Tai ištiesų yra neetiškas elgesys. Galima duoti nuorodas kur pažiūrėti. Juolab, kad ten panaudoti ne ti Glacee ir tavo receptai, bet ir Giedriaus. Biauru taip elgtis.
QUOTE(Sonatina @ 2007 03 29, 14:53)
norėčiau šiandien pagaminti tą vištieną, bet prisimenu jau ieškojau raudonėlį, bet mūsų parduotuvėse tokio dalyko nėra, o kuo galėčiau ji pakeist ?
QUOTE(Sonatina @ 2007 03 29, 15:05)
Mama_Tania, o kokių prieskonių turi? Aš berčiau provanso žolių mišinį arba Santa Marios Viduržemio jūros prieskonių mišinį, o galiausiai tiesiog pasmulkinčiau krapų ar petražolių
paskutiniu metu išmečiau išvys visus prieskonius (gydytojas uždraudė, tai šiaip turiu tik druska ir pipirus + raudoni pipirai), bet jaučiu vistiek reikia kažkokių nupirkt, krapų ir petražolių turiu
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2007 03 29, 15:00)
Tai ištiesų yra neetiškas elgesys. Galima duoti nuorodas kur pažiūrėti. Juolab, kad ten panaudoti ne ti Glacee ir tavo receptai, bet ir Giedriaus. Biauru taip elgtis.
(pati nekomentuoju, nes neturiu žodžių ...)
labutis!
o as sendien kepsiu kiauliena su druska idomu kaip gausis
sonatina o druska lengvai iskepus nusiima nereikia gramdyt?
o as sendien kepsiu kiauliena su druska idomu kaip gausis
sonatina o druska lengvai iskepus nusiima nereikia gramdyt?
QUOTE(Sonatina @ 2007 03 29, 17:17)
rikiki gaga, man druska labai nesunkiai nusiėmė, tiesiog atšoko nuo mėsos
laukiu vyro su druska (jo reakcija buvo va tokia )
ir dar norejau paklaust kadangi maitina mazyle krutim nepakis mesos skonis jei pipirus pakeisiu krapais?
QUOTE(Sonatina @ 2007 03 27, 08:07)
Skanus, skanus tinginys gavosi Is pradziu keistai ragavosi, nes juk visiskai kitoks nei su kondencuotu ir kakava... Bet po keliu kasneliu tikrai labai mielai valgesi Vyrui labai patiko
QUOTE(Sonatina @ 2007 03 29, 17:29)
rikiki gaga, manau, turi gautis gerai ir su krapais
nu zinok fantastika su alum taip skaniai suvalgem didelis aciu uz toki idomiai paprasta receptuka
Sonatina, tas varskinis tinginys ne tas zodis kaip gerai gavosi. labai skanus. Vyras is pradziu kreivai ziurejo,(mes kazkodel nelabai megstame varske) ale kai ta tingini paragavo, tai maniau kad is karto visa suvalgys. Padariau ji torto formoje. Man jis ir labai patiko
O siandien vistiena su parmezanu padariau ir labai gerai gavosi. labai patenkinti. Man patinka kad tavo aprasyti receptai yra labai aiskiai suprantami.
O siaip tai daviau nuorodu dar vienai forumietei su tavo puslapiu, tai tame kiek suprantu nieko blogo ar ne.
O siandien vistiena su parmezanu padariau ir labai gerai gavosi. labai patenkinti. Man patinka kad tavo aprasyti receptai yra labai aiskiai suprantami.
O siaip tai daviau nuorodu dar vienai forumietei su tavo puslapiu, tai tame kiek suprantu nieko blogo ar ne.
QUOTE(Salvi @ 2007 03 29, 21:41)
O siaip tai daviau nuorodu dar vienai forumietei su tavo puslapiu, tai tame kiek suprantu nieko blogo ar ne.
Esu tikra, kad nieko blogo pasidalinti info su draugais, kaip tampam tokiom šauniom virtuvės fėjom Čia ėjo kalba apie tai, kad neetiška neatsiklausus viešai naudoti ir publikuoti kitų nuotraukas ir komentarus ir pristatinėti receptus kaip savus.
O aš šiandien padariau atradimą - Blyną su obuoliais iškepiau ne orkaitėje,o keptuvėje Beveik trigubai greičiau,o skonis toks pat puikus Beje vaizdas dar net gi geresnis Kepiau Zepter'yje. Būtinai dar pakartosiu