Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

Šiandien gaminau "Kepti ryžiai su malta kiauliena ir ananasais". Receptą perskaičiau ir nuėjau gaminti. Bet po ryžių pakepimo neprisiminiau kaip toliau gaminti, o vyras labai intensyviai žaidė ir neleido pažiūrėti mad.gif Taigi improvizavau . Į keptuvę viskas netilpo, tad perdėjau į puodą ir troškinau doh.gif Gavos tai toks įdomus skonis.... doh.gif bet vyras valgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 02 24, 13:10)
iskepsi smile.gif kaip ir lietinius - gi neplaukia jie aliejuje  biggrin.gif  uztenka riebalu, kurie viduj teslos bigsmile.gif


Nu tundra pasijaučiau g.gif Kepiau keletą lietinių pagal Sonatinos receptus 4u.gif Ale plaukė jie pas mane aliejuj kaip turi būt - kiatip iškart pradėdavo degti g.gif Ką ne taip darau?
Atsakyti
kepiau apelsininius blynus su jogurtu, tai nelabai patiko, labai jautesi soda ir cinamonas kazkaip nesiderino. liksiu prie senu geru receptu, eilini karta kepu lietinius thumbup.gif
Papildyta:
manjana, per daug ikaitini keptuve, ji turi buti vidutinio karstumo, be to aliejaus i keptuve nereikia pilti, pirma karta tik patept, o po to isvis nebereikia. ipyli teslos, kai pradeda darytis skylutes, apverti blyna. jis labai greit iskepa.
Atsakyti
Na o as siandiena gaminau Jautiena su grybais na labai skanus gavosi sekmadieniniai pietus thumbup.gif
Atsakyti
Mesos kukuliai bulvineje tesloje... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik pirmi nesigavo grazus blush2.gif Kol ikirtau, kaip ten juos suspausti reikia ax.gif
Atsakyti
Pagaminau varškinį tortą "Marsas". Gavosi viskas puikiai. Bet mano skoniui per saldus. Tai kitą kartą arba į varškę nedėčiau cukraus arba nedėčiau šokoladuko gabalėlių.
Atsakyti
aš kepiau kiaušinių-faršo vyniotinį ir dariau varškės tinginį. pastarojo receptą šiek tiek pakeičiau...dėjau džiovintų papajų, šiek tiek šokoladinio kondensuoto pieno ir varškę dėjau desertinę-apelsinų. kitą kart nemaišysiu tokių produktų blush2.gif bet šiaip skaniai gavos thumbup.gif
vyras net sakė - va vis dėto moki gamint


noriu paklaus iš smalsumo, sonatinos, ar tu esi tikra kulinarė ar mėgėja...ir turbūt namie
ištisai sėdi, nes kitaip nepaaiškinu, tavo receptų kiekybės (ir kokybės)
dabar žadu dar ką nors pagamint iš tavo receptų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

vis dar labai neturiu laiko - metinės ataskaitos, auditas ir t. t...

Dėl nuotraukų net nežinau ką daryti - Photobuckete buvo nemokamas accountas su ribotu nuotraukų peržiūrų skaičiumi (10 GB per mėnesį) ir tikrai nemaniau, kad jį viršysiu, bet per paskutinį mėnesį nuotraukos buvo žiūrėtos 128 000 kartų, todėl dabar nuotraukų nerodo... doh.gif
Atsakyti
Sonataina, gal naują (t.y. dar vieną) photobucketą reik atsidaryt? g.gif smile.gif kitu vardu
Atsakyti
Teiva, kepiau savaitgali sokoladini varskes keksa. Niu kaip skaniai gavosi - isgaravo per viena vakara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 02 25, 17:33)
manjana, per daug ikaitini keptuve, ji turi buti vidutinio karstumo, be to aliejaus i keptuve nereikia pilti, pirma karta tik patept, o po to isvis nebereikia. ipyli teslos, kai pradeda darytis skylutes, apverti blyna. jis labai greit iskepa.


Nu geras g.gif Bandysiu taip, ačiū smile.gif

O blynus vartyt reikia juos į viršų mėtant ar ir kitaip kaip nors įmanoma? biggrin.gif
Atsakyti
O aš savaitgalį dariau trupininį šokoladinį pyragą su varške Labai patiko ir vyriškiui, ir svečiams. Ir labai greit pasigamina - ilgiausiai užtruko riešutų smulkinimas. Kitą karta ir juos į kombainą sugrūsiu prieš maišant trupinukus.
Kas nemėginot, būtinai pamėginkit thumbup.gif
Atsakyti