Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

QUOTE(Mantilė @ 2007 02 27, 22:25)
...dėl tų blynų kepimo ...nu niekaip negaliu patikėt,kad įpylus aliejaus į keptuvę vieną kart ,daugiau nebereikia pilt .Mano keptuvė Tafel,bet niekaip neiškepu nedapylus.Gal reikia pasinaudot Sonatinos patarimu ir į tešlą lydyto svieso įpilt g.gif

Pas mane irgi Tefal, ir visada gaunasi blynai (bent jau lietiniai). Mano keptuvei jau 5 metai, apraizyta ji truputuka, nes megstu troskinius saukstu pamaisyt smile.gif Aisku, i tesla butina ipilt riebalu (sviesto ar aliejaus), jei nepilsi i keptuve. Bet cia as apie lietinius - paprastus blynus kepdama pries kiekviena kepima dapilu aliejaus.
Atsakyti
Vakar pietums dariau zuvi omlete , labai skanu buvo, net dukra valge biggrin.gif
O desertui paruosiau krekeriu tortuka drinks_cheers.gif , cia tai nepakartojamas skonis gavos, aciu Sonatina uz toki paprasta, bet labai labai skanu tortuka.
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2007 02 27, 23:16)
Tik va,nepaklausiau Sonatinos,o juk perspejo blush2.gif ,kad gaunasi surokas,kad nepadaugint su druskele,

Matyt,nelabai atidziai skaitei recepta,nes jame Sonatina tikrai perspejo,kad suroka bus ...
Dariau ir as kiausiniu-farso vyniotini (na,ir siek-tiek surokas gavosi ,bet skanu buvo), kinietiskus paplotelius ,mielinius blynus ,zuvyciu torta (kazkodel kartokas gavosi,gal del to,kad 2 bananus idejau... g.gif ,ir tokius ne visai prinokusius...),mesos apkepa.Dabar orkaiteje balandeliu apkepas troskinasi.
Aciu aciu aciu,Sonatina!!! Tu tikrai palengvini kasdienini mano rupesti ,ka gi siandien pagaminti pietums! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 02 28, 10:24)
Pas mane irgi Tefal, ir visada gaunasi blynai (bent jau lietiniai). Mano keptuvei jau 5 metai, apraizyta ji truputuka, nes megstu troskinius saukstu pamaisyt smile.gif Aisku, i tesla butina ipilt riebalu (sviesto ar aliejaus), jei nepilsi i keptuve. Bet cia as apie lietinius - paprastus blynus kepdama pries kiekviena kepima dapilu aliejaus.

Penkiolika metų kepu lietinius sekančiai: į tešlą įpilu šaukštą ar du alyvuogių aliejaus. O į keptuvę nepilu visai - net pirmą kartą. Tiesiog pilu tešlą ir kepu smile.gif Jei keptuvė labai sena ir subraižyta, gal pirmą kartą keletą lašų ir įpilčiau. Niekas nepridega, patikėkit, ir blynai gaunasi thumbup.gif - sausi ir skanūs smile.gif
Atsakyti
noriu daryt kebabus, nesupratau ka reiskia sviezi batono trupiniai ? obuoliu pire tai obuoliene ? uogiene ? tarkuotas obuolys ?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 28, 18:04)
Kaip gaila, kad nebesimato kepiniu fotografiju sad.gif
Mane tai vaizdas labai uzdega maisto gamybai  ax.gif

Aga, kodel nesimato verysad.gif

Nu, bet vistiek vakar gaimnau zuvies file prancuziskai. Nu nerealiai skanu thumbup.gif thumbup.gif dekui Sonatele 4u.gif
Atsakyti
mamushka, švieži trupiniai - tai ne džiovinti, o tiesiog sutrupinta batono riekutė (aš susmulkinu blenderiu, gal įmanoka ir sutarkuoti kažkaip... g.gif )... Obuolių piurė - tai obuolienė ar obuolių košė, čia jau kaip kas vadina...

Gintute, kaaaramele, vakar rašiau, kad nuotraukas vėl rodys nuo kovo 4 d....
Atsakyti
aha, issisukau, susmulkinau batono ir pridejau obuoliu koses lotuliukas.gif gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, na nepatingėkit paskaityt po keletą puslapių, a?
ir labai prašau to paties daug kartų nekartot.
ačiū.
P.S. be to, gal galėtumėte perskaityti savo žinutę prieš siųsdami, kartais tiek daug klaidų ir sumaišytų raidžių, kad tikrai sunku jus suprasti...

Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 02 28, 14:55)
Penkiolika metų kepu lietinius sekančiai: į tešlą įpilu šaukštą ar du alyvuogių aliejaus. O į keptuvę nepilu visai - net pirmą kartą. Tiesiog pilu tešlą ir kepu smile.gif Jei keptuvė labai sena ir subraižyta, gal pirmą kartą keletą lašų ir įpilčiau. Niekas nepridega, patikėkit, ir blynai gaunasi  thumbup.gif - sausi ir skanūs smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš ir pilu aliejaus į tešlą, tada nereikia nieko į keptuvę pilti

QUOTE(Sonatina @ 2007 02 28, 20:18)
Gintute, kaaaramele, vakar rašiau, kad nuotraukas vėl rodys nuo kovo 4 d....

galima receptą nusikopinti į wordą (užsaugoti nebūtina), o ten jau matosi visos nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu daryti tinginių skruzdėlyną, ką reiškia virtas kondensuotas pienas, kaip jį virti?
aš daug turiu kondensuoto su kakava...kaip man jį išvirt...nenoriu pirkt "rududu"
ir noriu pagirt sonatiną thumbup.gif
gaminau varškės tinginį ir kiaušinių vyniotinį thumbup.gif
ačiū
Atsakyti
Dėkui už receptukus,kepiau varškinius sausainukus,tai visi pirštukus laižėm thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti