Man kol kas labiausiai patiko (ir jau ne kartą gaminti) kalakutienos zuikis , makaronų lizdeliai , silkė pataluose . Vištiena su daržovėmis jogurto padaže irgi skani, tik bulvės ilgai kepė ir tai jau ne pirmas kartas Gaminu stikliniuose kepimo induose...ir bulves gana smulkiai supjaustau ir ...piššš...
Kalakutienos keksiukai , gal ką ne taip padariau
Šiandien kepiau varškines pynutes - tikrai skanu ir greitai. Tik tešla gavosi skystoka, nors visus produktus dėjau tip top pagal receptą...teko daugiau miltų dėt...
Varškinis tinginys , o štai tinginių skruzdėlynas . Tortas iš krekerių pastovėjęs parą atrodė sausokas, o palaikius ilgiau tapo skanesnis, tik bananas sugadino skonį.
Štai tiek tos mano praktikos Bandysiu kitus patiekaliukus gamint
Šį kartą varškinys tinginys gavosi kažkoks sausas ir trupantis Kokią varškę naudojat gamindamos?Aš šį kartą turėjau Žemaitijos pieno,kur būna gabalais supresuota.Jaučiau kad truks drėgmės Bet šeima kabina šaukštu(kadangi trupa) ir sėkmingai naikina
sonatina, aciu tau labai, zinok dabar pora kartu per savaite kepu varskes apkepa, na jau skanus, mano vyras pastoviai praso. aciu uz visus receptukus...
ai dar norejau paklaust del mesos apkepo, labai skanus gavos, bet ar jame turejo bu tiek "sulciu" cia tikriausiai is mesos?
ai dar norejau paklaust del mesos apkepo, labai skanus gavos, bet ar jame turejo bu tiek "sulciu" cia tikriausiai is mesos?
Sveikos.
Sonatina, as jau lenkijoj. kepiau siandien ryte apelsininius blynelius, skonis super, bet man jie nesigavo lietiniai, kepiau viska is puses normos, bet tesla gavosis is pradziu per skysta, kai pridejau miltu, per tirsta
neisivaizduoju kas blogai. nepaisant to, aciu dievui kad kepiau anksti ryte (cia anskti ryte yra desimta valanda ), tai visas bendrabutis miegojo, tik kambarioke ateme pora blynu
nepaisant to, aciu. su tavo pagalba pasidarysiu superine seimininke
Sonatina, as jau lenkijoj. kepiau siandien ryte apelsininius blynelius, skonis super, bet man jie nesigavo lietiniai, kepiau viska is puses normos, bet tesla gavosis is pradziu per skysta, kai pridejau miltu, per tirsta
neisivaizduoju kas blogai. nepaisant to, aciu dievui kad kepiau anksti ryte (cia anskti ryte yra desimta valanda ), tai visas bendrabutis miegojo, tik kambarioke ateme pora blynu
nepaisant to, aciu. su tavo pagalba pasidarysiu superine seimininke
Kepiau keksiukus su nutella . skanūs ir atrodo fantastiškai
QUOTE(edinka @ 2007 02 11, 02:23)
Šiandien kepiau varškines pynutes - tikrai skanu ir greitai. Tik tešla gavosi skystoka, nors visus produktus dėjau tip top pagal receptą...teko daugiau miltų dėt...
Ir man lygiai tokia pati problema buvo su tešla-labai kibo prie rankų, tai įdėjau daugiau miltų. Na ir....tikrai nesigavo minkštos ir purios. Kažkokios kietokos, sprangios, iš parduotuvės žymiai minkštesnės. Nežinau kodėl, bet man kaip užkeikta-jokie saldūs kepiniai niekada praktiškai nesigauna. Va su mėsiškais reikalais visai kas kita. Labai skanios kepenėles saldžiarūgščiai.
Aš šiandien troškinau kiaulieną su grybais ir vynu. Labai skanu Tik troškinau viską žymiai trumpiau, nes labai valgyt norėjau. Ir gaminau iš pusės porcijos... Dar įdėjau du pusžiedžiais pjaustytus svogūnus - jie čia labai tiko.
Kitą kartą paekspermentuosiu - vietoj grybų dėsių džiovintas slyvas, turėtų irgi gautis skaniai...
O dabar mano duonkepė minko bandelių su česnakais ir sūriu tešlą, tikiuosi, pavyks, nes nešiuos į svečius
Kitą kartą paekspermentuosiu - vietoj grybų dėsių džiovintas slyvas, turėtų irgi gautis skaniai...
O dabar mano duonkepė minko bandelių su česnakais ir sūriu tešlą, tikiuosi, pavyks, nes nešiuos į svečius
Merginos
noriu išsikepti Itališkas bandeles, tik skaitau, akd ten ant jų reikia užbarstyti ryžių arba kukurūzų miltų o aš tokių nerandu pas mus parduotuvėse ar būtina juos barstyti? Ar galima ir be jų?
noriu išsikepti Itališkas bandeles, tik skaitau, akd ten ant jų reikia užbarstyti ryžių arba kukurūzų miltų o aš tokių nerandu pas mus parduotuvėse ar būtina juos barstyti? Ar galima ir be jų?
QUOTE(svelni @ 2007 02 11, 15:27)
Merginos
noriu išsikepti Itališkas bandeles, tik skaitau, akd ten ant jų reikia užbarstyti ryžių arba kukurūzų miltų o aš tokių nerandu pas mus parduotuvėse ar būtina juos barstyti? Ar galima ir be jų?
noriu išsikepti Itališkas bandeles, tik skaitau, akd ten ant jų reikia užbarstyti ryžių arba kukurūzų miltų o aš tokių nerandu pas mus parduotuvėse ar būtina juos barstyti? Ar galima ir be jų?
Aš barsčiau paprastais ir viskas gavosi liuks
Varškės tinginys jėga visą savaitgaly kapojom ačiū už receptą