QUOTE(laurindre @ 2007 03 11, 18:32)
Išsikepiau šokoladinį trupinėlį. Skanus nerealiai bet ir sotus pakankamai. Suvalgai gabalėlį ir daugiau nelenda, o vis norisi pajusti malonumą.
Man kaip ir tau nepasidarė trupiniai, bet apatinį sluoksnį sutombavau, o į viršutinį įdėjau grietinės, tada kažkas panašaus išėjo. Bet apatinis sluoksnis gavosi toks kaip šokoladas riebus. Aš taip turėjo būti Ar turėjo gautis sausas.
Man kaip ir tau nepasidarė trupiniai, bet apatinį sluoksnį sutombavau, o į viršutinį įdėjau grietinės, tada kažkas panašaus išėjo. Bet apatinis sluoksnis gavosi toks kaip šokoladas riebus. Aš taip turėjo būti Ar turėjo gautis sausas.
Man apatinis sluoksnis gavosi ne tai kad riebus, bet labai kietas - ipjaut peiliu buvo sunku Speju, kad i ji subego dalis kondens. pieno ir karamelizavosi. Gal ir Tau panasiai gavosi?
O riebu greiciausiai nuo sviestuko - jo nemazai ten gaunasi. Pamenu, kaip ji kepiau, tai apatine skarduke mano pilna pribegusi riebaliuku (sviesto) buvo. Bet pyragas vertas nuodemeles - labai skanus