Labai pamėgau sonatinos receptus , nieko nemokėjau daryti Sonatina išmokė viską padaryti. Pasidalinsiu su visais apie darymą "Kiaušinių faršo vyniotinis"
Viską mažinau per pus ir gavosi mažoka (vyras zizė, kad mažai padariau). Šiandien darysiu visą normą. Man kai kepiau orkaitėje labai kiaušiniai pakilo tai įsigandau, galvojau storokas bus sluoksnis, bet kai atšalo jis plonutis plonutis liko .
Sonatina sekmės, lauksiu kada pradės rodyti tavo nuotraukytes.
QUOTE(mutantė @ 2007 02 27, 09:29)
Labai pamėgau sonatinos receptus , nieko nemokėjau daryti Sonatina išmokė viską padaryti. Pasidalinsiu su visais apie darymą "Kiaušinių faršo vyniotinis"
Viską mažinau per pus ir gavosi mažoka (vyras zizė, kad mažai padariau). Šiandien darysiu visą normą. Man kai kepiau orkaitėje labai kiaušiniai pakilo tai įsigandau, galvojau storokas bus sluoksnis, bet kai atšalo jis plonutis plonutis liko .
Sonatina sekmės, lauksiu kada pradės rodyti tavo nuotraukytes.
Viską mažinau per pus ir gavosi mažoka (vyras zizė, kad mažai padariau). Šiandien darysiu visą normą. Man kai kepiau orkaitėje labai kiaušiniai pakilo tai įsigandau, galvojau storokas bus sluoksnis, bet kai atšalo jis plonutis plonutis liko .
Sonatina sekmės, lauksiu kada pradės rodyti tavo nuotraukytes.
aš šiandien ir ruošiuosi jį gaminti. O kokia tarka sūrį reik tarkuoti, smulkia ar burokine???
Aš vakar kepiau citrininius keksiukus. Skanu Negaliu atsidžiaugt silikonine forma
QUOTE(akbr @ 2007 02 27, 10:07)
aš šiandien ir ruošiuosi jį gaminti. O kokia tarka sūrį reik tarkuoti, smulkia ar burokine???
aš tarkavau su burokine...kai dariau su kiaulienos faršu gavosi ir skanus ir gražus...kai dariau kalakutienios - patižo...
QUOTE(brytva @ 2007 02 27, 10:14)
aš tarkavau su burokine...kai dariau su kiaulienos faršu gavosi ir skanus ir gražus...kai dariau kalakutienios - patižo...
ačiū
aš ir pasiruošiau kalakutienos o patižo turbūt todėl, kad kaip bežiūrėsi jis vis tik skystesnis nei kiaulienos vien žo, nesitikiu gero vaizdo, bet tikiuosi gero skonio
QUOTE(akbr @ 2007 02 27, 10:07)
aš šiandien ir ruošiuosi jį gaminti. O kokia tarka sūrį reik tarkuoti, smulkia ar burokine???
Aš irgi tarkavau burokine tarką
Labutis.bukit geros padekit Niekur nerandu mielines teslos bandeliu su grybu idaru Gal kas zinot receptuka?aciu
Sonatina- noriu praktinio patarimo Kai tu darai torta,kaip tu padarai,kad jis tau gautusi lygiais krastais ir lygiu pavirsium??Na dar krastus galima sutept kremu,bet va dariau torta prejusy savaitgaly,na gaunasi man kalniukas ir viskas.Tai paskui prikaisiojau mandarinu,nes buvo su vaisias,tai labai nepamaise.O kaip kitais atvejais daryt ar cia tik rankos atkalimas reikalingas?
Sonatina įtariu kulinarė mėgėja auditas -čia iš kitos operos nei valgio gaminimas.Bet gamina tai kaip profė
...dėl tų blynų kepimo ...nu niekaip negaliu patikėt,kad įpylus aliejaus į keptuvę vieną kart ,daugiau nebereikia pilt .Mano keptuvė Tafel,bet niekaip neiškepu nedapylus.Gal reikia pasinaudot Sonatinos patarimu ir į tešlą lydyto svieso įpilt
...dėl tų blynų kepimo ...nu niekaip negaliu patikėt,kad įpylus aliejaus į keptuvę vieną kart ,daugiau nebereikia pilt .Mano keptuvė Tafel,bet niekaip neiškepu nedapylus.Gal reikia pasinaudot Sonatinos patarimu ir į tešlą lydyto svieso įpilt
Merginos, kurioms nerodo nuotraukų, spaudžiat ant to, nuotraukos vietoje atsiradusio, photobucket ženklo dešiniu pelės klavišu -> properties -> nukopijuojat visą nuorodą ''http://...' ir naršyklėj spaudžiat paste ir nuotrauka atsidaro bent jau man
.....va koks,nieko sau ,gavosi farso ir omleto vyviotinis.
Tik va,nepaklausiau Sonatinos,o juk perspejo ,kad gaunasi surokas,kad nepadaugint su druskele,o as dar visokiu prieskoniu drebtelejau i ta kalakutienos farsa .
Na,bet sekanciam kartui jau busiu pasimokius
Super lengvai gaminasi .
Aciu,aciu,aciu.....Sonatina,kad tokia tema atidarei ir vedi