QUOTE(AUSRELINA @ 2004 11 24, 12:48)
letta, norėčiau paklausti kas yra cibulynė ir kaip ji gaminama?
Nežinau ar teisingai mes ją gaminam, bet mama daro iš silkių galvų (nors manau galima ir iš file tą patį daryti ) . Jas apdegina, nurenka "mėsytes", po to sutrina šakute, užpila šaltu virintu vandeniu ir pripjausto svogūnų. Skonis būna toks rūgštus, truputį į sūrią pusę. Valgom ją su virtom bulvėm.
Na mes tai iš silkės filė darom,dar dedam juodų pipirų, druskos ir truputį acto ir nuo marinuotų burokėlių užpilam to skysčio, na tai nėra būtina, bet gaunasi graži spalva. Valgom su virtom bulvėm-žirniais, na man jau dabar pilna burna seilių, na man tai pats skaniausias kūčių patiekalas