Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

as apverciu lentele, tik reikia leist gerai iskepti.
Atsakyti
Sveikutės,

Sonatina, įsijungiau į tavo "sektą" gerąja prasme...Išbandžiau troškinį su anakardžių riešutais (kiaulieną pakeičiau kalakuto kumpiu) - gavosi labai skaniai, ir varškės apkepą - irgi superinis, nors ir susveikuolinau (dalį manų pakeičiau sėlenomis, o neturėjus grietinės dėjau pasukas)...Esu įkvėpime ir labai dėkoju už tokias pastangas beigi tavo darbštumu ir išradingumu 4u.gif
Atsakyti
Jau ko ko, bet blynų sakiau gyvenime nekepsiu.... schmoll.gif
Vakar kepiau "Jogurtinius blynus" - nepavyko. Galvoju pradėsiu blynus pagal receptus kepti, gal pavyks, bet deja verysad.gif
Na gaunasi man jie tokie permirkę riebalais, kad siaubas.Ką ne taip darau?Sudetingiausi patiekalai kuo puikiausiai pavyksta, o elementarių blynų - ne.... doh.gif
Atsakyti
kepk blynus i kuriu sudeti ieina aliejus, tokiem nebereikia i keptuve det riebalu, tik i pati pirma karta vos vos.
Atsakyti
Vakar aš vistik išsikepiau keksą su mėlynėmis (tiksliau su braškėm), skanus nerealiai, niekaip atsivalgyti negaliu. doh.gif Kiekis didokas, vos tilpo į pailgą keksinę, todėl kepė labai ilgai , apie pusantros valandos. Ir braškės į dugną nukrito, nes kažkaip nesinorėjo man jų miltuose volioti. Bet skoniui visai nekenkia. Man vistik vaisiniai keksai labiausiai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos
kas bandėt Napoleoną pagal Sonatinos receptą? Ar gerai gavosi?

Sonatina, gal yra kažkokių "slaptų pribombasų", kuriuos reikia žinot? biggrin.gif biggrin.gif
Ketinam su drauge penktadienio vakare jį daryt ir iš karto valgyt (nu geriausiu atveju po valandos blush2.gif blush2.gif ), čia wiskas tvarkoj bus? Nebūtina jam pastovėt? O jei aš pritarkuosiu citrinos žievelės ir suspausiu citrinos sulčių į kremą, nieko ten nesutrauks kažin?
Atsakyti
ERVInga, dėl blynų šimtąjį kartą kartoju smile.gif - keptuvę reikia stipriai įkaitinti, o paskui prisukti viryklę iki vidutinio galingumo... Blynų negalima vartyti - kai tešla pradeda burbuliuoti ir burbuliukai sprogę nebesusilieja - galima apversti ir kepti, kol iškeps. Daugiau vartyti negalima - nuo dažno vartymo blynai ir prisigeria riebalų... Aš į keptuvę pilu vos vos aliejaus, o kepdama lietinius - tik prieš pirmąjį blyną ir niekada blynai nesigauna riebaluoti...

Smaugliau, na "Napoleono" tikrai nerekomenduoju iškart valgyti... Jam būtinai reikia leisti pastovėti, kad kremas susigertų... Manyčiau, kad geriausiai per naktį...
Citrinos kremo neturėtų sutraukti, tik jas geriau būtų įmaišyti į praaušusį kremą...
O žinoti reikėtų tiek, kad labai svarbu į tešlą nepadauginti miltų, kitaip papločiai bus kieti ir kremas nesusigers kaip reikia...
Atsakyti
Savaitgalį atradau šitą skyrelį ir apakau biggrin.gif Tiek superinių patiekalų radau, kuriems, svarbiausia, pagaminti nereikia orkaitės (nes šiuo metu jis pas mane atostogose... ilgose...). Ojau blynų... Aš kai jų mėgėja, tai man rojus smile.gif
Šiandien tinginių skruzdėlyną dariau, dabar šąla šaldytuve. bet ir nesušalęs dieviškas. tai maišant, tai dedant į formą po šaukštelį, po šaukštą ax.gif Skanus vakaras bus.
Atsakyti
user posted image

user posted image

"Tinginiu skruzdelynas",va koks gavosi ,vakar gamintas,o siandie dorojamas thumbup.gif .
Nebuvo laiko ir sokoladu puost,reikejo ragaut bigsmile.gif lotuliukas.gif

Kitu kart dadesiu kokiu graikisku riesutu arba kepintu saulegrazu mastau.gif .
Kad tik kaloriju nepamazinciau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Niekad nebuc sugalvojus,jog is tu "zuvyciu" galima tooookius greitus ir skanius pyrazokus pasigamint.

doh.gif

Zemai lenkiuos Sonatinai aciuks.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shanet: 26 vasario 2007 - 16:54
Dar viena Sonatinos gerbėja. mirksiukas.gif Labiausiai pamėgo mūsų šeimyna jautieną su grybais. thumbup.gif Mėsytė minkštutė (išpjovą naudojau) ir skonis nepakartojamas. thumbup.gif
Šitas skyrelis tikras išsigelbėjimas, nes jau trūko fantazijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 26, 09:42)
Dėl nuotraukų net nežinau ką daryti - Photobuckete buvo nemokamas accountas su ribotu nuotraukų peržiūrų skaičiumi (10 GB per mėnesį) ir tikrai nemaniau, kad jį viršysiu, bet per paskutinį mėnesį nuotraukos buvo žiūrėtos 128 000 kartų, todėl dabar nuotraukų nerodo... doh.gif

tai dek per Browse, tesiai is kompo.
Atsakyti
Tai su naujom nuotraukom problemų nėra ir apskritai vietos mano albume yra dar labai daug, bet problema ta, kad jau įdėtų nuotraukų nerodys iki kovo 04 d., kol vėl nuo nulio skaičiuosis nuotraukų peržiūros.
Kad jas rodytų iškart dabar, man reikia susimokėti Photobucketui... unsure.gif
Atsakyti