Sveikos gyvos
dange, gal tada pamėgink labai plonai patept formeles aliejumi... Ir prieš išimdama šiek tiek paaušink formoje
Limcamca, džiaugiuosi, kad patiko
agotai, labai maloni, kad ir tortas, ir tinginys gavosi skanūs
cosma, na ką galiu pasakyti... Aš jei recepte matau ingredientą, kurio nemėgstu, jo visiškai nededu Tegaliu patarti daryti taip pat
Nike, smagu, kad žuvis patiko
Jasmin, ačiū Bet įsidukrinti nepažadu
Delta-2, pamėgink su serbentų uogiene - man regis ji šiame pyrage tinkamiausia
pince, na ir nežinau, kodėl... Jau daug kartų kepiau šį apkepą - visuomet puikiai pakyla, o vėliau šiek tiek nusileidžia...
BOMBONKE , džiaugiuosi, kad "Marsas" gavosi liuks
Liova, aš pati su jogurtu niekada nedariau, nes man šiame patiekale esmė ir yra būtent tas mano naudojamas padažas... Teoriškai jis yra jogurtinis, bet pakankamai riebus ir panašesnis į majonezinį... Džiaugiuosi, kad vištiena garstyčių padaže gavosi skani
vyšnele, ačiū Kaip merginos jau atsakė, žuvį reikėtų visiškai atšildyti ir gerai nusausinti... O dėl kepimo laiko - tai per 15 min. paprastai žuvis tikrai iškepa... Aš ir paprastai dažniau verdu ryžius (bulvių išvis retai pas mus būna) O svogūnus, kad spėtų iškepti, reikėtų pjaustyti plonyčiais griežiniais...
MELDA, kaparėlius dažniausiai dedu ant picų
Bliss, jei kepsi su puse indelio kondensuoto, parašyk, kaip sekėsi
Comma, per 40 min. kotletai tikrai iškepa Manyčiau, kad ir greičiau... O majonezo ir sūrio derinys ir būna sūrokas... Bet skonis priklauso ir nuo majonezo bei sūrio rūšies...
Papildyta:
PaMeL, stalas atrodo įspūdingai Labai ačiū už išsamią ataskaitą, džiaugiuosi, kad buvo skanu
Net, ačiū Kepiniams aš visuomet naudoju Ventos sviestą Tikiuosi kitą kartą kepiniai su sviestu gausis skanesni
Agnužėle, keksas atrodo Super šokoladinis...
Monica, nors ir neoperatyviai, bet merginos jau atsakė - tešlą geriausia padalinti į nedidelius gabaliukus, sudėti į atskirus maišelius ir išimti iš šaldiklio tik po vieną gabaliuką prieš tarkuojant
brytva, turbūt nepilčiau aš nieko daugiau į padažą - turėtų užtekti skysčio iš sviesto ir medaus... Įberk sausų garstyčių ir viskas...
O dėl kalafioro merginos jau atsakė Šiaip aš jų dedu į visokius daržovių troškinius ir dar mėgstame salotas su pomidorais - nevirtą kalafiorą išskirstau žiedynais, pomidorus supjaustau kubeliais ir viską sumaišau su majonezu, druska ir pipirais...
vivulyte, džiaugiuosi, kad spurgos pavyko
vitaliux, knygos tikrai nežadu išleisti, nes ne aš sugalvojau šiuos receptus Tikiuosi remontas virtuvėje greitai baigsis...
kaaaramele, džiaugiuosi, kad apkepas jums patiko
Gilute, labai malonu, kad tiek patiekalų išbandei O vištienos krūtinėlė man visada kaip tik gaunasi labai sultinga... Ir aš jos tikrai nemarinuoju, o ir perku pačią paprasčiausią... Gal tiesiog per ilgai kepei?
logika, gal obuoliai nebuvo sultingi?
laurindre, tešla ir turi gautis tiršta kaip pasta, o plonai ištepiau tiesiog šaukšteliu - braukiau ratais ir tiek...
ausram1, atleisk, bet tikrai nežinau... Pamėgink pažiūrėti štai čia
ingutei, o tu pamėgink kepti be riebalų - tiesiog pati šalia nuolat būk ir stebėk - kai tik apkepa - apversk ir tikrai nieko baisaus nenutiks O jei ir kepsi su sviestu - nieko baisaus neturėtų nutikti.
O dėl banano - tik nedėk neprinokusio - bus tikrai neskanu... Aš jau rašiau, kad dariau su avietėmis - irgi buvo skanu
Na nezinau is kur man cia mazam miestely dabar surast tu avieciu na bananu pabandysiu paieskoti pronokusiu, gal pavyks..... o grietinele kokia reikia deti? rasei,kad dejai riebia grietinele. tai ji cia pati paprasciausia, ta kur plakamoji 35proc riebumo kur buna?
Oi kaip gerai. butent ta grietinele ir nusipirkau galvojau pataikysiu ar ne pirkdama. pasirodo pataikiau o su uogom tai net nzn,turiu vysniu,bet jos su kaulais ir turiu gal saldytu braskiu, reikia paieskot tik o tai su braskem reiketu daryt taip pat kaip su bananu, nes normaliai prinokusiu neradau,radau pageltusiu, bet skonis tai nekoks .... tai braskes reiketu sutrint su sakute ir toliau daryt viska kita kaip su bananu? Aciu uz atsakymus
Sonatina as gaminau tavo zuvi prancuziskai siandiena tai tikrai labai gerai gavosi, net pati nustebau. Moku gerai gaminti mesos patiekalus, bet su zuvimi liudna ir si karta pirma sykis kai man patiko tai ka as padariau.
Dariau siandien kiauliena korejietiskai... Pasaka, kaip skanu!!!
O taip pat gaminau Varskini tingini, ji ragausim veliau Tikiuosi bus skanus, bent jau mase skani buvo
O taip pat gaminau Varskini tingini, ji ragausim veliau Tikiuosi bus skanus, bent jau mase skani buvo
Gamint absoliuciai nemoku, bet vis uzeidavau cia pasiskaitineti Galvoju sau- bent i paveiksliukus paziuresiu Bet va siandien emiau ir susigundziau kalakutienos vyniotini su suriu pagamint Tik vietoj kalakutienos maisyta farsa naudojau. Gavosi SUPER!!!!!!! Skanumelis neispasakytas! Ir vyras visas issisiepes lapnoja Aciu, Sonatina Butinai bandysiu dar ka nors is Tavo ikeltu receptuku pagamint
Sonatina klausiu tik taip is smalsumo, Ar tu esi profesionali vireja, nes daug tu patiekalu tai ne tokie paprasti, o tavo ir nuotraukose jau labai profesioliai atrodo. Ne kiekvienam taip moketi
Na ka pagaminau as ta Napoleona keptuveje. Ne taip viskas man ten greitai isejo,kaip tikejausi Uztrukau net dvi valandas Gavosi ir man 8 paplociai, kaip ir tau Sonatina. Tik nzn ka dariau ne taip, nes man dar liko pacio kremo, o jokiu atraizu ar kaip jus ten jas vadinat, pas mane nebuvo.... na nzn ka ne taip padariau, uogienes ar uogu jokiu nedejau, viska pertepinejau su tuo kremu padarytu. keistas skonis man jo buvo, kai kita karta darysiu, bandysiu kazkaip kitaip sutepti, nes labai jau greitine man jautesi, nors idejau ir grietineles.... na bet sveciai gyre, nors papuosti beveik ir nesugebejau
bet siaip Sonatina, aciu tau uz tokius puikius receptukus is tikruju jie saunus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bet siaip Sonatina, aciu tau uz tokius puikius receptukus is tikruju jie saunus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šį savaitgalį gaminau lietinius blynus. Super lengva, greitai ir labai skanu dabar tik taip ir kepsiu lietinius. Dar įbėriau vanilinio cukraus žiupsnelį, tai net burnoje tirpo .
Ir kepiau "Baladėlių apkepą". Man labai patiko. Labai greita, paprasta ir skanu. O mano vyras, tai jau Sonatinos receptų išlepintas te ištarė "skanu" . Bet už tai atėjo draugė su vaiku į svečius ir aš jiems pasiūliau pavalgyti. Tai vaikas viską kas buvo likę suvalgė, mamai nei trupučio nepaliko
Šaunuolė Sonatina
Ir kepiau "Baladėlių apkepą". Man labai patiko. Labai greita, paprasta ir skanu. O mano vyras, tai jau Sonatinos receptų išlepintas te ištarė "skanu" . Bet už tai atėjo draugė su vaiku į svečius ir aš jiems pasiūliau pavalgyti. Tai vaikas viską kas buvo likę suvalgė, mamai nei trupučio nepaliko
Šaunuolė Sonatina
Sonatina, atėjau padėkoti - labai šauniai pavyko iškepti kalakutienos keksiukai - tikrai labai skanūs. Tik gaila, kad bruknių padažą pirktinį teturėjau...
Sonatina, dariau tavo tortuka "Marsas". Labai nustebino, kad pjaustant, tose vietose kur sokolado gabaleliai, gana šlapia buvo. Taip ir turejo buti?
Tortukas riebokas, nors dejau tik 200 gr grietineles, bet man patiko
Tortukas riebokas, nors dejau tik 200 gr grietineles, bet man patiko