Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

Labai pamėgau sonatinos receptus thumbup.gif , nieko nemokėjau daryti Sonatina išmokė viską padaryti. Pasidalinsiu su visais apie darymą "Kiaušinių – faršo vyniotinis"
Viską mažinau per pus ir gavosi mažoka (vyras zizė, kad mažai padariau). Šiandien darysiu visą normą. Man kai kepiau orkaitėje labai kiaušiniai pakilo tai įsigandau, galvojau storokas bus sluoksnis, bet kai atšalo jis plonutis plonutis liko lotuliukas.gif.
Sonatina sekmės, lauksiu kada pradės rodyti tavo nuotraukytes.
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2007 02 27, 09:29)
Labai pamėgau sonatinos receptus thumbup.gif , nieko nemokėjau daryti Sonatina išmokė viską padaryti. Pasidalinsiu su visais apie darymą "Kiaušinių – faršo vyniotinis"
Viską mažinau per pus ir gavosi mažoka (vyras zizė, kad mažai padariau). Šiandien darysiu visą normą. Man kai kepiau orkaitėje labai kiaušiniai pakilo tai įsigandau, galvojau storokas bus sluoksnis, bet kai atšalo jis plonutis plonutis liko lotuliukas.gif.
Sonatina sekmės, lauksiu kada pradės rodyti tavo nuotraukytes.

aš šiandien ir ruošiuosi jį gaminti. O kokia tarka sūrį reik tarkuoti, smulkia ar burokine???
4u.gif
Atsakyti
Aš vakar kepiau citrininius keksiukus. Skanu thumbup.gif Negaliu atsidžiaugt silikonine forma thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2007 02 27, 10:07)
aš šiandien ir ruošiuosi jį gaminti. O kokia tarka sūrį reik tarkuoti, smulkia ar burokine???
4u.gif

aš tarkavau su burokine...kai dariau su kiaulienos faršu gavosi ir skanus ir gražus...kai dariau kalakutienios - patižo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brytva: 27 vasario 2007 - 10:14
QUOTE(brytva @ 2007 02 27, 10:14)
aš tarkavau su burokine...kai dariau su kiaulienos faršu gavosi ir skanus ir gražus...kai dariau kalakutienios - patižo... g.gif

ačiū 4u.gif

aš ir pasiruošiau kalakutienos sad.gif o patižo turbūt todėl, kad kaip bežiūrėsi jis vis tik skystesnis nei kiaulienos g.gif vien žo, nesitikiu gero vaizdo, bet tikiuosi gero skonio cool.gif
Atsakyti
man ir taip atrodo g.gif
bet šiaip tai fainas patiekalas, ovyras net nustebo, kad aš taip moku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2007 02 27, 10:07)
4u.gif

Aš irgi tarkavau burokine tarką
Atsakyti
Labutis.bukit geros padekit 4u.gif Niekur nerandu mielines teslos bandeliu su grybu idaru blush2.gif Gal kas zinot receptuka?aciu blush2.gif
Atsakyti
Sonatina- noriu praktinio patarimo blush2.gif Kai tu darai torta,kaip tu padarai,kad jis tau gautusi lygiais krastais ir lygiu pavirsium??Na dar krastus galima sutept kremu,bet va dariau torta prejusy savaitgaly,na gaunasi man kalniukas ir viskas.Tai paskui prikaisiojau mandarinu,nes buvo su vaisias,tai labai nepamaise.O kaip kitais atvejais daryt ar cia tik rankos atkalimas reikalingas? unsure.gif
Atsakyti
Sonatina įtariu kulinarė mėgėja thumbup.gif auditas -čia iš kitos operos nei valgio gaminimas.Bet gamina tai kaip profė 4u.gif

...dėl tų blynų kepimo ...nu niekaip negaliu patikėt,kad įpylus aliejaus į keptuvę vieną kart ,daugiau nebereikia pilt .Mano keptuvė Tafel,bet niekaip neiškepu nedapylus.Gal reikia pasinaudot Sonatinos patarimu ir į tešlą lydyto svieso įpilt g.gif
Atsakyti
Merginos, kurioms nerodo nuotraukų, spaudžiat ant to, nuotraukos vietoje atsiradusio, photobucket ženklo dešiniu pelės klavišu -> properties -> nukopijuojat visą nuorodą ''http://...' ir naršyklėj spaudžiat paste ir nuotrauka atsidaro 4u.gif bent jau man ax.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image

.....va koks,nieko sau tongue.gif ,gavosi farso ir omleto vyviotinis.
Tik va,nepaklausiau Sonatinos,o juk perspejo blush2.gif ,kad gaunasi surokas,kad nepadaugint su druskele,o as dar visokiu prieskoniu drebtelejau i ta kalakutienos farsa doh.gif .
Na,bet sekanciam kartui jau busiu pasimokius ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Super lengvai gaminasi thumbup.gif .

Aciu,aciu,aciu.....Sonatina,kad tokia tema atidarei ir vedi aciuks.gif
Atsakyti