Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

QUOTE(mamushka @ 2007 02 14, 11:33)
man geriau snikeriai  ax.gif , reiks sugalvot kuo juos pakeist g.gif

Snickeriais aišku rolleyes.gif lotuliukas.gif Ir tortas vadinsis Snickers lotuliukas.gif
Atsakyti
arba karvutem , tada bus karvute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2007 02 14, 19:09)
user posted image
nu va mano kriausu pyragas, ziuresim koks bus skonis biggrin.gif

bigsmile.gif oi turetu buti tikrai skanu,nes atrodo super biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiam vakarui pagaminau Morkų vyniotinį 4u.gif Jau koks purus ir minkštas biskvitas gavosi thumbup.gif Ir man jis sutrūko keliose vietose (nors kepiau tik 15min), ale skonis juk nuo to nė kiek nenukenčia mirksiukas.gif Tik aš nedėjau riešutų, o į kremą išspaudžiau vieno laimo sulčių thumbup.gif Niam............ Laukiu vakaro, kada galėsim paragauti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
daffni 4u.gif

agotai, tikiuosi pyragas visiems patiks smile.gif O su tais skysčių bėgimais ant orkaitės dugno ir man būna nuotykių, ypač tada, kai pamirštu įdėti po apačią skardą biggrin.gif Gerai, kad kaimynų arti nėra ax.gif

mamushka, na tu ir artistė lotuliukas.gif Man ir minčių nekiltų dėti to, ko nemėgstu - reikėjo ir dėti snikerius tongue.gif

Katu, džiaugiuosi, kad salotos patiko smile.gif

rts, labai elegantiškas torčiukas thumbup.gif

kriziuk, smagu, kad kiauliena patiko 4u.gif

Smaugliau, tikrai gerai, kad su kuskusu nesusimovei biggrin.gif

Gerbera, keksas atrodo thumbup.gif Tikiuosi, ne tik gražus, bet ir skanus... ax.gif

Kaliteja 4u.gif

shanet 4u.gif

editam, džiaugiuosi, kad visiems patiko lazanija smile.gif

astisiau, ir man nuo šokoladukų susidarė šiek tiek skysčio, bet jis mums netrukdė... g.gif Galima bandyt dėti kokį kitą šokoladuką be karamelės... rolleyes.gif O kremą plikytiems pyragaičiams visai neseniai rašiau smile.gif

QUOTE(Sonatina @ 2007 02 08, 15:28)

O čiūrose tikrai gali vietoje vandens naudoti pieną (tik tai jau nebebus tikrosios čiūros smile.gif )... O įdaryti jas gali štai tokiu kremu:

4 kiaušinių tryniai
2 v. š. cukraus
2 v. š. krakmolo
175 ml pieno
1 a. š. vanilės

Sumaišyti krakmolą, cukrų ir trynius, kol neliks gumuliukų. Pieną užvirinti. Nukelti nuo viryklės ir plona srovele nuolat maišant pilti kiaušinių masę. Vėl dėti ant ugnies ir nuolat maišant pakaitinti, kol sutirštės (neužvirinti). Uždengti plėvele, kad plėvelė liestųsi su kremu, ir ataušinti. Pripildyti pyragaičius.

laurechka, tikiuosi vyniotinis bus skanus... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2007 02 14, 11:49)
Bet jau su jo kepimu tai vakar prisijuokiau, man is formos pradejo biski begti skystimas, skardos aisku po apaci anebuso, kas nubega, pradeda degti. Visasa kambarys pilnas dumu, MB uzsidare miegamajame ir neleido duru atidaryti. Pradariau visus langus, atsidariau duris i laiptine, laiptines langa atidariau ir taip laukiau kol iskeps lotuliukas.gif, tai aciu dievui, kad nei vienas kaimynas tuo metu nesugalvojo kur nors eiti, nes butu pagalvoje, kad degam lotuliukas.gif

kadangi ir man taip buvo atsitike, dabar visada kad ir ka bekepciau po apacia idedu virtuvines folijos. tada net ir isbege skysciai nepridega mirksiukas.gif tik reikia nepamirst kaskart jos pakeist biggrin.gif
Atsakyti
marsas sutarsytas ax.gif skanuuu... bet marsu daugiau nedesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sonatina
Bandziau patekti i sluoksniuotos teslos pyragelius su bekonu (pirmame puslapyje), bet atidaro sushi torta blink.gif Gal klaidele kokia isivele? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2007 02 14, 23:16)
Sonatina
Bandziau patekti i sluoksniuotos teslos pyragelius su bekonu (pirmame puslapyje), bet atidaro sushi torta  blink.gif Gal klaidele kokia isivele?  doh.gif

Ne klaida , ne. Pasižiūrėk atidžiau,kas žemiau po suši tortuko parasyta tongue.gif 4u.gif

Na o mes labai nesureikšminam Valentino dienos,bet šiek tiek švenčiam. Tad nors visiškai neturėjau laiko, paskubomis spėjau prie vakarienės desertuką suorganizuot - šokoladiniai momentai. Vyras paragavęs pasakė - na gerą žmoną išsirinkau lotuliukas.gif Tai ir galvoju - susiję čia su desertu ar ne g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portuke: 14 vasario 2007 - 22:02
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 14, 17:34)
tikiuosi vyniotinis bus skanus

essen.gif essen.gif essen.gif Tik gaila, kad nebetelpa jau niekas.... Jau skanumėlis neišpasakytas essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Portuke @ 2007 02 14, 22:33)
Na o mes labai nesureikšminam Valentino dienos,bet šiek tiek švenčiam. Tad nors visiškai neturėjau laiko, paskubomis spėjau prie vakarienės desertuką suorganizuot - šokoladiniai momentai. Vyras paragavęs pasakė - na gerą žmoną išsirinkau  lotuliukas.gif Tai ir galvoju - susiję čia su desertu ar ne  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Sonatina, o kas čia per šokoladiniai momentai. Atsiprašau, jei aš nepastabi, bet nerandu tokiųsmile.gif)

Ir dar man labai įdomu, kokie blyneliai pvaizduoti virš blynų receptų? ten gal su špinatais ir varške?
Atsakyti
blyneliai marcipaniniai su aguonom:

http://www.supermama...p;#entry6118385

šokoladiniai momentai:

http://www.supermama...p;#entry5914188
Atsakyti