kokosiniai lietiniai labai skanu
ačiū, sonatina
sonatina, galėtum padėti turiu tokias 4 formeles keksiukams (drambliukas, eglutė, ančiukas ir besmegenis), pagal kokį receptą galečiau juose kept ?
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 03 07, 14:00)
turiu tokias 4 formeles keksiukams (drambliukas, eglutė, ančiukas ir besmegenis), pagal kokį receptą galečiau juose kept
Vaikam gali ir varškės apkepus kepti tokiose formelėse O keksiukus bet kokius gi gali daryti. Liuks formelės
Sonatina
Bulkutes gavos Tik kita karta ne taip plonai iskociosiu tesla Bet vistiek laaaabai skanu Aciu tau
Bulkutes gavos Tik kita karta ne taip plonai iskociosiu tesla Bet vistiek laaaabai skanu Aciu tau
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 03 07, 16:00)
kokosiniai lietiniai labai skanu
ačiū, sonatina
sonatina, galėtum padėti turiu tokias 4 formeles keksiukams (drambliukas, eglutė, ančiukas ir besmegenis), pagal kokį receptą galečiau juose kept ?
ačiū, sonatina
O kur pirkote ir kiek mokejote uz tas formeles? Super dalykelis ne tik vaikuciam
sveika Sonatina,
aciu uz receptus
kadangi esu prasta kepejele, norejau paklausti: kaip "nugesinti" kepimo milteliu, kad nesijaustu sodos skonio?
aciu uz receptus
kadangi esu prasta kepejele, norejau paklausti: kaip "nugesinti" kepimo milteliu, kad nesijaustu sodos skonio?
QUOTE(dika @ 2007 03 07, 19:57)
sveika Sonatina,
aciu uz receptus
aciu uz receptus
As ne Sonatina,bet atsakysiu Su grietine arba citrinos sultimis
Comma, džiaugiuosi, kad bandelės pavyko
Įsimylėjusi Boruže, tokių formelių yra pirkti štai čia Viena tokia formelė kainuoja 5,5 - 6 Lt.
dika, kepimo miltelių nugesinti tikrai nereikia (man niekada nesijaučia jų skonis tešloje... ), o tik labai gerai sumaišyti su miltais... Nugesinti reikia sodą (ir tai, tik tuo atveju, jei į tešlą nededama rūgščių produktų - grietinės, jogurto ir t. t.). Dažniausiai ji nugesinama užpylus šiek tiek acto ar kokio kito rūgštaus produkto...
Įsimylėjusi Boruže, tokių formelių yra pirkti štai čia Viena tokia formelė kainuoja 5,5 - 6 Lt.
dika, kepimo miltelių nugesinti tikrai nereikia (man niekada nesijaučia jų skonis tešloje... ), o tik labai gerai sumaišyti su miltais... Nugesinti reikia sodą (ir tai, tik tuo atveju, jei į tešlą nededama rūgščių produktų - grietinės, jogurto ir t. t.). Dažniausiai ji nugesinama užpylus šiek tiek acto ar kokio kito rūgštaus produkto...
Pritilo tema, tai sakau surašysiu ką gaminau ir kaip sekėsi
Silkė pataluose - neblogai išėjo, gražiai atrodė, tik man norėjosi kiek ryškesnio skonio
"Suši" iš agurkų - labai lengvas ir skanus užkandis, būtinai kartosiu
Vieno kąsnio pyragėliai su faršu ir grybais (nuotrauka) - nemažai darbo, bet skanu Tiesa, per vieną dieną nesuvalgėm, o kitą dieną jau buvo kietoki.
Pomidorai su avokadu ir sūriu -
Silkė su grietine - man nelabai
Silkė, marinuota degtinėje - visai nepatiko Labai degtinė jautėsi
Musas su krabų mėsa - buvo įdomu paragauti, bet nekartosiu
Užkandinis krekerių tortas - svečiai gyrė O mane tai nelabai sužavėjo, sūrokas buvo
Kiaušinių patė - kai padariau tai maniau išmesiu man labai neskanu buvo Bet daviau paragaut svečiam, tai nebrokijo, suvalgė
Vyniotinis su grybais - pusė liko nesuvalgyta Matyt būsiu aš nemėgėja tų varškės sūrelių, man jie visą skonį gadina
Šiltos kopūstų salotos - gavosi labai daug, o suvalgėm labai mažai Man keistoko skonio
Salotos su vištiena, avokadu, obuoliais ir kukurūzais (modifikacija su lašiša ) - šitos labai
Papildyta:
Žiuljenas su baklažanais ir grybais - sudeginau Bet jei nebūtų sudegęs, man atrodo būtų buvęs skanus
Kaizerio omletas (Kaiserschmarrn) - kažkaip ne
Kepenėlių tortas - tikėjausi kad bus kaip kepenys karališkai, tik lengviau gaminamas Bet ne, skonis prastesnis... Nors irgi neblogas, bet kitą kart geriau pavargsiu su karališkom kepenim
Citrininis kuskusas - vyras spjaudėsi, man tai visai nieko, nors norėtųsi kokio padažiuko užsipilti
Tortas "Kremas а'lia kremas" - man labai patiko Bet nesustingo Tai sušaldžiau ir buvo tipo ledų tortas
Varškės tortas "Marsas" - labai skanu ir kuo puikiausiai išėjo
Papildyta:
Kreminė cukinijos sriuba su kariu skanu
Kiauliena korėjietiškai dariau iš šernienos SUPER
Balandėlių apkepas labai sužavėjo
Makaronų lizdeliai grietinėlės padaže dariau du kartus, pirmą pavyko, antrą dariau su girietine, ir buvo nekas
Kiaušinių faršo vyniotinis superinis
Glazūruoti mėsos kukuliai su obuoliais labai skanu
Kalakutienos "keksiukai"- irgi labai skanu
Kepti ryžiai su malta kiauliena ir ananasais visai įdomus patiekalas
Vištiena su daržovėmis jogurto padaže labai skanu, dariau su keliais padažais, dabar jogurtinio nusipirkau
Risotto su vištiena visai nieko
Modelių kojytės gan daug vargo, bet skanu Aišku priklauso nuo įdaro...
Vištiena garstyčių padaže skanu
Vištiena su apelsinų glazūra labai skanu
Papildyta:
Žuvies filė omlete sudeginau... bet skanu
Menkė su daržovėmis labai patiko, lengvas ir skanus patiekalas
Jogurtiniai blynai neblogi
Cukinijų blynai su krabų padažu padažas man nelabai...
Abrikosų grietinės skonai šitie nesužavėjo...
Marcipaniniai blyneliai su aguonų įdaru šitie tai superiniai
Universalus blynas nelabai man...
Kokosiniai lietiniai su bananų įdaru gavosi neprekinė išvaizda Degė, plyšo, bet skonis labai geras
Bulvinė pica su tunu kažkaip ne...
Papildyta:
Greitas pyragas su uogomis - supergreitai pagaminamas, ir labai skanu Pagaliau radau kur sunaudoti tą krūvą prišaldytų uogų
Šokoladiniai krepšeliai su avietėmis - daug vargo, bet įspūdingo skonio Tiesa grietinėlė niekaip nenorėjo stingti
Šokoladinis keksas su varškės apelsinų įdaru - nepaprastai skanus Teks bandyti ir daugiau keksų
Itališkos bandelės - nesužavėjo
Varškinis tinginys - labai
Musas su baltuoju šokoladu ir braškių padažu - niam
Nekepti šokoladiniai pyragaičiai su romu, vyšniomis ir riešutais - labai Dar kartosiu būtinai Į šituos žiauriai tinka uogos iš naminės užpiltinės, kurių šiaip nėra kur dėti
Oho, pasirodo kiek daug prigaminau Vyras vis klausinėja, kas čia man užplaukė, nes aš paprastai negaminu Ačiū, Sonatina
Silkė pataluose - neblogai išėjo, gražiai atrodė, tik man norėjosi kiek ryškesnio skonio
"Suši" iš agurkų - labai lengvas ir skanus užkandis, būtinai kartosiu
Vieno kąsnio pyragėliai su faršu ir grybais (nuotrauka) - nemažai darbo, bet skanu Tiesa, per vieną dieną nesuvalgėm, o kitą dieną jau buvo kietoki.
Pomidorai su avokadu ir sūriu -
Silkė su grietine - man nelabai
Silkė, marinuota degtinėje - visai nepatiko Labai degtinė jautėsi
Musas su krabų mėsa - buvo įdomu paragauti, bet nekartosiu
Užkandinis krekerių tortas - svečiai gyrė O mane tai nelabai sužavėjo, sūrokas buvo
Kiaušinių patė - kai padariau tai maniau išmesiu man labai neskanu buvo Bet daviau paragaut svečiam, tai nebrokijo, suvalgė
Vyniotinis su grybais - pusė liko nesuvalgyta Matyt būsiu aš nemėgėja tų varškės sūrelių, man jie visą skonį gadina
Šiltos kopūstų salotos - gavosi labai daug, o suvalgėm labai mažai Man keistoko skonio
Salotos su vištiena, avokadu, obuoliais ir kukurūzais (modifikacija su lašiša ) - šitos labai
Papildyta:
Žiuljenas su baklažanais ir grybais - sudeginau Bet jei nebūtų sudegęs, man atrodo būtų buvęs skanus
Kaizerio omletas (Kaiserschmarrn) - kažkaip ne
Kepenėlių tortas - tikėjausi kad bus kaip kepenys karališkai, tik lengviau gaminamas Bet ne, skonis prastesnis... Nors irgi neblogas, bet kitą kart geriau pavargsiu su karališkom kepenim
Citrininis kuskusas - vyras spjaudėsi, man tai visai nieko, nors norėtųsi kokio padažiuko užsipilti
Tortas "Kremas а'lia kremas" - man labai patiko Bet nesustingo Tai sušaldžiau ir buvo tipo ledų tortas
Varškės tortas "Marsas" - labai skanu ir kuo puikiausiai išėjo
Papildyta:
Kreminė cukinijos sriuba su kariu skanu
Kiauliena korėjietiškai dariau iš šernienos SUPER
Balandėlių apkepas labai sužavėjo
Makaronų lizdeliai grietinėlės padaže dariau du kartus, pirmą pavyko, antrą dariau su girietine, ir buvo nekas
Kiaušinių faršo vyniotinis superinis
Glazūruoti mėsos kukuliai su obuoliais labai skanu
Kalakutienos "keksiukai"- irgi labai skanu
Kepti ryžiai su malta kiauliena ir ananasais visai įdomus patiekalas
Vištiena su daržovėmis jogurto padaže labai skanu, dariau su keliais padažais, dabar jogurtinio nusipirkau
Risotto su vištiena visai nieko
Modelių kojytės gan daug vargo, bet skanu Aišku priklauso nuo įdaro...
Vištiena garstyčių padaže skanu
Vištiena su apelsinų glazūra labai skanu
Papildyta:
Žuvies filė omlete sudeginau... bet skanu
Menkė su daržovėmis labai patiko, lengvas ir skanus patiekalas
Jogurtiniai blynai neblogi
Cukinijų blynai su krabų padažu padažas man nelabai...
Abrikosų grietinės skonai šitie nesužavėjo...
Marcipaniniai blyneliai su aguonų įdaru šitie tai superiniai
Universalus blynas nelabai man...
Kokosiniai lietiniai su bananų įdaru gavosi neprekinė išvaizda Degė, plyšo, bet skonis labai geras
Bulvinė pica su tunu kažkaip ne...
Papildyta:
Greitas pyragas su uogomis - supergreitai pagaminamas, ir labai skanu Pagaliau radau kur sunaudoti tą krūvą prišaldytų uogų
Šokoladiniai krepšeliai su avietėmis - daug vargo, bet įspūdingo skonio Tiesa grietinėlė niekaip nenorėjo stingti
Šokoladinis keksas su varškės apelsinų įdaru - nepaprastai skanus Teks bandyti ir daugiau keksų
Itališkos bandelės - nesužavėjo
Varškinis tinginys - labai
Musas su baltuoju šokoladu ir braškių padažu - niam
Nekepti šokoladiniai pyragaičiai su romu, vyšniomis ir riešutais - labai Dar kartosiu būtinai Į šituos žiauriai tinka uogos iš naminės užpiltinės, kurių šiaip nėra kur dėti
Oho, pasirodo kiek daug prigaminau Vyras vis klausinėja, kas čia man užplaukė, nes aš paprastai negaminu Ačiū, Sonatina
ir aš prisidėsiu prie giriančių Sonatinos receptus . šiandien kepiau šeimynai kiaušinių-faršo vyniotinį. kadangi pas mus šeima tokia mažai valganti, tai ėmiau visko tik po pusę normos, bet gavosi labai skanus , tai net pritrūko. kitąkart reikės kepti didesnį
Sonatina, bandau antra kiaushiniu ir farsho vyniotinio dubli
Klausimelis: ar tu aptepei susukta vyniotini (priesh antra kepima) kiaushinio plakiniu, kad jis pas tave nuotraukoje toks idealus? O gal manishkis neturejo tokio vaizdo, kadangi nugramdytas buvo? Pirkau kira popieriu, bandysiu dar karta.
Klausimelis: ar tu aptepei susukta vyniotini (priesh antra kepima) kiaushinio plakiniu, kad jis pas tave nuotraukoje toks idealus? O gal manishkis neturejo tokio vaizdo, kadangi nugramdytas buvo? Pirkau kira popieriu, bandysiu dar karta.