jau emiausi kuciu valgius gaminti
bandysiu papasakoti kaip sekasi, o gi sumasciau pyragiukus, virtinukus pasigamint, kad sestadieni nebreiketu. 2 kg miltu paaukojau, na ir prasidejo cirkai, virtuve tapo malunu o teslos gavosi tiek kad nezinau kur ja kisti, tai baigiu visas saldytuvo atsargas idaru paversti, liks tik vaikai, ir MB.
dariau melyniu idara tai nelaime tikra, saldytas uogas uzpyliau cukrum ir bandziau sutrinti, tai gavosi taip skysta, kad teko nukosti dursliku ir tas uogu luobas sukisau i pyragiukus, sunka supyliau bonkon. bus leliui sultys...paskui saldytus grybus apviriau permaliau, prikepinau svogunu petelne pilna ir dabar eisiu gaminti, nes liko sliosas teslos, tiesa vakarienei koldunu su mesa priviriau...tai manau marinuotus grybus nusausinus ir permalus gautusi tas pats. o kai pagaminsiu viska i saldikli ir baigta. tik reik atkapstyt ar tuos pyragiukus kepti ar virt, PRISIDIRBAU trumpai tariant