Labas rytas
Liova, tikrai labai smagu, kad tinginys patiko
O kad obuoliai pyrage nesukepė, tai viskas priklauso nuo obuolių rūšies... Bet gali pamėginti ir sutarkuoti
rikiki gaga, džiaugiuosi, kad mėsa gavosi skani
adaida, tikiuosi eksperimentuoti tau patiks
Salvi, labai malonu, kad tinginys ir jums patiko
O kad nuorodą davei - ačiū
Čia kalba ėjo apie svetimų receptų, komentarų ir nuotraukų naudojimą savo asmeniniame tinklapyje...
Portuke, papasakok, kaip blyną kepei Zepteryje (aš juos naudoju kaip paprastus puodus, o keptuvę išvis tik tuomet, kai kitos keptuvės užimtos...
)... Ar tešlą reikia pilti į šaltą, ar į karštą keptuvę? Uždengti reikia? Kada reikia prisukti viryklę?
ingutei, ir kaip baigėsi istorija su tinginiu? Ar pavyko su aptepimu kas nors?
alina_nr_1, atsiprašau, kad negalėjau laiku atsakyti...
Na bet man šios krūtinėlės patinka ir šaltos, tad gal neteks išmesti...
hindevad, kaip ir sakė Arinva (ačiū
), aš naudoju Olandų fermentinį sūrį... Džiaugiuosi, kad vyniotinis patiko
rudens-vaike, tešlą dažniausiai reikia laikyti tam, kad miltai išbrinktų ir tešla gautųsi vientisesnė ir neplyštų kepama...
O šiaip smagu, kad patiko
LIAN, drebučius dariau iš paprasčiausio sultinio (paruošto iš kubelio) su želatina... Sultinį kelis kartus košiau per tankų audinį, kad būtų skaidresnis... Plačiau gali paskaityti
štai čia laurechka Katu