Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikinantiems ir norintiems būti pasveikintiems

QUOTE(SuperMama @ 2004 01 23, 11:46)
Mamos, jei norite buti pasveikintos,  labai prasau irasykite i profili savo gimimo data. Tada informacija apie jusu gimtadieni automatiskai pasirodys kalendoriuje artejant jusu gimtadieniui.

Bet jeigu norite, kad butu pasveikinti ir jusu vaikuciai, labai prasau pacioms irasyti jos i kalendoriu, nes neuztenka irasyti tik i profili. Sistema sudaryta taip, kad vaiku gimimo datos is profilio neatsiranda kalendoriuju automatiskai.

Saugokime musu moderatoriu laika.  smile.gif

Uzsiregistravau gimtadieniai.lt sistemoje ,bet patvirtinti registracijos neiseina cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(elyt @ 2005 03 11, 22:48)
Uzsiregistravau  gimtadieniai.lt sistemoje ,bet patvirtinti registracijos neiseina  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Kur tu uzsiregistravai?! g.gif Reikia Kalendoriuje irasyti, o ne gimtadienis.lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viksrelis @ 2005 03 14, 10:20)
Kur tu uzsiregistravai?! g.gif Reikia Kalendoriuje irasyti, o ne gimtadienis.lt wink.gif

Aciu supratau ir jau uzregistravau vaiko gimtadieni tongue.gif
Atsakyti
g.gif as n epykstu ,bet siandien mano dukrutes gimtadienis,o ne per artejancias dvi dienas cry.gif
Atsakyti
nu jau prirašiau tongue.gif tik neaišku ar ten kur reik g.gif blink.gif tease.gif blush2.gif
Atsakyti
arba aš nemoku ieškoti, arba irašiau ne ten. Bet nerandu savo vaiko gimtadienio ax.gif
Atsakyti
Aš jau irgi įrašiau savo dukrytės gimimo dieną į kalendorių bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Aš irgi įrašiau dukrytės gimimo dieną kalendoriuje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puumpaa @ 2003 04 25, 23:29)
Taigis, Viksreliuk, SVEIKINAM ir su pareigu pakelimu!!!  ;D Ziuriu ziuriu, o jau moderatore esi. Negi as kazka busiu praziopsojus...  :smile.gif

man atrodo kad maciau skelbima :
kas nori buti moderatorium smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tindi @ 2004 11 01, 18:14)
mano sunui siandien 4 metai clap.gif  happybday.gif

sveikinam thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau ir aš irašiau savo mažiuko gimtadienio data i kalendoriu na aišku ir saves nepamiršau.... biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tylia nakti svajokit apie laime,
Tylia nakti Naujieji ateis.
Ir mylėti, ir džiaugtis, ir juoktis
Tokia teise lai jie jums suteiks.
Tad su Naujais 2008 metais.

Sveikinu visą Supermama.lt kolektyvą.
Atsakyti
4u.gif sveikinu Miglutę sulaukus triejų mėnesių ir mamytę Rasą su tėveliu Nojumi 4u.gif Būkite visada sveiki ir laimingi thumbup.gif
Atsakyti