėsiu Gražus darbai. Šlapiuoju būdu tai kaip ir visų. Vat su adatėlėm tai Nu aš tiesiai
Dėkui už sveikinimus
Iki metų pabaigos turiu: vaiką pagimdyti, knygą parašyti, saloną atidaryti o dar intensyvusis vėlimas
Kaži ar suspėsiu
Gražus darbai. Šlapiuoju būdu tai kaip ir visų. Vat su adatėlėm tai Nu aš tiesiai
Pagiriamieji žodžiai toms, kurios vėlė ir mums rodė: varlytę, angeliuką, šalį ir kepurę, obuoliuką, gremliną, liemenes, rankinuką, kaktusiuką-adatinę, pirštines, batukus, paveiksliuką ir daugelį kitų..... . Kol kas dar nesusikaupiau didesniam darbeliui, o šį vakarą vėriau apyrankę. Nors ir ne pagyrų skyrelis , bet vis gi įkeliu nuotraukytę. ką labai erzins, tiesiog praleiskit šią žinutę .
Pagiriamieji žodžiai toms, kurios vėlė ir mums rodė: varlytę, angeliuką, šalį ir kepurę, obuoliuką, gremliną, liemenes, rankinuką, kaktusiuką-adatinę, pirštines, batukus, paveiksliuką ir daugelį kitų..... .
Kol kas dar nesusikaupiau didesniam darbeliui, o šį vakarą vėriau apyrankę. Nors ir ne pagyrų skyrelis , bet vis gi įkeliu nuotraukytę. ką labai erzins, tiesiog praleiskit šią žinutę .