Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

Vakar kepiau varškės apkepą . Super, labai skanu, thumbup.gif Lengvai ir greit paruošiamas patiekalas. Valgė net vyrai ir labai gyrė tongue.gif thumbup.gif

Esam išbandę ir torčiukus su krekeriais( kaip tinginį ir su bananais ). Tačiau mes krekerių nemėgstam, tai ir tortainiai mums nelabai. Dukra prašė tą patį padaryti su paprastais sausainiais tongue.gif Tačiau ką vaišinau, tai labai gyrė ir receptukus dalinau ax.gif 4u.gif

Ačiū, Sonatina 4u.gif
Atsakyti
user posted image

va koks skanus gavosi tinginių skruzdėlynas thumbup.gif thumbup.gif
dar dariau kiaušinių ir faršo vyniotinį bei kebabus...na kebabai nežinau...paprasti kotletai (aš panašiai kepu...tik obuolių nesu dėjus)
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 03 04, 20:58)
Ir dar dariau tortą su krekeriais "Žuvytės", tik banano nedėjau. Vietoje varškės naudojau varškės sūrelius su tropiniais vaisiais (akcija buvo...  ax.gif



O į "Žuvyčių" tortą varškės reik? g.gif
Atsakyti
Gal kas galetumet parasyt netikro zuikio recepta 4u.gif Is anksto dekoju ax.gif Bandziau ieskot,bet neradau.
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 03 05, 16:18)
Gal kas galetumet parasyt netikro zuikio recepta 4u.gif Is anksto dekoju ax.gif Bandziau ieskot,bet neradau.

Kalakutienos zuikis su suriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 03 05, 15:18)
Gal kas galetumet parasyt netikro zuikio recepta 4u.gif Is anksto dekoju ax.gif Bandziau ieskot,bet neradau.

Labai aciu,bet as turiu jautienos ir kiaulienos farso ta jauciu taip nepavyks.
Papildyta:
Oj netycia savo zinute pacitavau blush2.gif
Atsakyti
Kukurūzų burbuolės su česnakais, norėčiau padaryti. bet tos burbuolės turi būti žalios? nes mes turime kažkokias kitokias. net nežinau,kad su jomis padarytojs,bet ne žalios tikrai. nes mes įmetame į verdantį vandenį ir valgom už kokiu dešimt minučių.ar tiktų kažin tokios? g.gif
Atsakyti

Sonatina, niekaip negaliu atsivalgyti tavo moliuginiu blynu - siandien vel zadu kepti, jau kazin kelinta karta blush2.gif Aciu 4u.gif

Gal Bea nesupyks, bet labai noriu paklausti Smike: o kur galima isigyti triufeliu kvapo alyvu aliejaus? Jau kuris laikas dairausi tokio dalyko, bet Kaune niekur neaptikau g.gif Ir kokia apytikriai tokio aromatizuoto aliejaus kaina Lietuvoje? Aciu is anksto uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 03 05, 16:16)
Labai aciu,bet as turiu jautienos ir kiaulienos farso ta jauciu taip nepavyks.
Papildyta:
Oj netycia savo zinute pacitavau blush2.gif

kaip gali nepavykti? blink.gif Tai o koks skirtumas,iš jautienos ir kiaulienos dar geriau,zuikis ir yra faršo gaminys.
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 03 05, 17:16)
Labai aciu,bet as turiu jautienos ir kiaulienos farso ta jauciu taip nepavyks.

pavyks pavyks mirksiukas.gif

QUOTE(logika @ 2007 03 05, 17:23)
Kukurūzų burbuolės su česnakais, norėčiau padaryti. bet tos burbuolės turi būti žalios? nes mes turime kažkokias kitokias. net nežinau,kad su jomis padarytojs,bet ne žalios tikrai. nes mes įmetame į verdantį vandenį ir valgom už kokiu dešimt minučių.ar tiktų kažin tokios? g.gif

o kokios ar kitokios? blink.gif Nugi geltonos jos biggrin.gif Jeigu reikia dar virti - negalima iskarto valgyti, tai tada turbut zalios biggrin.gif Nes jos tam svieste praktiskai ir isverda mirksiukas.gif
Atsakyti
jau kepeneliu tortas rolleyes.gif ,jei kuri nebandet butinai pasidarykit thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Kaneloni iš baklažanų su sūrio padažu

2 vidutinio dydžio baklažanai

Įdaras
200 g maltos mėsos
1 v. š. džiovintų grybų
1 v. š. svogūnų (grybų) sriubos
1 a. š. kapotų žalumynų
1 v. š. tarkuoto mocarelos sūrio
1 – 2 ledo kubeliai
druskos, pipirų, mėgiamų prieskonių

Padažas
1 svogūno galva, supjaustyta kubeliais
100 ml neriebios grietinėlės
100 ml grybų sultinio (vandens)
150 g tarkuotos mocarelos

100 g fermentinio sūrio

Baklažanus išilgai supjaustyti 3 mm storio riekėmis, pabarstyti druska ar cukrumi ir palaikyti 30 min. Nuplauti vandeniu, gerai nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Baklažanus apšlakstyti aliejumi, išmaišyti ir apkepti iš abiejų pusių keptuvėje, kol pagels.
Grybus užmerkti, pamirkyti, išimti iš vandens (vandens galima neišpilti ir naudoti padažui) ir nusausinti.
Sumaišyti visus įdaro ingredientus ir susmulkinti blenderyje iki kreminės masės. Laikyti šaltai.
Svieste apkepti svogūnus, kol suminkštės. Supilti grietinėlę, sultinį, suberti sūrį ir nuolat maišant užvirti. Prisukti viryklę ir pavirti, kol padažas sutirštės.
Ant kiekvienos baklažano riekės dėti po šaukštą faršo ir suvynioti.
Į kepimo indą supilti padažą, išdėlioti paruoštus baklažanų suktinukus, pabarstyti tarkuotu sūriu. Kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje 30 – 35 min.

P. S. vietoje džiovintų grybų dėjau šviežių pievagrybių... Nors ir nefotogeniška, bet labai skanu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatina: 06 kovo 2007 - 16:29