QUOTE(olé @ 2005 12 16, 19:55)
taip, tai vienas iš tradicinių Kūčių patiekalų, tik, aišku, verdami be mėsos, dažnai su džiovintais grybais. dar būna barščiai su ausytėm, bet aš nesu ragavus
niugi išsiverdi burokėlius, supjaustai smulkiais kubeliais, dedi virtų pupelių ir smulkintų raugintų agurkėlių. viską išmaišai ir įpili šlakelį skanaus aliejuko, galima dar petražolių smulkintų. druskos aš nededu, nes nuo agurkėlių pakanka to skonio.
niugi išsiverdi burokėlius, supjaustai smulkiais kubeliais, dedi virtų pupelių ir smulkintų raugintų agurkėlių. viską išmaišai ir įpili šlakelį skanaus aliejuko, galima dar petražolių smulkintų. druskos aš nededu, nes nuo agurkėlių pakanka to skonio.
O aš į tokią mišrainę dar virtų bulvių įdedu. Beje man skaniau tokia mišrainė ne su pupelėm, o su kons. žirneliais