Ka tik prisivalgem varskes apkepo (ir vel ) Tik va maisydama ji neapsiziurejau kad grietines turiu tik valgymui Tai zinokit pridejau jogurto, to naturalaus be jokiu priedu. Na ir ka - nesugadinau
As irgi vakar varskinius sausainukus dariau. Labai paprasta ir greitai, tik kai as megstu rudesnius sausainius, tai sitie gavosi siek tiek kietoki. Reikejo traukti kai buvo vos vos gelsvi. Sekmadieni vel kepsiu Tikiuosi bus minkstesni
Aciu Sonatina
Aciu Sonatina
Noriu kepti kebabus su šalaviju, tik neturiu obuolių piure. Kaip ją būtų galima pasigaminti, ar kuo ją pakeisti?
Tika dariau Makaronų lizdeliai grietinėlės padaže ir noriu pasidalinti su visais savo gaminimą ir sonatinos paklausti: ar galima tam pačiam padaže kepti antrą kartą? nes man visi 8 lizdeliai netilpo keptuvėje
Prisvilo man kažkodėl, dabar laukiu kada keptuvė atšals išplausiu ir kepsiu kitus kurie netilpo keptuvėn. o taip labai labai skaniai gavosi .
Prisvilo man kažkodėl, dabar laukiu kada keptuvė atšals išplausiu ir kepsiu kitus kurie netilpo keptuvėn. o taip labai labai skaniai gavosi .
labai noriu paklausti, ar tie varškiniai sausainukai, kuriuos taip giriate tai yra varškinės kriauklytės
aūūūūūū kepėjos negi dar miegate
aūūūūūū kepėjos negi dar miegate
Tik ka pavalgiau visitenos marokietiskai, buvo nepaprastai skanu . Tik mano panelei kuskusas netiko, tai tik mesyte valge. Viena tik dalyka pridejau - keleta saukstu grietineles, padazas gavosi tirstesnis ir tokios geltonai auksines spalvos -niam niam.
O siaip tai visi Sonatinos receptai, kuriuos isbandziau buvo superiniai!!!! Varskines spurgas nunesiau i darba, tai uz pusvalandzio nebuvo ka valgyti
O siaip tai visi Sonatinos receptai, kuriuos isbandziau buvo superiniai!!!! Varskines spurgas nunesiau i darba, tai uz pusvalandzio nebuvo ka valgyti
QUOTE(garbane @ 2007 03 03, 16:14)
Merginos gal galit kuri atrasyti, kiek laiko reikia virti kondensuota piena netikram skruzdelynui? Nerandu O kaip manot - nieko jeigu jis su kava?
QUOTE(sonatina)
Kondensuotą pieną reikia virti visą neatidarytą skardinę užpylus šaltu vandeniu. Skardinė turi būti visiškai apsemta. Kai vanduo užverda, uždengiu puodą dangčiu, kad vanduo neišgaruotų, ir verdu ant silpnos ugnies 1,5 - 2 val. (kuo ilgiau verda, tuo skanesnis gaunasi...). Išimtą skardinę šiek tiek praaušinu, o tada ją atidarau ir iškrapštau pieną...
Pagaliau išmokau kepti keksus, tereikėjo tik mikserį nusipirkti
Išsikepiau pagal keksą su mėlynėmis receptą, tik vietoj mėlynių viskas, ką radau kameroj
Išsikepiau pagal keksą su mėlynėmis receptą, tik vietoj mėlynių viskas, ką radau kameroj
QUOTE(vilmuke @ 2007 03 03, 11:08)
labai noriu paklausti, ar tie varškiniai sausainukai, kuriuos taip giriate tai yra varškinės kriauklytės
aūūūūūū kepėjos negi dar miegate
aūūūūūū kepėjos negi dar miegate
Vilmuke, taip taip.. tai varškinės kriauklytės.
Man tai patinka, kad ten mažai ingridientų dedasi Šiandien juos dariau iš varškės, kuri būna ant plastmasinių indukų, tai ne taip varškė tarp dantų girgždėjo
Dar labai noriu išbandyti Šokoladinius momentus tik laukiu kokios progos kai daugiau valgytojų turėsiu
QUOTE(garbane @ 2007 03 03, 17:14)
Merginos gal galit kuri atrasyti, kiek laiko reikia virti kondensuota piena netikram skruzdelynui? Nerandu O kaip manot - nieko jeigu jis su kava?
Na va mergaites - perspeju visas kad nebandytumet tinginiu skruzdelyno daryt su kondensuotu pienu su kava nes is virimo jokios naudos - nesijaucia to karameles skonio - tik karti kava zodzio gavosi be rysio, tik dar elektros baisiai daug isnaudojau bevirindama