Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

QUOTE(liniokas @ 2007 02 09, 17:52)
Kas tas yr?  g.gif

Acto rūšis 4u.gif
Atsakyti
O šiandien vėl prikepiau Varškines pynutes Nu man jos NEREALIOS thumbup.gif Jaučiu suvalgyčiau visas iš karto blush2.gif
Atsakyti
Eilinį kartą gaminau žuvį su marinuotomis daržovėmis,nu nerealiai skani žuvytė gaunasi,ką vaišinau visi prašė receptėlio bigsmile.gif Ir dar išsikepiau kalakutų kepenėles saldžiarūgščiame padaže,jaučiu pati ir valgyt turėsiu g.gif Na savaitgalyje gal reikės prie Marso prisiruošti smile.gif
Atsakyti
Baisa, džiaugiuosi, kad vištiena gavosi skani smile.gif Tikiuosi, ir Marsas puikiai pavyko... rolleyes.gif

Essexgirls, kažkaip neprisimenu, kad būtų grietinėlė sušokusi į gumulą g.gif Na, svarbiausia geras rezultatas smile.gif O mielinė tešla ne taip jau retai laikoma šaldytuve smile.gif Šis variantas puikiai tinka, kai reikia labai greitai ką nors iškepti... Man ji kepdama labai normaliai pakyla (kaip ir šiltai kildinta tešla) smile.gif O laikoma kelias valandas (variantas su kiaušiniais) stipriai pakyla ir šaldytuve 4u.gif

laurechka 4u.gif Džiaugiuosi, kad Varškinės pynutės taip tau patinka... ax.gif

laurindre, ir kaip gi tas keksas? g.gif (o kiekis jo visiškai normalus - standartinis biggrin.gif )

Mama_Tania, greičiau jau su orkaite kažkas darosi, nei su tavim... tongue.gif O gaminių grožis ateina su praktika... ax.gif

Portuke, ačiū 4u.gif Džiaugiuosi, kad duona puikiai pavyko smile.gif
Į blynus tikrai gali dėti vietoje kokosų miltų, tik tada tai jau bus visiškai kitas patiekalas tongue.gif Ir aš su abejone įbėriau (maniau, vaikai nevalgys), bet jautėsi tik švelnus kokoso aromatas ir šioks toks drožlių traškėjimas... mirksiukas.gif

bjaurybe 4u.gif

smike, malonu, kad vištiena patiko smile.gif (beje žiūrėjau tavo receptus Sauliaus virtuvėje - thumbup.gif )

Papildyta:
shanet, tinginys atrodo thumbup.gif Tikiuosi nesulipot nuo saldumo? bigsmile.gif

bazuka, smagu, kad ši tešla jums patinka smile.gif

daffni 4u.gif

Shiduh, džiaugiuosi, kad bandelės patiko smile.gif Aš specialiai bėriau česnako miltelius, kad vaikai per daug neužuostų ir valgytų... ax.gif O sūrį pjaustau labai labai mažais kubeliais, gal 0,5 cm x 0,5 cm...

amirrr, labai įdomiai sugalvojai... bigsmile.gif Turbūt gavosi kažkas panašaus į Rafaello rolleyes.gif

bea, pyragas atrodo tikrai skaniai smile.gif O ir obuolių, žiūriu, nepagailėjai rolleyes.gif

vytule, džiaugiuosi, kad lazanija patinka 4u.gif

liniok, balzamo actas ypač populiarus Italijoje dėl savo švelnaus vaisinio ir švelniai rūgštaus skonio. Puikiai tinka padažams, salotų užpilams, daržovių patiekalams bei pagardinti kietiems patiekalams (nuo mėsos iki vaisių)...
Dabar naudoju štai tokį:

user posted image

Mijja 4u.gif

Spygle, labai malonu, kad marinuota žuvis visiems patinka smile.gif O kodėl kepenėles pati turėjai valgyti? g.gif Daugiau niekam nepatiko?
Atsakyti
Kalakutienos zuikis tiesiog nuostabus ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 10, 10:34)
[laurindre, ir kaip gi tas keksas? g.gif (o kiekis jo visiškai normalus - standartinis biggrin.gif )

Norėjau mažų keksiukų, bet gavosi 7 mažiukai, 4 didesni ir dar pusė normalios formos. g.gif Dėl mūsų labai daug biggrin.gif Vis dar neįveikiu. Gavosi tai nelabai, truputį per tankus, mano nuomone. Kažką ne taip padariau g.gif Bet, kaip ir sakai, viskam reikia patirties biggrin.gif Ateity naudosiu variantus su uogom, jie truputį šlapesni ir puresni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 10, 12:34)
Baisa, džiaugiuosi, kad vištiena gavosi skani smile.gif Tikiuosi, ir Marsas puikiai pavyko... rolleyes.gif

Essexgirls, kažkaip neprisimenu, kad būtų grietinėlė sušokusi į gumulą g.gif Na, svarbiausia geras rezultatas smile.gif O mielinė tešla ne taip jau retai laikoma šaldytuve smile.gif Šis variantas puikiai tinka, kai reikia labai greitai ką nors iškepti... Man ji kepdama labai normaliai pakyla (kaip ir šiltai kildinta tešla) smile.gif O laikoma kelias valandas (variantas su kiaušiniais) stipriai pakyla ir šaldytuve 4u.gif

gal as per daug dziuveseliu g.gif nors dejau nenukrypdama nuo recepto apart tai,kad vietoje kalakutienos dejau kiauliena blush2.gif ,bet zuikis klasiskas gavosi thumbup.gif ir siltas ir saltas skanus,o del mielines teslos as pirma kart isgirdau bet iskilo thumbup.gif ,dabar taip ir kildinsiu viskam 4u.gif
Atsakyti
Nors Sonatina ir pati žino, kad jos receptai puikūs, bet nusprendžiau visvien pagirti, dažnai pagal juos gaminu thumbup.gif Ypač blynus, kurių čia net 17 receptų, tad jau tradicija tapo kiekvieną sekmadienį iškepti vis kitokių blynų pusryčiams pagal Sonatinos receptus smile.gif AČIŪ 4u.gif

Dar neseniai kepiau pyragą trupinėlį, tai truputį privargau, nes per savo kvailą galvą sugadinau tešlą, ji gavosi per tąsi, į jokius trupinius net nepanešėjo (buvo trupiniai, bet prikroviau dar grietinės ir... doh.gif ), tačiau gražiai išklojau skardą, paskui užklojau kremą, ir gavosi labai skanus pyragas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 10 vasario 2007 - 17:12
O aš šiandien kepiau bulkutes pagal močiūtės mielinę tešlą , 1 variantas , kur tešla dedama į šaldytuvą. thumbup.gif Na tikrai gyvenime nebūčiau pagalvojus kad mielinę tešlą galima kišti į šaldytuvą g.gif
Atsakyti
Noriu atsakyti Sonatinai dėl patiekalų iš kepenėlių.Jei ką nors pagaminu,tai valgom abu su vyru,nes sūnus nemėgsta.Nors kartą kai gaminau kepenis karališkai,tai taip šveitė net ausys raitojosi lotuliukas.gif Šiandien dariau varškinį tinginį,tupi šaldytuve,laukia rytojaus.Dar parašysiu ne į temą,kepiau štrudelį su obuoliais.Valgėm karštą,su vaniliniu plombyru thumbup.gif thumbup.gif O gal Sonatina turi savo receptą šiam vyniotiniui?
Atsakyti
kepiau sausainius triufelius, skonis gavosi kaip meduoliu, skanus sausainiukai, bet sonatina, kodel jie man issileido ir gavosi kaip pyragas??? ta prasme padariau rutuliukus, o jie nuo karscio issiliejo. ir miltu dejau daug daugiau, nes tesla vis buvo skysta. gal kaltas sokoladas? nes pirkau kazkoki popigiai. ir ne juoda, o pieniska.
Atsakyti
mmmm essen.gif skanumėlis tas Keksas su kriaušėmis ir šokoladu
dar reik nepamiršt nufotkint rolleyes.gif kol dar yra

toks, ale linksmas, gavosi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 10 vasario 2007 - 21:56