Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

QUOTE(Nome @ 2007 02 23, 23:27)
Gėda prisipažinti, bet ir tokio daikto nėra mano virtuvėje blush2.gif . O daugiau kokių pasiūlymų būtų?
Papildyta:

Va, čia jau realesnis variantas. Tokių pričindalų tai rasiu namie

aš pasiūlyčiau kočėlu (kaip kokį tešlos blyna) kočioti, pasmulkini truputį ir kočioji, tikrai super trina. Vaikystėje taip triufeliams trindavau blush2.gif , kai dar apie blenderius ir kombainus retas žinojo lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi su tarka tarkavau, nedrysau i kombaina kist sausainiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Sonatina, daugelyje blynų receptų reikalingas tirpintas sviestas.Ką jis duoda, juk ir taip blynai prisigeria riebalų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darzelis @ 2007 02 24, 11:29)
daugelyje blynų receptų reikalingas tirpintas sviestas.Ką jis duoda, juk ir taip blynai prisigeria riebalų? g.gif

kai dedi tirpinto sviesto, nereikia aliejuje kepti ju hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 02 24, 11:51)
kai dedi tirpinto sviesto, nereikia aliejuje kepti ju hihihi.gif

Pas mane paprasta keptuvė, be riebalų neiškepsi. O kokioje jūs kepate keptuvėje.
Atsakyti
QUOTE(darzelis @ 2007 02 24, 13:12)
Pas mane paprasta keptuvė, be riebalų neiškepsi. O kokioje jūs kepate keptuvėje.

kepiau paprastoj paprasciausioj (niu kokioj dar studentai gali kepti lotuliukas.gif ) apelsininius blynelius, sviesto netyciukais padauginau truputuka, tai net laselio aliejaus nedejau, is pradziu bandziau slakelyje aliejaus kepti, bet pradejo degti svilti, tai isploviau keptuve ir kepiau sausut sausuteleje ax.gif tikrai skaniai gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darzelis @ 2007 02 24, 12:12)

iskepsi smile.gif kaip ir lietinius - gi neplaukia jie aliejuje biggrin.gif uztenka riebalu, kurie viduj teslos bigsmile.gif
Atsakyti
As kaip ir daugelis noriu padekoti Sonatinai uz puikius receptus.Valgio gaminimas man visada teike malonuma,ir sitame forume randu daug puikiu ideju.Ypatingai megstu kepti pyragus ir bandutes,tai esu sbandziusi jau nemazai receptu.Seimyna labai puikiai juos ivertino.Labai patiko Varskinis tinginys.Kadangi labiauisiai megstu Mociutes varske,tai pirma karta pabandziau daryt tingini su ja,bet tiesa sakant nelabai patiko(gal visgi truksta rugstumo),o su Svelniaja tai is tikro rezultatas gavosi puikus.Dazniausiai i si torta dedu saldytas vysnias(jas visad susisaldau su siek tiek cukraus).Labai puiki jogurtiniu bandeliu tesla.tik kazkaip ma sunkiai susisuka tos bandeles,gal kad vis to idaro gaunas perdau,nors aisku skoniui tai visai itakos neturi.Ta pacia tesla panaudoju ir bandelems su lasinuku idaru,pabandziau dar idaryti ir Rududu su dziovintais abrikosais.Gavosi visai neblogai.Ismeginau beveik visus keksus,kinietiskus paplotelius,pyraga su tunu.Viena karta neturedama tuno ,ji pakeiciau virta+rukyta desra +sampinjonais tai irgi gavosi labai skanu.Mano seimyna tikrai dziaugias kad atradu si foruma biggrin.gif biggrin.gif .Aciu is idejas ir entuziazma! 4u.gif
Atsakyti
Dekuj Sonatina - keksiukai su persikais - super - labai skanūs gavosi - tik kiek kepu man vis 10, o ne 12 išeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Portuke @ 2007 02 23, 15:53)
Man tai labiau vyšnios tiktų nei braškės - klasikinis derinys gautusi  rolleyes.gif

Dariau tortą su braškėmis, gavosi labai skaniai, kas ragavo visi sakė, kad labai skanu ir recepto prašė. biggrin.gif skonis gavosi tikrai puikus, tik jau išvaizda ne kokia, niekaip gražiai negalėjau jo gražiai susukti. blush2.gif Šiaip man labai storas biskvitas pasidarė, kai susitepė, Sonatinos nuotraukoje, jis per pusę plonesnis. Gal reikėjo perpjauti iškeptą biskvitą g.gif Ir dar, kam iškeptą biskvitą reikia susukti?
Atsakyti
Vakar kepiau lietinius blynelius pagal Sonatinos receptą thumbup.gif iki to visąlaik kepdavau iš lietinių blynelių tešlos (kur parduotuvėje būna, daugiau jų nebepirksiu schmoll.gif ).Nepalyginimai skanesni Sonatinos 4u.gif
Atsakyti
Orkaiteje kaip tik kepa Sultingas keksas su melynemis (manasis su avietemis smile.gif). Labai aciu Sonatinai uz jos receptukus. 4u.gif ploja.gif
Atsakyti