o ledo kubeliai kam ?
QUOTE(xmarx @ 2007 03 05, 16:34)
Gal Bea nesupyks, bet labai noriu paklausti Smike: o kur galima isigyti triufeliu kvapo alyvu aliejaus? Jau kuris laikas dairausi tokio dalyko, bet Kaune niekur neaptikau Ir kokia apytikriai tokio aromatizuoto aliejaus kaina Lietuvoje? Aciu is anksto uz info
Na, aš to triufelių aliejaus gavau Kalėdų proga dovanų, tokį mažiuką mažiuką buteliuką. Bet tikrai žinau, kad draugė jį sužvejojo kažkur Vilniuje. Berods kažko panašaus esu mačiusi parduotuvėje "Prieskoniai profesionalams" Basanavičiaus gatvėje Vilniuje. Jei nesapnavau, tai kaina tų kelių ml buvo apie 10 Lt.
Sorry, bea, kad galbūt teršiu eterį, bet pamaniau, kad tai gali būti įdomu ir kitoms, užtat nerašiau į až...
Dėl to torto su žuvytėmis tai taip- varškės nereikia, bet aš nenorėjau grietinės dėti užtat mažumėlę paimprozavau. O kadangi idėja pilnai Sonatinos, tai pristačiau čia.
Sveikos,
pirmiausiai dekui Sonatinai uzh nuostabius receptus, kiek esu gaminus - niekada nenusivyliau Aciu
Bet norejau paklausti, ant ko kepat kiaushiniu-farsho vyniotini? Man tas omletas lb prilipo, pusvalandi gramdziau nuo popieriaus ir vistiek vietomis gavosi suplyshes Viska dariau tiksliai pagal nurodymus. Kodel taip nutiko? Skaichiau, kad kazhkas shlapino ta popieriu. Gal koki patarima mesteltumet
dekui
pirmiausiai dekui Sonatinai uzh nuostabius receptus, kiek esu gaminus - niekada nenusivyliau Aciu
Bet norejau paklausti, ant ko kepat kiaushiniu-farsho vyniotini? Man tas omletas lb prilipo, pusvalandi gramdziau nuo popieriaus ir vistiek vietomis gavosi suplyshes Viska dariau tiksliai pagal nurodymus. Kodel taip nutiko? Skaichiau, kad kazhkas shlapino ta popieriu. Gal koki patarima mesteltumet
dekui
Nendria, aš kai kepiau tai kepimo popierių ištepiau aliejumi ir viskas buvo čiki
QUOTE(Ena @ 2007 03 07, 09:18)
Nendria, aš kai kepiau tai kepimo popierių ištepiau aliejumi ir viskas buvo čiki
Achiu, butinai ishbandysiu, nes ryt ir vel palnuoju kepti vyniotini.
Dar klausimas, gal ir pasirodys kvailas...o ar yra skirtumas, ant kurios popieriaus puses kepti??? Gal jos skiriasi?
Sveikos gyvos, merginos
Labai ačiū visoms už atsiliepimus
*Nendria*, svarbu net ant kokios popieriaus pusės kepsi, o apskritai pačio kepimo popieriaus kokybė - jei popierius kokybiškas (t. y. ne pats pigiausias), tai nelimpa niekas prie jo, nesvarbu, ant kurios pusės dėsi
Aš dažniausiai naudoju tokį:
Jo būna Senukuose, o aš perku Thomas Philips parduotuvėse
Labai ačiū visoms už atsiliepimus
*Nendria*, svarbu net ant kokios popieriaus pusės kepsi, o apskritai pačio kepimo popieriaus kokybė - jei popierius kokybiškas (t. y. ne pats pigiausias), tai nelimpa niekas prie jo, nesvarbu, ant kurios pusės dėsi
Aš dažniausiai naudoju tokį:
Jo būna Senukuose, o aš perku Thomas Philips parduotuvėse
as vakar dariau makaronu lizdelius ( bu nutveriau maxej nupigintus ), ty mano diedas bulvinis apsilaizydamas valge
Baiginėju šokoladinį keksą su varškės/apelsinų įdaru... Siaubingai skanu