QUOTE(wovere @ 2005 12 22, 13:29)
Susiradau aš auselių receptą, kaip suprantu, tai labai tradiciškas kūčių valgis, o aš jo nei mačius, nei ragavus , tad noriu šiemet pagaminti. Tačiau vienas klausimas iškilo, iš kur gauti džiovintų grybų? Ar jų būną prekybos centruose? Visokių konservuotų beigi žalių esu mačius, bet džiovintų tai ne
Aš irgi niekada nemačiusi ir nevalgiusi auselių. Bandsiu daryti su sūdytais baravykais, jei nerasiu pirtki mielinės tešlos, pirksiu Malsenos miltus picai. Kad neprisigertų ausytės riebalų įpilsiu kelis šaukštus degtinės į tešlą (aš ją pilu į visus rieblauose verdamus gaminius). Dar norėjau paklausti, gal su džiovintais grybais skaniau nei su marinuotais? (aš ir džiovintų grybų niekada nevalgiusi ).