Žinau, kad ne į temą, bet gal kas atsakys-Maximose parsiduoda gyvos žuvys Baltieji amūrai. Pardavėjos bandžiau paklausinėt , tai atsakė, kad neragavo ir nieko nežino apie šią žuvį. Gal kas galit atsakyt kas tai per žuvis, iš išvaizdos panaši į siaurą karpį, gal ir skoniu panaši, kaip su kaulais?
QUOTE(Supergirl @ 2005 12 23, 09:47)
O jei blenderiu? Ar gerai būtų? Turiu labai netikusią mėsmalę, be to aprudijusi visa O to aguonų pieno taip norisi
man su blenderiu susitrynė Tik reikia truputį vandens įpilti
as dar siemet darysiu tokiam misrainyte, tik jei esat grieztai, kad per Kucias negali buti jokio majonezo ar pieno gaminio tai tada netiks: Supiaustau duona kubeliais ir pakepinu saliejuje dar idedu cesnako ir druskytes. tada supjaustau suri kubeliais, idedu pora (galima ir svoguna jei nori, bet man poras labbiau patinka), itarkuoju oouli tugstu, prieskoniu pagal skoni ir majonezo, viena karta bandziau daryti su aliejumi, taip pat labai skanu buvo. Skanaus!
QUOTE(gidryte @ 2005 12 23, 15:32)
as dar siemet darysiu tokiam misrainyte, tik jei esat grieztai, kad per Kucias negali buti jokio majonezo ar pieno gaminio tai tada netiks: Supiaustau duona kubeliais ir pakepinu saliejuje dar idedu cesnako ir druskytes. tada supjaustau suri kubeliais, idedu pora (galima ir svoguna jei nori, bet man poras labbiau patinka), itarkuoju oouli tugstu, prieskoniu pagal skoni ir majonezo, viena karta bandziau daryti su aliejumi, taip pat labai skanu buvo. Skanaus!
O aš į šitą mišrainytę dar virtų pupelių įdedu Visada ją per kūčias darau, nes vyresnysis daugiau nieko ir nevalgo tik šprotus šaukšais kabina ir šitą mišrainę
QUOTE(Supergirl @ 2005 12 23, 09:47)
O jei blenderiu? Ar gerai būtų? Turiu labai netikusią mėsmalę, be to aprudijusi visa O to aguonų pieno taip norisi
man blenderis dar geriau sutrina, nei mesmale. tik reik ziuret, kad neperkaistu...
o as pasidalinsiu zuvies pyrago receptu. gaunas ir skanu ir grazu...
zodziu reikia zuvies farso. ji paruosiam taip, kaip mesos farsa kotletams...
tada sudedam i riebalais istepta forma ir kepam. islyginam pavirsiu ir kepam.tuomet imam kubeliais supjaustytas virtas morkas. jas sumaisom su isplaktu kiausiniu ir suberiam ant pyrago virsaus. cia jau pries gala, pyragas turi buti beveik iskepes.viska islyginam. gaunas toks ale morku sluoksnis. kai jis sukepa analogiska sluoksni darom is apvirtu saldytu zirneliu... siaip galima daryti viena sluoksni is apvirtu saldytu morku-zirneliu misinio, kas tingi terliotis... valgyti karsta, arba salta. prie salto tinka - majonezinis padazas
QUOTE(Mil@na @ 2005 12 23, 18:20)
gal kas galite įmesti spanguolių kisieliaus receptą? Labai prašau
2 stiklinės spanguolių, 150-200 gr.cukraus, pusė stiklinės krakmolo, galima gardinti cinamonu ir gvazdikėliais.
Spanguoles pertrinti, išspausti sultis. Išspaudas užpilti litru vandens, pagardinti prieskoniais, užvirti ir 5 min. pakaitinti, nuolat nugriebiant putas. Sumaišyti nuovirą su sultimis ir vėl užvirti. Krakmolą išleisti su trupučiu šalto vandens, vis maišant viralą supilti. Ir pavirti dar kelias minutes
QUOTE(mirėja @ 2005 12 23, 18:34)
HELP!!!! Kur ta sriuba Jau 40 min per paieška bandau- jokių rezultatų. Net "Žuvies patiekalų" ir tų neradau HELP, PLEASE
netiesa, aš radau per minutę.
štai čia http://www.supermama...opic=3929&st=24
QUOTE(patri @ 2004 12 22, 19:29)
o kaip jus darote vinegreta???
manasis receptas-virtus burokus,bulves ir morkas bei zalius svogunus supjaustyt kubeliais,idet raugintu kopustu,uzpilt alyvuogiu aliejaus ir druskytes pabarstyt!!!beje man tai labai skanus per kucias tokie pyrageliai su dzemu,aguonomis,grybais ,kopustais!!!! ar cia vadinamos ausytes????
GAL KAS ZINO,AR SIEMS PYRAGELIAMS TINKA MIELINE tesla????
o kaip padaryti aguonu idara,patarkit!!!!
manasis receptas-virtus burokus,bulves ir morkas bei zalius svogunus supjaustyt kubeliais,idet raugintu kopustu,uzpilt alyvuogiu aliejaus ir druskytes pabarstyt!!!beje man tai labai skanus per kucias tokie pyrageliai su dzemu,aguonomis,grybais ,kopustais!!!! ar cia vadinamos ausytes????
GAL KAS ZINO,AR SIEMS PYRAGELIAMS TINKA MIELINE tesla????
o kaip padaryti aguonu idara,patarkit!!!!
o gal galit pasakyt koks tos teslos receptas?
QUOTE(Sandrelle @ 2005 12 23, 19:43)
2 stiklinės spanguolių, 150-200 gr.cukraus, pusė stiklinės krakmolo, galima gardinti cinamonu ir gvazdikėliais.
Spanguoles pertrinti, išspausti sultis. Išspaudas užpilti litru vandens, pagardinti prieskoniais, užvirti ir 5 min. pakaitinti, nuolat nugriebiant putas. Sumaišyti nuovirą su sultimis ir vėl užvirti. Krakmolą išleisti su trupučiu šalto vandens, vis maišant viralą supilti. Ir pavirti dar kelias minutes
Spanguoles pertrinti, išspausti sultis. Išspaudas užpilti litru vandens, pagardinti prieskoniais, užvirti ir 5 min. pakaitinti, nuolat nugriebiant putas. Sumaišyti nuovirą su sultimis ir vėl užvirti. Krakmolą išleisti su trupučiu šalto vandens, vis maišant viralą supilti. Ir pavirti dar kelias minutes
o ar galima daryti su spanguoliu dzemu?
QUOTE(reveka @ 2005 12 23, 19:18)
o ar galima daryti su spanguoliu dzemu?
Manau, kad drąsiai
QUOTE(reveka @ 2005 12 23, 19:25)
o kiek mazdaug jo reiketu?
Žiūrint, kokį kiekį virsi Bet įtariu, kad geriausia būtų ragauti ir, jei per mažai, dėti dar... ir dar... ir dar...