Sonatina, norėčiau tavo patarimo Jau antą kartą gaminu orkaitėje keptus varškėčius silikoninėse formelėse. Skonis puikus , sūnutis sukirto keturis vienu prisėdimu , tik viena problema: niekaip nepavyksta gražiai išimti iš formelės nesuardant Ką daryti, kad ne tik skonis, bet ir patiekalo vaizdas išliktų toks gražus, kaip tavo nuotraukose?
QUOTE(dange @ 2007 03 18, 20:55)
Sonatina, norėčiau tavo patarimo Jau antą kartą gaminu orkaitėje keptus varškėčius silikoninėse formelėse. Skonis puikus , sūnutis sukirto keturis vienu prisėdimu , tik viena problema: niekaip nepavyksta gražiai išimti iš formelės nesuardant Ką daryti, kad ne tik skonis, bet ir patiekalo vaizdas išliktų toks gražus, kaip tavo nuotraukose?
Gal per greitai išimi, arba nedakepęs būna. Nes iš silikono tikrai gražiai išsiima.
QUOTE(Katu @ 2007 03 18, 19:31)
Aš dariau su nugarine, gavosi skanu, neriebu.
Ačiū.
Pagaminau jau ir aš. Skanu, ir vyrui labai patiko
QUOTE(dange @ 2007 03 18, 20:55)
Sonatina, norėčiau tavo patarimo Jau antą kartą gaminu orkaitėje keptus varškėčius silikoninėse formelėse. Skonis puikus , sūnutis sukirto keturis vienu prisėdimu , tik viena problema: niekaip nepavyksta gražiai išimti iš formelės nesuardant Ką daryti, kad ne tik skonis, bet ir patiekalo vaizdas išliktų toks gražus, kaip tavo nuotraukose?
gal gali parodyti kokioje formoje?
Savo tortadienio proga, daraiu marsa ir varskini tingini. Marse truputi susoko grietinele su varske guziukais, bet niekas nepastebejo , o varskini tingini dariau zele ziede, tai labai graziai issieme
Savaitgalį gaminau Norvegišką žuvienę, dėjau tik 2 skilteles česnako; nors buvo parašyta 3-4. Bet jau taip trenkė česnaku, kad negaliu valgyti Vyras aišku sakė, kad nieko, skanu , guodė mane
Hm kitą kartą dėsiu tik puse skiltelės .
Hm kitą kartą dėsiu tik puse skiltelės .
Savaitgali kepiau zuvies file prancuziskai. Sonatina - neatsimenu kada taip vyras gyre ir kada pesemes del paskutinio kasnio
QUOTE(cosma @ 2007 03 19, 12:00)
Savaitgalį gaminau Norvegišką žuvienę, dėjau tik 2 skilteles česnako; nors buvo parašyta 3-4. Bet jau taip trenkė česnaku, kad negaliu valgyti Vyras aišku sakė, kad nieko, skanu , guodė mane
Hm kitą kartą dėsiu tik puse skiltelės .
Hm kitą kartą dėsiu tik puse skiltelės .
Ogi kam tu tuomet apskritai tą česnaką dėjai, jei tau pačiai neskanu? Šiaip tai man ta žuvienė superinė ir su visom 4 skiltelėm
Aš manau, kad jei produktas nėra esminis (nu pavyzdžiui, žuvis žuvienėje ) ir man jis nėra mėgiamas, galiu jo nedėt. Aš, tarkim, niekur nedadu nei imbiero, nei kalendros, nes negaliu pakęst abiejų
Siandien darysiu vistiena jogurto padaze Bet turiu ne kumpelius, bet vistytes slauneles... Tikiuosi gausis taip pat skaniai
sveika SONATINA , labai dėkui už tavo puikius ir greitus receptus. Jau kai ką gaminau ir tikrai pavyko ir labai skanu.
Skaitau vis tavo receptukus,seilės tysta ir kilo man mintis..... labai pavydžiu (bet baltu pavydu) tavo šeimai , įsidukrink mane nes valgyti tai aš mėgstu bet gaminti ne, bet ka darysi, priversta...
Skaitau vis tavo receptukus,seilės tysta ir kilo man mintis..... labai pavydžiu (bet baltu pavydu) tavo šeimai , įsidukrink mane nes valgyti tai aš mėgstu bet gaminti ne, bet ka darysi, priversta...
[quote=Sonatina,2007 03 18, 20:11]
Labas vakaras, merginos
Delta-2, ir kaip pyrago skonis? Keista, kad uogienė lipo viršun, net neįsivaizduoju, kodėl taip galėjo nutikti...
Pyragas gavosi skanus, man asmeniškai truputėlį per saldus (kitą kartą dėsiu kitokią uogienę).Taip viskas gerai buvo, tik tie šonai nusidažė nuo uogienės
Labas vakaras, merginos
Delta-2, ir kaip pyrago skonis? Keista, kad uogienė lipo viršun, net neįsivaizduoju, kodėl taip galėjo nutikti...
Pyragas gavosi skanus, man asmeniškai truputėlį per saldus (kitą kartą dėsiu kitokią uogienę).Taip viskas gerai buvo, tik tie šonai nusidažė nuo uogienės
Šiandien kepiau varškės apkepą,iš skonio tai labai skanus tik visai nepakilo,dariau viską tiksliai pagal receptą,kažin kodėl