marsas jau saldytuve sala, kol gaminau aisku prisiragavau neapsakomai skanus kremas( ar kaip ta varske pavadint ) dejau citrinos sulciu, nes man per saldu buvo. ir asmeniskai kita kart saldainiu nedesiu, ne i tema man jie ir siaip as butent marso sokoladuku nemegstu man geriau snikeriai , reiks sugalvot kuo juos pakeist
O mes vakar gaminomės salotų su avinžirniais. Labai normų nesilaikiau, nes tingėjau svert, tai sunaudojau skardinę avinžirnių, du avokadus, dvi skardines tuno (radau šaldytuve tokias mažutes, kur po 3 būna supakuotos). Ir sūrį naudojau paprastą fermentinį, nes vyrui nepriskambinau dėl parmezano, o po to, grįžęs namo, tingėjo vėl mašina iš garažo varyt
Labai skanu, sotu. Užteko vakar mums vakarienei, ir dar liko vienai vakarienei
Labai skanu, sotu. Užteko vakar mums vakarienei, ir dar liko vienai vakarienei
mes vakar kepėm kiaulieną su anakardžių riešutais (Stir Fry), labai skanu, ir riešutai labai tinka jau prisišveitėm
Sonatina
Sonatina
Sonatina,
obuolių tai dėjau taip, kad per mažai nebūtų
Manau bėda buvo ta, kad rudą cukrų stambiais kristalais ant viršaus barsčiau, o obuoliai nebuvo labai sultingi (o aš gi juos dar ir nugręžiau, kad tešla neištežtų ) ir tiesiog cukrus susvilo, o obuoliai po juo liko tokie sušutę, nesukepė į tešlą kaip uogos.
O vat tą su vaniliniu kremu pabijojau daryt, nes kažkaip įtariai žiūriu į visokius kremus iš pakelio. Kažkada buvau nusipirkus kokį tai lenkišką, tai tokia nenatūrali esensija ten buvo įdėta, kad sugadino visą reikalą, nes permušė visus kitus kvapus. Tai ir pamaniau, kad kefyras geriau
BET užtat kuskusas su kalakutienos faršu yra superinis reikaliukas Bent čia nesusimoviau
obuolių tai dėjau taip, kad per mažai nebūtų
Manau bėda buvo ta, kad rudą cukrų stambiais kristalais ant viršaus barsčiau, o obuoliai nebuvo labai sultingi (o aš gi juos dar ir nugręžiau, kad tešla neištežtų ) ir tiesiog cukrus susvilo, o obuoliai po juo liko tokie sušutę, nesukepė į tešlą kaip uogos.
O vat tą su vaniliniu kremu pabijojau daryt, nes kažkaip įtariai žiūriu į visokius kremus iš pakelio. Kažkada buvau nusipirkus kokį tai lenkišką, tai tokia nenatūrali esensija ten buvo įdėta, kad sugadino visą reikalą, nes permušė visus kitus kvapus. Tai ir pamaniau, kad kefyras geriau
BET užtat kuskusas su kalakutienos faršu yra superinis reikaliukas Bent čia nesusimoviau
nugi nugi, kepu as jau sonatinos kriausiu pyraga, cia bus pirmas daiktas is jos meniu, nesenai suradau. kai tik iskeps tai nufotkinsiu ir imesiu. paziuresiu kas gausis. sonatina nu tu nerelaii cia tu receptu daug tokie faini visi, tik gamink ir gamink
QUOTE(mamushka @ 2007 02 14, 11:33)
marsas jau saldytuve sala,kita kart saldainiu nedesiu, ne i tema man jie ir siaip as butent marso sokoladuku nemegstu man geriau snikeriai , reiks sugalvot kuo juos pakeist
Ir man Mars sokoladukai kai įdėjau nelabai patiko,nes dar ir kitų buvau įdėjusi.Nes kai tortas pastovi kambario temperatūroje tai bent jau pas mane,iš to kremo pradeda tekėti ta skysta masė kuri įeina į tuos šokoladukus
Tai sakiau geriau paprasto šokolado burokine tarką įtarkuosiu.
Pritariu tau,jau to varškės kremo skanumas
Rts bet jau torto gražumas
Kaliteja , aciu
Beje, vyras klausia, ar parasiau, kad fotografavo JIS
Beje, vyras klausia, ar parasiau, kad fotografavo JIS
.......o mums super Marsas tortas,nu varvejo siek tiek to glaisto,bet gardumelis .Visiem turi patikt,kas megsta karamele
RTS,sakyk vyrui,kad gerai fotkina,mums patiko
RTS,sakyk vyrui,kad gerai fotkina,mums patiko
o mes šiandien valgėm Lazaniją pagal Sonatiną - visiems labai patiko, net ir mažiems. O vakarui jau turim varškės tinginio širdutę - paragavau kol gaminau truputį - labai skanu.
nu va mano kriausu pyragas, ziuresim koks bus skonis
Aš irgi vakar vakare dariau marsą. Šiandien ragavom , viskas čiki, tik sunervino tas skystis iš šokoladukų, kai pradėjo tekėt. Įdomu Sonatina tau irgi taip buvo? reiks kitą kartą kažkuo kitu pakeist.
dar kurį vakarą kepiau Čiūras irgi l. skanu. Dariau pailgas ant kepimo popieriaus, bet kai sudėjus kepiau, jos man pasidarė grynai kaip spurgos, apvalios apvalios nesupratau ko jos taip nenorėjo būt pailgos.
Sonatina noriu paklaust, gal žinai receptą kremo, kur dedasi į plikytus pyragėlius, ten kažkaip daug karšto pieno kilasi į kažką ir reikia labai greitai maišyt, kad nesušoktų? Nu mniekaip neatsimenu kaip jis daromas, o skonis tai nerealus . Gal žinai ką nors panašaus?
dar kurį vakarą kepiau Čiūras irgi l. skanu. Dariau pailgas ant kepimo popieriaus, bet kai sudėjus kepiau, jos man pasidarė grynai kaip spurgos, apvalios apvalios nesupratau ko jos taip nenorėjo būt pailgos.
Sonatina noriu paklaust, gal žinai receptą kremo, kur dedasi į plikytus pyragėlius, ten kažkaip daug karšto pieno kilasi į kažką ir reikia labai greitai maišyt, kad nesušoktų? Nu mniekaip neatsimenu kaip jis daromas, o skonis tai nerealus . Gal žinai ką nors panašaus?