Bandysiu ir as surasyti savo kuciu stalo patiekalus:
1.Plotkeles
2.Aguonpienis su kuciukais
3.Rasalas
4.Silke pomidoru padaze su morkomis ir svogunais
5.Silke su dziovintais grybais
6.Silke acte
7.Keptas karpis
8.Zuvis pomidoru padaze su morkomis ir svogunais
9.Zuvies file tesloje
10.Troskinti kopustai su pievagrybiais
11.Virtos bulves
12.Rasalas
13.Duona
14.Graikiski riesutai
15.16.Mandarinai, obuoliai
17.Kisielius
18.Zele
19.Karstas kaledinis vynas
Vat prasom jums kiek jau gavosi.Ir paruosti nera sudetinga tik laiko reikia .As visada zuvi susitvarkau ir uzsimarinuoju is vakaro.Pomidoru padaza su morkomis ir svogunais taip pat galima pasigaminti is vakaro, o kuciu vakara tik iskepu zuvi ir uzdedu.Ta pati dedu ir ant silkes.Grybu padaza taip pat:gryvus dziovintus issiverdu ir susimalu is vakaro, galima ir patroskinti su svoguniuku ir i saldytuva nakciai.Zele taip pat is vakaro padarau.Per kucias tik issikepu zuvyte, susipjaustau silke, kisieliu verdu, rasala ir kopustus.
Vienu zodziu ka galima stengiuosi is vakaro pasiruosti, nes kuciu diena to darbo ir taip pakanka.Dar kaledoms kokia misraine suruosiu kuciu diena ir i saldytuva, o atsikelus tik majonezo imaisau.Nesinori per kaledas terliotis prie virykles.Taip kad nusiplusam mes moterys.
O zele ly ir negalima, nes zalatinas is kiauliu daromas, gal kas geriau zino?