Šiandien gaminau "Kepti ryžiai su malta kiauliena ir ananasais". Receptą perskaičiau ir nuėjau gaminti. Bet po ryžių pakepimo neprisiminiau kaip toliau gaminti, o vyras labai intensyviai žaidė ir neleido pažiūrėti Taigi improvizavau . Į keptuvę viskas netilpo, tad perdėjau į puodą ir troškinau Gavos tai toks įdomus skonis.... bet vyras valgo
QUOTE(Siracusa @ 2007 02 24, 13:10)
iskepsi kaip ir lietinius - gi neplaukia jie aliejuje uztenka riebalu, kurie viduj teslos
Nu tundra pasijaučiau Kepiau keletą lietinių pagal Sonatinos receptus Ale plaukė jie pas mane aliejuj kaip turi būt - kiatip iškart pradėdavo degti Ką ne taip darau?
kepiau apelsininius blynus su jogurtu, tai nelabai patiko, labai jautesi soda ir cinamonas kazkaip nesiderino. liksiu prie senu geru receptu, eilini karta kepu lietinius
Papildyta:
manjana, per daug ikaitini keptuve, ji turi buti vidutinio karstumo, be to aliejaus i keptuve nereikia pilti, pirma karta tik patept, o po to isvis nebereikia. ipyli teslos, kai pradeda darytis skylutes, apverti blyna. jis labai greit iskepa.
Papildyta:
manjana, per daug ikaitini keptuve, ji turi buti vidutinio karstumo, be to aliejaus i keptuve nereikia pilti, pirma karta tik patept, o po to isvis nebereikia. ipyli teslos, kai pradeda darytis skylutes, apverti blyna. jis labai greit iskepa.
Na o as siandiena gaminau Jautiena su grybais na labai skanus gavosi sekmadieniniai pietus
Mesos kukuliai bulvineje tesloje... Tik pirmi nesigavo grazus Kol ikirtau, kaip ten juos suspausti reikia
aš kepiau kiaušinių-faršo vyniotinį ir dariau varškės tinginį. pastarojo receptą šiek tiek pakeičiau...dėjau džiovintų papajų, šiek tiek šokoladinio kondensuoto pieno ir varškę dėjau desertinę-apelsinų. kitą kart nemaišysiu tokių produktų bet šiaip skaniai gavos
vyras net sakė - va vis dėto moki gamint
noriu paklaus iš smalsumo, sonatinos, ar tu esi tikra kulinarė ar mėgėja...ir turbūt namie
ištisai sėdi, nes kitaip nepaaiškinu, tavo receptų kiekybės (ir kokybės)
dabar žadu dar ką nors pagamint iš tavo receptų
vyras net sakė - va vis dėto moki gamint
noriu paklaus iš smalsumo, sonatinos, ar tu esi tikra kulinarė ar mėgėja...ir turbūt namie
ištisai sėdi, nes kitaip nepaaiškinu, tavo receptų kiekybės (ir kokybės)
dabar žadu dar ką nors pagamint iš tavo receptų
Sveikos gyvos
vis dar labai neturiu laiko - metinės ataskaitos, auditas ir t. t...
Dėl nuotraukų net nežinau ką daryti - Photobuckete buvo nemokamas accountas su ribotu nuotraukų peržiūrų skaičiumi (10 GB per mėnesį) ir tikrai nemaniau, kad jį viršysiu, bet per paskutinį mėnesį nuotraukos buvo žiūrėtos 128 000 kartų, todėl dabar nuotraukų nerodo...
vis dar labai neturiu laiko - metinės ataskaitos, auditas ir t. t...
Dėl nuotraukų net nežinau ką daryti - Photobuckete buvo nemokamas accountas su ribotu nuotraukų peržiūrų skaičiumi (10 GB per mėnesį) ir tikrai nemaniau, kad jį viršysiu, bet per paskutinį mėnesį nuotraukos buvo žiūrėtos 128 000 kartų, todėl dabar nuotraukų nerodo...
Sonataina, gal naują (t.y. dar vieną) photobucketą reik atsidaryt? kitu vardu
Teiva, kepiau savaitgali sokoladini varskes keksa. Niu kaip skaniai gavosi - isgaravo per viena vakara
QUOTE(Shiduh @ 2007 02 25, 17:33)
manjana, per daug ikaitini keptuve, ji turi buti vidutinio karstumo, be to aliejaus i keptuve nereikia pilti, pirma karta tik patept, o po to isvis nebereikia. ipyli teslos, kai pradeda darytis skylutes, apverti blyna. jis labai greit iskepa.
Nu geras Bandysiu taip, ačiū
O blynus vartyt reikia juos į viršų mėtant ar ir kitaip kaip nors įmanoma?
O aš savaitgalį dariau trupininį šokoladinį pyragą su varške Labai patiko ir vyriškiui, ir svečiams. Ir labai greit pasigamina - ilgiausiai užtruko riešutų smulkinimas. Kitą karta ir juos į kombainą sugrūsiu prieš maišant trupinukus.
Kas nemėginot, būtinai pamėginkit
Kas nemėginot, būtinai pamėginkit