Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikinimų atvirukai, tekstai, nuotraukytės :)

QUOTE(srimute @ 2007 11 30, 14:45)
Gal kas nors žinote kur rasti atviruka su praskrendančiai gandrais? Būčiau labai dėkinga.

ČIA 4u.gif Gal ką nors rasite ax.gif
Atsakyti
Sveikutes supermamos,gal kuri zino kokius nors grazius zodzius,kuriuos galetu sakyti 15 ir 3 metu anukai seneliui 60-mecio proga.Buciau labai dekinga,nes kazko panasaus nelabai randu.ACIU!!!
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 11 30, 15:31)
Sveikutes supermamos,gal kuri zino kokius nors grazius zodzius,kuriuos galetu sakyti 15 ir 3 metu anukai seneliui 60-mecio proga.Buciau labai dekinga,nes kazko panasaus nelabai randu.ACIU!!!

SENELIO KALBA

Senelis eina pamažu.
Senelis kalba - man gražu.
Kalba kalbelė prakilni.
Žodelių muzika švelni.
Nešauks, nerėks balsu žvarbiu.
Senelį myliu ir gerbiu.

/Martynas Vainilaitis/
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Noriu paprašyti, gal kas turite ar žinote kur rasti KALĖDINĮ SVEIKINIMĄ anglų kalba arba NAULAMETINĮ?

LABAI BŪSIU DĖKINGAuser posted image
Atsakyti
Labai prašau pagalbos - reikia parašyti firmos kalėdinį-naujametinį sveikinimą partneriams. Lauksiu bet kokių (eiliuotų, neeiliuotų) sveikinimo žodžių. Būtų gerai į AŽ, kad kokio nepraleisčiau.
Prašau nelikit abejingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 03 gruodžio 2007 - 15:42
sveiki, Gal kas turit sveikinimu kolegai, bendradarbiui. ar kokia padeka ar palinkelijima..
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 12 09, 02:32)
sveiki, Gal kas turit sveikinimu kolegai, bendradarbiui. ar kokia padeka ar palinkelijima..

ČIA gal ką nors rasite ir dar ČIA
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 12 09, 10:17)
ČIA gal ką nors rasite ir dar  ČIA

4u.gif Pingvinuk,
Gal netycia, kur turit borutos eiliuota pasaka 'Ozka pusiau lupta'?
Isnarsiau visa interneta, nerandu.
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 12 09, 20:13)
4u.gif Pingvinuk,
Gal netycia, kur turit borutos eiliuota pasaka 'Ozka pusiau lupta'?
Isnarsiau visa interneta, nerandu.
Dekui.

Aš žinau tik lietuvių liaudies pasaką SENELIS IR OŽKA, bet ji ne eiliuota smile.gif Tem yra keli posmeliai:

Aš, senio ožka,
Pusiau skusta,
Pusiau lupta,
Su aukso rageliais,
Sidabro nageliais.
Su kojele trept,
Su rageliu barkšt,
Purkšt - perplėšiu!
Atsakyti
man reikėtų kalėdinio sveikinimo močiutei 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turite koki tosta per kolektyvo vakareli pasakyti? Reikia, kad būtų su Kalėdom, neeiliuotas ir nebanalus...
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2007 12 22, 15:08)
Labai gražūs rėmeliai  wub.gif  thumbup.gif bet kaip įkelti nuotrauką  ax.gif gal galite patarti 4u.gif

Ten kaip supratau paaiškinta kaip jais pasinaudot, na rusų kalba, bet suprantamai. Aš dar nebandžiau. Reiks labiau pasigilint ir jei kas pavyk pranešiu ir jus apšviesiu mirksiukas.gif
Atsakyti