sonatina vakar dariau marsa,tik vietoj cukraus dejau daugiau mars sokoladuku,gavosi liuks
QUOTE(Liova @ 2007 03 19, 14:29)
Siandien darysiu vistiena jogurto padaze Bet turiu ne kumpelius, bet vistytes slauneles... Tikiuosi gausis taip pat skaniai
Dariau su paprastu naturaliu jogurtu, tai turiu pasakyt, kad isejo per rugsciai Seip pati vistyte tai skani buvo
Sonatina, o tas padazas kuri tu naudoji, jis majonezinis?
Sveikos .Ir as jungiuosi i Sonatinos gerbeju gretas .
Balandeliu apkepas jau keptas du kartus .Fantastiskas patiekaliukas .
Dabar orkaiteje kepa zuvies file prancuziskai.
Sonatina,iskilo man toks klausimelis.Nejaugi tikrai tik 15 min.kepti orkaiteje reikia?Dabar kepa jau mazdaug puse valandos,paziurejau,bet kad dar zuvis kietoka ir labai daug vandens prisikaupe.Ka ne taip padariau?
Tiesa,prie tos zuvytes verdu ryziu.Manau,turetu tikti.
Balandeliu apkepas jau keptas du kartus .Fantastiskas patiekaliukas .
Dabar orkaiteje kepa zuvies file prancuziskai.
Sonatina,iskilo man toks klausimelis.Nejaugi tikrai tik 15 min.kepti orkaiteje reikia?Dabar kepa jau mazdaug puse valandos,paziurejau,bet kad dar zuvis kietoka ir labai daug vandens prisikaupe.Ka ne taip padariau?
Tiesa,prie tos zuvytes verdu ryziu.Manau,turetu tikti.
QUOTE(vyšnelė @ 2007 03 20, 12:22)
Dabar orkaiteje kepa zuvies file prancuziskai.
Sonatina,iskilo man toks klausimelis.Nejaugi tikrai tik 15 min.kepti orkaiteje reikia?Dabar kepa jau mazdaug puse valandos,paziurejau,bet kad dar zuvis kietoka ir labai daug vandens prisikaupe.Ka ne taip padariau?
Tiesa,prie tos zuvytes verdu ryziu.Manau,turetu tikti.
Sonatina,iskilo man toks klausimelis.Nejaugi tikrai tik 15 min.kepti orkaiteje reikia?Dabar kepa jau mazdaug puse valandos,paziurejau,bet kad dar zuvis kietoka ir labai daug vandens prisikaupe.Ka ne taip padariau?
Tiesa,prie tos zuvytes verdu ryziu.Manau,turetu tikti.
As kepiau apie 20min. Ir viskas buvo Zuvis labai greitai iskepa. O ji juk ir neturi pasileisti.
o del vandens... gal nevisiskai atleista zuvis buvo?
QUOTE(Justicija @ 2007 03 20, 10:39)
As kepiau apie 20min. Ir viskas buvo Zuvis labai greitai iskepa. O ji juk ir neturi pasileisti.
o del vandens... gal nevisiskai atleista zuvis buvo?
o del vandens... gal nevisiskai atleista zuvis buvo?
Nu paziurejau dar karta.Gali buti,kad bevisiskai zuvis buvo atsileidusi.Vandens nemazai.Bet pati zuvis tai tikrai dar kietoka ir svogunai kietoki.Nu gal taip ir turi buti.Siaip skonis jauciau kad .
QUOTE(vyšnelė @ 2007 03 20, 12:50)
Nu paziurejau dar karta.Gali buti,kad bevisiskai zuvis buvo atsileidusi.Vandens nemazai.Bet pati zuvis tai tikrai dar kietoka ir svogunai kietoki.Nu gal taip ir turi buti.Siaip skonis jauciau kad .
Na man ir buvo kietoki svogunai, o gal per storom riekutem supjausciau... O dabar tai svogunus pjaustau smulkiais gabaliukais, kartais net ir pamidorus... Skonis nepasikeicia, bet kazkaip patogiau atgnybti ir siaip...
pirma kart man kepant ir mano zuvis neatsileidus visiskai tai buvo. ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.
QUOTE(Justicija @ 2007 03 20, 11:23)
Na man ir buvo kietoki svogunai, o gal per storom riekutem supjausciau... O dabar tai svogunus pjaustau smulkiais gabaliukais, kartais net ir pamidorus... Skonis nepasikeicia, bet kazkaip patogiau atgnybti ir siaip...
pirma kart man kepant ir mano zuvis neatsileidus visiskai tai buvo. ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.
pirma kart man kepant ir mano zuvis neatsileidus visiskai tai buvo. ale nedaug to vandens isbego, tai tik prasiskiede padaziukas. ir vistiek skanu nors pasiusk.
Nu isemiau jau is orkaites savo kepini.Vandens nemazai,bet paragavau,skonis tikrai geras.Man atrodo,kad is tikruju kita karta kepant reikia viska smulkiau supjastyti.
Norejau paklausti,kazin kas skaniau prie tos zuvies - ryziai ar bulves ?
Sonatina, kaip panaudoti kaparėlius, pvz. prie kepsnio, niekad negaminau...
QUOTE(MELDA @ 2007 03 20, 14:25)
Sonatina, kaip panaudoti kaparėlius, pvz. prie kepsnio, niekad negaminau...
Įkišiu savo trigrašį kažkaip man neteko matyti kaparėlių kepsniuose Bet va padažas prie kespnio su kaparėliais tai Ypač skanu pre žuvies. Italų virtuvėj nemažai tokiu padažų, kiek teko valgyt (ir Lietuvoj "itališką" virtuvę pristatntys restoranai ir kavinė tokius padažus patiekia).
O šiaip tai su žaliomis salotomis kaparėliai niam kaip skanu, picose su žuvimi dažnai naudojami.
QUOTE(vyšnelė @ 2007 03 20, 10:50)
Nu paziurejau dar karta.Gali buti,kad bevisiskai zuvis buvo atsileidusi.Vandens nemazai.Bet pati zuvis tai tikrai dar kietoka ir svogunai kietoki.Nu gal taip ir turi buti.Siaip skonis jauciau kad .
o as svogunu nedejau kadangi nelabai juos megstu, tai ir nedejau ir man zuvyte per 15 min iskepe labai gerai
Kepiau savaitgali Šokoladini pyraga Trupinėlis , skanus, tik labai jau saldus gavosi Kita karta desiu tik puse indelio kondensuoto pieno.