Bonbonkea, tikrai yra pirkti tu dazu su drugeliu ir geltonos spalvos, bet Senukai ju neuzsisako tikriausiai. As ju buvau tokioje ukiniu prekiu parduotuveje radusi...Tai va, panasiose parduotuvese paieskok ir tu. Larina, labai grazi liemene. Saunuole . O pasigirti visada reikia. Labai smagu tarp sausu zinuciu pamatyti ir nauju darbeliu. Reikia tarpusavio palaikymo, paskatinimo, ivertinimo
ačiū ,Ametiste.. būtinai paieškosiu
larina, ačiū, kad apšvietei su šablonu gal ir man teks ką nors tokio mąstyt
merginos visų jūsų darbeliai ir nesvarbu, kas megėjas, o kas profesionalas....
parodysiu savo naują šalį....šio ryto darbelis...dar drėgnas
parodysiu savo naują šalį....šio ryto darbelis...dar drėgnas
nneringa -labai grazu ir spalvos ....
visu labai grazus darbai
siandien mieste maciau moteri visa juodai apsirengusia su juodu paltu ir ant virsaus sviesus,bezinis ,su juodom ir violetinem gelytem veltinio salis
p.s.o salio forma : visas lb platus ir kaip voratinklis
visu labai grazus darbai
siandien mieste maciau moteri visa juodai apsirengusia su juodu paltu ir ant virsaus sviesus,bezinis ,su juodom ir violetinem gelytem veltinio salis
p.s.o salio forma : visas lb platus ir kaip voratinklis
Manau, kad žiema dar nepraeis,kol išdžius. Labai man patiko tavo darbas.
Šaunuolės visos "pagyrūnės"
Man asmeniškai tai labai patinka, kad yra rodančių savo darbelius Kartais net pikta, kai parašo, kad padarė, bet neparodys Viskas įdomu ir tikrai gražu. Jei ir neatitinka mano skonio, vis tiek verta pagyrų, nes suprantu, kiek darbo ir meilės įdėta
Taip kad rodykitės ir rodykitės
Rubberneck, labai labai labai gražus paveikslas... Aš net neįsivaizduoju kaip taip tiksliai privelti paveiksliuką galima. Tikrai sutinku su vilke, kad gražiai atrodytų kokiam nors rėmely ištempta su virvėm
DIVA, kaip visada
Minesota, rankinė labai graži, laaabai
larina, liemenė liuks Ir dar tik per 3 valandas... super
Ir dar visos kitos nepagirtosios irgi tikrai
Man asmeniškai tai labai patinka, kad yra rodančių savo darbelius Kartais net pikta, kai parašo, kad padarė, bet neparodys Viskas įdomu ir tikrai gražu. Jei ir neatitinka mano skonio, vis tiek verta pagyrų, nes suprantu, kiek darbo ir meilės įdėta
Taip kad rodykitės ir rodykitės
Rubberneck, labai labai labai gražus paveikslas... Aš net neįsivaizduoju kaip taip tiksliai privelti paveiksliuką galima. Tikrai sutinku su vilke, kad gražiai atrodytų kokiam nors rėmely ištempta su virvėm
DIVA, kaip visada
Minesota, rankinė labai graži, laaabai
larina, liemenė liuks Ir dar tik per 3 valandas... super
Ir dar visos kitos nepagirtosios irgi tikrai
tapkute ačiū !
Žiūrėkit ką inete radau - liuks šalikėlis
Žiūrėkit ką inete radau - liuks šalikėlis
nesimato šalikėlio
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 11, 17:01)
nesimato šalikėlio
Bandyk cia: http://www.flickr.co...57594487588574/
http://www.flickr.co...57594487588574/
Toks zalias... su dantim
QUOTE(Rubberneck @ 2007 02 11, 14:28)
4 Doseth
Na, negrūdu ir aš visko.
Šiaip jei jau Tamstą mano "veltiniai" taip erzina - atsiprašau, daugiau tai nepasikartos.
P.S. Vis galvoju - kodel jūs, velimo profesionalai, nesuprantat paprastų mėgėjų džiaugsmo? To, kad mums kiekvienas pavykęs darbelis yra savotiška pergalė ?
Na, negrūdu ir aš visko.
Šiaip jei jau Tamstą mano "veltiniai" taip erzina - atsiprašau, daugiau tai nepasikartos.
P.S. Vis galvoju - kodel jūs, velimo profesionalai, nesuprantat paprastų mėgėjų džiaugsmo? To, kad mums kiekvienas pavykęs darbelis yra savotiška pergalė ?
Mžute tau skirtos pirmosios eilutės
O visa kita toms kurioms reikia