QUOTE(lotta23 @ 2006 12 23, 13:50)
Gal gali pasakyti kiek ko det?
Jei vienas kiausinis, tai kiek miltu ir kiek majonezo? Dekui
JEI 1 kiaušinis,tai 1-2 šaukštai majonezo,tiesiog su majonezu reguliuok tirštumą.Žuvies tešlą darau skystesnę,blyneliams-tirštesnę.
Papildyta:
QUOTE(Krisliukas @ 2006 12 23, 13:55)
O šis patiekalas tinka Kūčios stalui
. Mes tai niekada nenaudojam majonezo ir kiaušinio Kučių stalo patiekalms gaminti. Viskas liesa labai buna. Augalini alieju naudojam žuviai kepti ir viskas, daugiau jokių riebalų
Šie receptai iš ''brandesnių'' bendradarbių....Aš kūčias visada valgau namie,be tėvų(kad po to nebūtų-o kodėl pas juos,o ne pas mus-mamos...),tai naudoju majonezą,pvz su blyneliais,pieną,kiaušinius kūčiukų,pyragėlių tešlai.Tiesiog darau 24d,o po to 25-26 pas tėvus važiuojam,tai niekas nesukietėja,ir skanesnė tešla būna.Aiii....ne tiek nuodėmių padarom
P.S. matau daug kas pamiršo riešutus ant stalo,kaip patiekalą.Jie taip pat kaip ir daiginti kviečiai-turto linkintis simbolis.