Sveikutės,
Sonatina, įsijungiau į tavo "sektą" gerąja prasme...Išbandžiau troškinį su anakardžių riešutais (kiaulieną pakeičiau kalakuto kumpiu) - gavosi labai skaniai, ir varškės apkepą - irgi superinis, nors ir susveikuolinau (dalį manų pakeičiau sėlenomis, o neturėjus grietinės dėjau pasukas)...Esu įkvėpime ir labai dėkoju už tokias pastangas beigi tavo darbštumu ir išradingumu
Sonatina, įsijungiau į tavo "sektą" gerąja prasme...Išbandžiau troškinį su anakardžių riešutais (kiaulieną pakeičiau kalakuto kumpiu) - gavosi labai skaniai, ir varškės apkepą - irgi superinis, nors ir susveikuolinau (dalį manų pakeičiau sėlenomis, o neturėjus grietinės dėjau pasukas)...Esu įkvėpime ir labai dėkoju už tokias pastangas beigi tavo darbštumu ir išradingumu
Jau ko ko, bet blynų sakiau gyvenime nekepsiu....
Vakar kepiau "Jogurtinius blynus" - nepavyko. Galvoju pradėsiu blynus pagal receptus kepti, gal pavyks, bet deja
Na gaunasi man jie tokie permirkę riebalais, kad siaubas.Ką ne taip darau?Sudetingiausi patiekalai kuo puikiausiai pavyksta, o elementarių blynų - ne....
Vakar kepiau "Jogurtinius blynus" - nepavyko. Galvoju pradėsiu blynus pagal receptus kepti, gal pavyks, bet deja
Na gaunasi man jie tokie permirkę riebalais, kad siaubas.Ką ne taip darau?Sudetingiausi patiekalai kuo puikiausiai pavyksta, o elementarių blynų - ne....
Vakar aš vistik išsikepiau keksą su mėlynėmis (tiksliau su braškėm), skanus nerealiai, niekaip atsivalgyti negaliu. Kiekis didokas, vos tilpo į pailgą keksinę, todėl kepė labai ilgai , apie pusantros valandos. Ir braškės į dugną nukrito, nes kažkaip nesinorėjo man jų miltuose volioti. Bet skoniui visai nekenkia. Man vistik vaisiniai keksai labiausiai patinka
Sveikos, merginos
kas bandėt Napoleoną pagal Sonatinos receptą? Ar gerai gavosi?
Sonatina, gal yra kažkokių "slaptų pribombasų", kuriuos reikia žinot?
Ketinam su drauge penktadienio vakare jį daryt ir iš karto valgyt (nu geriausiu atveju po valandos ), čia wiskas tvarkoj bus? Nebūtina jam pastovėt? O jei aš pritarkuosiu citrinos žievelės ir suspausiu citrinos sulčių į kremą, nieko ten nesutrauks kažin?
kas bandėt Napoleoną pagal Sonatinos receptą? Ar gerai gavosi?
Sonatina, gal yra kažkokių "slaptų pribombasų", kuriuos reikia žinot?
Ketinam su drauge penktadienio vakare jį daryt ir iš karto valgyt (nu geriausiu atveju po valandos ), čia wiskas tvarkoj bus? Nebūtina jam pastovėt? O jei aš pritarkuosiu citrinos žievelės ir suspausiu citrinos sulčių į kremą, nieko ten nesutrauks kažin?
ERVInga, dėl blynų šimtąjį kartą kartoju - keptuvę reikia stipriai įkaitinti, o paskui prisukti viryklę iki vidutinio galingumo... Blynų negalima vartyti - kai tešla pradeda burbuliuoti ir burbuliukai sprogę nebesusilieja - galima apversti ir kepti, kol iškeps. Daugiau vartyti negalima - nuo dažno vartymo blynai ir prisigeria riebalų... Aš į keptuvę pilu vos vos aliejaus, o kepdama lietinius - tik prieš pirmąjį blyną ir niekada blynai nesigauna riebaluoti...
Smaugliau, na "Napoleono" tikrai nerekomenduoju iškart valgyti... Jam būtinai reikia leisti pastovėti, kad kremas susigertų... Manyčiau, kad geriausiai per naktį...
Citrinos kremo neturėtų sutraukti, tik jas geriau būtų įmaišyti į praaušusį kremą...
O žinoti reikėtų tiek, kad labai svarbu į tešlą nepadauginti miltų, kitaip papločiai bus kieti ir kremas nesusigers kaip reikia...
Smaugliau, na "Napoleono" tikrai nerekomenduoju iškart valgyti... Jam būtinai reikia leisti pastovėti, kad kremas susigertų... Manyčiau, kad geriausiai per naktį...
Citrinos kremo neturėtų sutraukti, tik jas geriau būtų įmaišyti į praaušusį kremą...
O žinoti reikėtų tiek, kad labai svarbu į tešlą nepadauginti miltų, kitaip papločiai bus kieti ir kremas nesusigers kaip reikia...
Savaitgalį atradau šitą skyrelį ir apakau Tiek superinių patiekalų radau, kuriems, svarbiausia, pagaminti nereikia orkaitės (nes šiuo metu jis pas mane atostogose... ilgose...). Ojau blynų... Aš kai jų mėgėja, tai man rojus
Šiandien tinginių skruzdėlyną dariau, dabar šąla šaldytuve. bet ir nesušalęs dieviškas. tai maišant, tai dedant į formą po šaukštelį, po šaukštą Skanus vakaras bus.
Šiandien tinginių skruzdėlyną dariau, dabar šąla šaldytuve. bet ir nesušalęs dieviškas. tai maišant, tai dedant į formą po šaukštelį, po šaukštą Skanus vakaras bus.
"Tinginiu skruzdelynas",va koks gavosi ,vakar gamintas,o siandie dorojamas .
Nebuvo laiko ir sokoladu puost,reikejo ragaut
Kitu kart dadesiu kokiu graikisku riesutu arba kepintu saulegrazu .
Kad tik kaloriju nepamazinciau .
Niekad nebuc sugalvojus,jog is tu "zuvyciu" galima tooookius greitus ir skanius pyrazokus pasigamint.
Zemai lenkiuos Sonatinai !!!
Dar viena Sonatinos gerbėja. Labiausiai pamėgo mūsų šeimyna jautieną su grybais. Mėsytė minkštutė (išpjovą naudojau) ir skonis nepakartojamas.
Šitas skyrelis tikras išsigelbėjimas, nes jau trūko fantazijos.
Šitas skyrelis tikras išsigelbėjimas, nes jau trūko fantazijos.
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 26, 09:42)
Dėl nuotraukų net nežinau ką daryti - Photobuckete buvo nemokamas accountas su ribotu nuotraukų peržiūrų skaičiumi (10 GB per mėnesį) ir tikrai nemaniau, kad jį viršysiu, bet per paskutinį mėnesį nuotraukos buvo žiūrėtos 128 000 kartų, todėl dabar nuotraukų nerodo...
tai dek per Browse, tesiai is kompo.