kepiau šiandien jogurtinius blynus iš pradžių planavau daryt iš pusės normos, bet kai užsigalvojus supyliau visą jogurto ir pieno normą, tai teko ir birių produktų daugint. Bet taip netgi geriau, nes vakarienei beliks tik iškept
Dariau su vyšniniu jogurtu (tai kepant virtuvė taaaip kvepėjo), dėjau papildomai dar vanilinio cukraus (šiaip.. kažko pastaruoju metu man visur jo reik ), o kadangi sviesto/margarino mano šaldytuve nelabai rasi, nedidelį iš kažkada likusį gabaliuką ištirpinau, tai kepiau dar su trupučiu aliejaus.
Blynai gavosi fantastiški, kvapnūs, purūs ir labai skanūs (besidietinanti draugė sakė, kad gyvenime neis pas mane į svečius, jei žinos, kad kažką gaminu ) Valgėm su vyšniniu jogurtu.
Ir pagalvojau, kad turėtų būti dar skaniau į tešlą įmaišius vyšnių (aš vyšnių maniakė ). Kaip sakant, idėja kitam sykiui.
Dėkui, Sonatina
KIAULIENAi KORĖJIETIŠKAI skiriu 10 su daug daug pliusų. Labai skaniai pavalgėm. tik as dariau ne su kiauliena, nes jos neturėjau, o veršiena.
Fantastiski receptai, Sonatina!!! bandysiu daryti Pyragas su persikais ir uogomis. Tik vat, kas tas ledinis vanduo? Ar tiesiog saltas vanduo, ar kazkas mandresnio? sorry uz durna klausima
Sekmadieni dariau varskes pyraga su Mars sokoladukais, tai niekaip negalejau sustot valgyt Kokie 2 kg jauciu uzaugo, bet kad taip skanu buvo....
Sekmadieni dariau varskes pyraga su Mars sokoladukais, tai niekaip negalejau sustot valgyt Kokie 2 kg jauciu uzaugo, bet kad taip skanu buvo....
Čalykušu, labai džiaugiuosi, kad "kaneloni" patiko - man jie irgi buvo
Agnužėle, aš ir dariau juos Valentino dieną...
Shiaurinee, nėra už ką... Labai malonu, kad blynai patiko
Raseliuke, smagu, kad veršiena korėjietiškai gavosi skani
eya, ledinis vanduo - tai tiesiog labai šaltas vanduo Aš įsipilu reikiamą kiekį į stiklinę ir pašaldau šaldiklyje... Tikiuosi pyragas gausis toks pats skanus, kaip ir "Marsas"...
Agnužėle, aš ir dariau juos Valentino dieną...
Shiaurinee, nėra už ką... Labai malonu, kad blynai patiko
Raseliuke, smagu, kad veršiena korėjietiškai gavosi skani
eya, ledinis vanduo - tai tiesiog labai šaltas vanduo Aš įsipilu reikiamą kiekį į stiklinę ir pašaldau šaldiklyje... Tikiuosi pyragas gausis toks pats skanus, kaip ir "Marsas"...
QUOTE(Mantilė @ 2007 03 08, 21:18)
Gaminau KEPTI RYŽIAI SU KIAULIENOS FARŠU IR ANANASAIS ,vaje -kam aš dėjau ananasų vyrui nepatiko ,norėjo ,"kad mėsiškas patiekalas būtų sūresnis geriau ,nei saldesnis " man irgi ,kažkaip vaisiai maišyti su mėsa ne kaip.Daugiau jokių eksperimentų.
O mums labai patiko.Buvo tikrai skanu
Merginos
Žiūriu, šis skyrelis dažnai lankomas, tai gal kas nors galės man pagelbėti, nes žuvų patiekalų skyriuje veiksmo mažai . Kur Vilniuje nusipirkti šviežio ir gero oto? Ir kaip jį iškepti taip, kad būtų minkštas švelnus ir tirptų burnoj? Restorane valgėme kepsnį tokį ir atrodo paprasčiausiai iškepta žuvis, tai nutariau pamėginti. Bet gal kas turit patirties, kaip otą iškepti jo nesulaužius, nes toks jausmas, kad ta žuvis beverčiant ją keptuvėje subyrės į tūkstantį gabalėlių... Ir apskritai, ar prieskonių kokių nors verta dėti, ar pakanka tik druskytės? Sonatina, gal tu kaip šio skyrelio guru galėtum ką patarti?
Žiūriu, šis skyrelis dažnai lankomas, tai gal kas nors galės man pagelbėti, nes žuvų patiekalų skyriuje veiksmo mažai . Kur Vilniuje nusipirkti šviežio ir gero oto? Ir kaip jį iškepti taip, kad būtų minkštas švelnus ir tirptų burnoj? Restorane valgėme kepsnį tokį ir atrodo paprasčiausiai iškepta žuvis, tai nutariau pamėginti. Bet gal kas turit patirties, kaip otą iškepti jo nesulaužius, nes toks jausmas, kad ta žuvis beverčiant ją keptuvėje subyrės į tūkstantį gabalėlių... Ir apskritai, ar prieskonių kokių nors verta dėti, ar pakanka tik druskytės? Sonatina, gal tu kaip šio skyrelio guru galėtum ką patarti?
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 11, 15:02)
Gal ką galite pasiūlyti triušienai
turiu triušienos...praėjusį kartą dariau triušienos bifstrogeną grybų padaže (grybai- natūralūs, patys rinkom miške, paskui džiovinom) gavosi superinis
bet...ieškau, kas galėtų būti dar skaniau
turiu triušienos...praėjusį kartą dariau triušienos bifstrogeną grybų padaže (grybai- natūralūs, patys rinkom miške, paskui džiovinom) gavosi superinis
bet...ieškau, kas galėtų būti dar skaniau
Man tai labai skanu troskintas puode su padazu ir morkytem arba sumarinuoti kaip saslyka su majonezu ir pomidoru padazu ir kepti orkaitej su morkom,o jei patinka baigiant kepti galima idet dziovintu slyvu.Vasara tai jauna triusi kepem ant griliaus,aisku mazi gabaliukai turi buti.
Išsikepiau šokoladinį trupinėlį. Skanus nerealiai bet ir sotus pakankamai. Suvalgai gabalėlį ir daugiau nelenda, o vis norisi pajusti malonumą.
Man kaip ir tau nepasidarė trupiniai, bet apatinį sluoksnį sutombavau, o į viršutinį įdėjau grietinės, tada kažkas panašaus išėjo. Bet apatinis sluoksnis gavosi toks kaip šokoladas riebus. Aš taip turėjo būti Ar turėjo gautis sausas.
Man kaip ir tau nepasidarė trupiniai, bet apatinį sluoksnį sutombavau, o į viršutinį įdėjau grietinės, tada kažkas panašaus išėjo. Bet apatinis sluoksnis gavosi toks kaip šokoladas riebus. Aš taip turėjo būti Ar turėjo gautis sausas.
Gaminau šiandien Sluosniuotos tešlos suktinukai su sūriu ir čili. Ale man visai nesigavo lazdelės Išsiskleidė taaaaaaaaip... Man rodos, čili padauginau, o kas ragavo, niekas jų nerado Reiškias jautrūs mano skonio receptoriai čili yra Aš tešlą kelis kart perlenkinėjau ir kelis kart sūrio barsčiau. Gal dėl to ir nesigavo man tokios lazdelės Ai, svarbu skanu visiems buvo
Ir dar kepiau šitą tortą. Niam... Dariau vieną sluoksnį abrikosinį, o kitą- vyšninį... Tai visi vaikai valgė apsilaižydami
Ačiukas, Sonatina, kad esi
Ir dar kepiau šitą tortą. Niam... Dariau vieną sluoksnį abrikosinį, o kitą- vyšninį... Tai visi vaikai valgė apsilaižydami
Ačiukas, Sonatina, kad esi
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 03 09, 15:12)
QUOTE(Raseliuke @ 2007 03 09, 15:14)
KIAULIENAi KORĖJIETIŠKAI skiriu 10 su daug daug pliusų.
Čia mūsų vakar dienos meniu Korėjietišką kiaulieną vyras dar ir šiandien valgo. Tik neturėjau svogūno, tai dėjau paparikos, bet ir gerai gavosi O šiandien turbūt bus žuvis troškinta grietinėlėje. Šitas žuvies patiekalas vyro mėgstamiausias, man irgi jis O desertui gaminsiu Obuolių pyragą su jogurtu
QUOTE(Raseliuke @ 2007 03 09, 16:14)
KIAULIENAi KORĖJIETIŠKAI skiriu 10 su daug daug pliusų. Labai skaniai pavalgėm. tik as dariau ne su kiauliena, nes jos neturėjau, o veršiena.
Dariau as ir jau kiauliena korejietiskai ne viena karta labai patiko seimynai,skanu.
Ir kaimyniai sita receptuka pasakiau,irgi dare ne viena karta sake labai skanu.