Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

O aš kepu keksą hibridą tongue.gif Kepu Varškės keksą su šokolado gabaliukais tik dar pridėjau obuolių, mirkytų metaxoj mirksiukas.gif Turėtų gerai gautis, nes jau kvapelis tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuosirdziausias aciu Sonatinai uz receptus 4u.gif
Jau puse patiekalu isbandziau ir visi thumbup.gif
Vakar gryliuje kepem kalakuto krutinele su sezamo seklom. Nuostabus saslykas gavosi. Tik as iskart apvoliojau sezame ir tada kepem. Net amzina konkurente pagyre blush2.gif
Atsakyti
Ka tik issikepeme bananiniu blynu(paveluotos uzgavienes hihihi.gif). Tikrai labai skanu 4u.gif Kita karta reikes daryti dviguba norma,nes valgosi irgi dvigubai- nei iprasti bynai biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien gaminau Žuvies Frikasė (dariau iš skorpionžuvės file), labai skanu, ir vaikai valgė, nors šiaip žuvį sunkiai įkišu thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau pagaminti tortą Marsas, bet neturiu virtuvinio kombaino/blenderio (ar kokio kitokio ten bieso). Tai kaip man susmulkinti tuos sausainius blink.gif ? Pagelbėkit kas nors su atsakymu, ką blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 02 23, 22:17)
Norėčiau pagaminti tortą Marsas, bet neturiu virtuvinio kombaino/blenderio (ar kokio kitokio ten bieso). Tai kaip man susmulkinti tuos sausainius  blink.gif ? Pagelbėkit kas nors su atsakymu, ką  blush2.gif ?

Dek sausainius tarp svariu virtuviniu (kokiu lininiu) ranksluosciu ir sutrankyk karbonadams musti skirtu plaktuku.
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 02 23, 15:05)
O aš kepu keksą hibridą tongue.gif  Kepu Varškės keksą su šokolado gabaliukais tik dar pridėjau obuolių, mirkytų metaxoj mirksiukas.gif  Turėtų gerai gautis, nes jau kvapelis tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip gerai, kad aš dėjau tuos obuolius, nes nuo šokolado (padauginau biškelį gal), būtų š***a užsiklijavusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet jėgovas keksas gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Nome @ 2007 02 23, 19:17)
Norėčiau pagaminti tortą Marsas, bet neturiu virtuvinio kombaino/blenderio (ar kokio kitokio ten bieso). Tai kaip man susmulkinti tuos sausainius  blink.gif ? Pagelbėkit kas nors su atsakymu, ką  blush2.gif ?

Su tarka sutarkuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 02 23, 21:17)
Tai kaip man susmulkinti tuos sausainius  blink.gif ?

Su mėsmale labai gerai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolina @ 2007 02 23, 22:51)
Su mėsmale labai gerai gaunasi  thumbup.gif

Gėda prisipažinti, bet ir tokio daikto nėra mano virtuvėje blush2.gif . O daugiau kokių pasiūlymų būtų?
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2007 02 23, 22:46)
Dek sausainius tarp svariu virtuviniu (kokiu lininiu) ranksluosciu ir sutrankyk karbonadams musti skirtu plaktuku.

Va, čia jau realesnis variantas. Tokių pričindalų tai rasiu namie
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 02 24, 00:27)
Gėda prisipažinti, bet ir tokio daikto nėra mano virtuvėje blush2.gif . O daugiau kokių pasiūlymų būtų?
Papildyta:

Va, čia jau realesnis variantas. Tokių pričindalų tai rasiu namie

Aš tai Selga sausiaunius lengvai patrupinu rankom, o tada puode su medine bulvių grūstuve sugrūdu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 02 23, 22:48)
Kaip gerai, kad aš dėjau tuos obuolius, nes nuo šokolado (padauginau biškelį gal), būtų š***a užsiklijavusi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet jėgovas keksas gavosi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Su tarka sutarkuok mirksiukas.gif

Na, tai dar tada paaiškinkit-tai tie sausainiai turi pavirsti į džiuvėsėlių smulkumo konsistenciją? Nes jei daužyčiau su plaktuku, tai tikrai taip nesusismulkintų. Pasimečiau blink.gif
Atsakyti
As su tarka tarkavau. Kaip burokine, tik smulkesne kiek, viskas chiki. Visada taip darau wink.gif o ir su burokine pabandyk. Viskas gausis. Gi nereik, kad butu tokie kaip miltai, truputuka gumuliuku ir reik mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti