Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

QUOTE(vyšnelė @ 2007 03 20, 13:29)
Norejau paklausti,kazin kas skaniau prie tos zuvies - ryziai ar bulves g.gif ?

na mano manymu prie zuvies labiau tinka ryziai. Bent jau man skaniau daug. Bet kadangi vyras ryziu nevalgo, tai viriau bulves ir dariau kose 4u.gif skanu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Portuke @ 2007 03 20, 13:53)
Įkišiu savo trigrašį  ax.gif  kažkaip man neteko matyti kaparėlių kepsniuose  g.gif 


Kaparėlių deda ir į kepinius, pvz., ant picos smile.gif
Kaparėliai - toks prieskoninis augaliukas. Man jis labai skanus su žuvim. Tačiau draugė negali nieko valgyt, kur yra kaparėliai. Kiekvienam savo...
Atsakyti
Kepu Kotletus su sufle kepurelemis mirksiukas.gif Pacius kotleciukus padariau nedidukus, bet man vistiek nedrasu - ar bus jie iskepe po 40 min? g.gif Del viso pikto laikrodi nustaciau 50 min tongue.gif Pranesiu kas ir kaip po pietu (tikiuosi viskas bus laaabai skanu) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 03 20, 12:59)
tik nesijuokit...kas tie kaparėliai blush2.gif



Apie kaparėlius gali pasiskaityti čia . Ir dar kartais naudojamas "lietuviškas kaparėlių variantas" - tai tiesiog marinuotos nasturtų sėklos ax.gif
Papildyta:
beja, kaparėliai atrodo taip:
Atsakyti
Raportuoju blush2.gif
Kepiau vis delto 50 min. Gal jau buvo iskepe ir po 40 min, bet man ramiau smile.gif Viduryje kepimo labai parudavo 'kepureles' tai uzdejau ant skardos folija. Iskepe viskas thumbup.gif tik va mums tos 'kepureles' kazkodel gavosi surokos g.gif gal cia suris kaltas blink.gif Bet anyway - labai skanu 4u.gif
Aciu uz recepta 4u.gif
Atsakyti
na tai as jau po didziojo baliaus turiu laisva minutele tad noriu padekot sonatinai
silke pataluose ispudinga ir labai skani visi klause ooooo kaaaaaas cia 4u.gif
susi su agurkais.labai ispudinga ir labai gaivu 4u.gif
Vieno kąsnio pyragėliai su faršu ir grybais fantatisko skonio 4u.gif
silke su grietine isties labai skanus tas idaras/uzpilas ar kaip ji pavadint 4u.gif
lasisa idaryti kiausiniai labai idomus skonis
sumustinukai su lasisa niam 4u.gif
italiskos salotos pasaka kokios gaivios vien del to kad be maniojezo thumbup.gif
na o siandien vyras isgyre mesoso kukulius bulvineje tesloje thumbup.gif
blyneliai is krabu lazdeliu labai skanu niam 4u.gif
o krepseliai su vaisiais tokie gaivi ir skanus man buvo asmeniskai 4u.gif
sokoladiniai keksiukai minkstuciai skanuciai 4u.gif
aciu aciu aciu
buvo visiems labai labai viskas skanu.na galiu parodyt kaip atrode daug maz mano stalas blush2.gif
sonatina tu auksas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Sonatina, vėlgi ateinu padėkoti: vakar kepiau vištienos kumpelius pagal Kiaulienos korėjietiškai receptą. Dadėjau tik kmynų, gavosi laaaabai skanu ir kvapnu. Taip pat kepiau keksiukus su Nutella ir dariau Tinginių skruzdėlyną. Jie gavosi skanūs ir nusipelnė pagyrų, bet ne tokie skanūs, kokie turėjo būti, nes per savo nesupratingumą dėjau kepimui skirtą margariną Eve, kuris reikalą ir pagadino. O tu kepiniams naudoji Ventos sviestą kaip anksčiau buvai minėjusi? Ačiū labai už šį skyrelį ir tavo entuziazmą - numačius dar ne vieną receptą išbandyti ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes su kolegem vakar iskepem stai toki Kriausiu ir sokolado keksa mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia operatyvaus patarimo

ruošiusi kepti pyragą Trupinėlis. ten tešlą reikia 1h palaikyti šaldytuve, tada tarkuoti. Laikaiu 1,5 h, bet ji visai nesitarkuoja, gan minkšta cool.gif Įdėjau į kamerą kokiam 30 min. O kaip manot jei tešlą tieisog iškloti netarkavus, gal nieko baisuas a?

Dėl žuvies prancūziškai. Kai dėjau žalius svogūnus, tai ir man jie buvo kietoki, gan ilgai kepė. tai aš dabar juos mikrobangėj keletą min pakaitinu, tai tada būna greit iškepę, ir dedu nemažai, mums l. skanu, dar morkų kartais įdedu (irgi prieš tai mikrobangėj pakaitinus). mano šeimynai matyt tai pats skaniausias žuvies patiekalas ir l. greit pagaminamas. Galima dėkot be pabaigos Sonatinai už receptus ir idėjas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 21 kovo 2007 - 17:18
QUOTE(PaMeL @ 2007 03 20, 19:27)
na tai as jau po didziojo baliaus turiu laisva minutele tad noriu padekot sonatinai
silke pataluose ispudinga ir labai skani visi klause ooooo kaaaaaas cia 4u.gif
susi su agurkais.labai ispudinga ir labai gaivu 4u.gif
Vieno kąsnio pyragėliai su faršu ir grybais fantatisko skonio 4u.gif
silke su grietine isties labai skanus tas idaras/uzpilas ar kaip ji pavadint 4u.gif
lasisa idaryti kiausiniai labai idomus skonis
sumustinukai su lasisa niam 4u.gif
italiskos salotos pasaka kokios gaivios vien del to kad be maniojezo thumbup.gif
na o siandien vyras isgyre mesoso kukulius bulvineje tesloje thumbup.gif
blyneliai is krabu lazdeliu labai skanu niam  4u.gif
o krepseliai su vaisiais tokie gaivi ir skanus man buvo asmeniskai 4u.gif
sokoladiniai keksiukai minkstuciai skanuciai 4u.gif
aciu aciu aciu
buvo visiems labai labai viskas skanu.na galiu parodyt kaip atrode daug maz mano stalas blush2.gif
sonatina tu auksas wub.gif  wub.gif

Labai labai gražu:)
Patiekalai atrodo super- taip ir norisi prie stalo:)
Ir labai gražūs indai-lėkštės thumbup.gif
Atsakyti
Dariau siandien vistiena garstyciu padaze bigsmile.gif Neturejau grietineles, tai naudojau grietine... Ir dar pridejau brokoliu ir kalafioru... Niam, niam kaip buvo skanu thumbup.gif Ir vyras, kad isgyre ax.gif Net padaza islaize lotuliukas.gif
Tad, aciu uz skanu receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2007 03 21, 17:14)
Reikia operatyvaus patarimo

ruošiusi kepti pyragą Trupinėlis. ten tešlą reikia 1h palaikyti šaldytuve, tada tarkuoti. Laikaiu 1,5 h, bet ji visai nesitarkuoja, gan minkšta cool.gif Įdėjau į kamerą kokiam 30 min. O kaip manot jei tešlą tieisog iškloti netarkavus, gal nieko baisuas a?


Aš tai tešlą laikiau kameroje, bet vistiek labai sunkiai tarkuoti buvo. Tai aš biški vieną gabalą patarkuoju, įmetu į kamerą ir pasiimu kitą. Taip ir vargau kol sutarkavau. Na vienu žodžiu prasikeikiau su ta tešla g.gif , bet pyragas skanus, v
ertas tos kančios su tešla biggrin.gif
Parašyk kaip pasisekė susitvarkyti su tešla. Man kepant visi šonai putojo nuo uogienės (jau rašiau anksčiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delta-2: 21 kovo 2007 - 20:54