O aš kepu keksą hibridą Kepu Varškės keksą su šokolado gabaliukais tik dar pridėjau obuolių, mirkytų metaxoj Turėtų gerai gautis, nes jau kvapelis tai
Nuosirdziausias aciu Sonatinai uz receptus
Jau puse patiekalu isbandziau ir visi
Vakar gryliuje kepem kalakuto krutinele su sezamo seklom. Nuostabus saslykas gavosi. Tik as iskart apvoliojau sezame ir tada kepem. Net amzina konkurente pagyre
Jau puse patiekalu isbandziau ir visi
Vakar gryliuje kepem kalakuto krutinele su sezamo seklom. Nuostabus saslykas gavosi. Tik as iskart apvoliojau sezame ir tada kepem. Net amzina konkurente pagyre
Ka tik issikepeme bananiniu blynu(paveluotos uzgavienes ). Tikrai labai skanu Kita karta reikes daryti dviguba norma,nes valgosi irgi dvigubai- nei iprasti bynai
Aš šiandien gaminau Žuvies Frikasė (dariau iš skorpionžuvės file), labai skanu, ir vaikai valgė, nors šiaip žuvį sunkiai įkišu
QUOTE(Nome @ 2007 02 23, 22:17)
Norėčiau pagaminti tortą Marsas, bet neturiu virtuvinio kombaino/blenderio (ar kokio kitokio ten bieso). Tai kaip man susmulkinti tuos sausainius ? Pagelbėkit kas nors su atsakymu, ką ?
Dek sausainius tarp svariu virtuviniu (kokiu lininiu) ranksluosciu ir sutrankyk karbonadams musti skirtu plaktuku.
QUOTE(laurechka @ 2007 02 23, 15:05)
O aš kepu keksą hibridą Kepu Varškės keksą su šokolado gabaliukais tik dar pridėjau obuolių, mirkytų metaxoj Turėtų gerai gautis, nes jau kvapelis tai
Kaip gerai, kad aš dėjau tuos obuolius, nes nuo šokolado (padauginau biškelį gal), būtų š***a užsiklijavusi Bet jėgovas keksas gavosi
QUOTE(Nome @ 2007 02 23, 19:17)
Norėčiau pagaminti tortą Marsas, bet neturiu virtuvinio kombaino/blenderio (ar kokio kitokio ten bieso). Tai kaip man susmulkinti tuos sausainius ? Pagelbėkit kas nors su atsakymu, ką ?
Su tarka sutarkuok
QUOTE(Nome @ 2007 02 23, 21:17)
Tai kaip man susmulkinti tuos sausainius ?
Su mėsmale labai gerai gaunasi
QUOTE(Nolina @ 2007 02 23, 22:51)
Su mėsmale labai gerai gaunasi
Gėda prisipažinti, bet ir tokio daikto nėra mano virtuvėje . O daugiau kokių pasiūlymų būtų?
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2007 02 23, 22:46)
Dek sausainius tarp svariu virtuviniu (kokiu lininiu) ranksluosciu ir sutrankyk karbonadams musti skirtu plaktuku.
Va, čia jau realesnis variantas. Tokių pričindalų tai rasiu namie
QUOTE(Nome @ 2007 02 24, 00:27)
Gėda prisipažinti, bet ir tokio daikto nėra mano virtuvėje . O daugiau kokių pasiūlymų būtų?
Papildyta:
Va, čia jau realesnis variantas. Tokių pričindalų tai rasiu namie
Papildyta:
Va, čia jau realesnis variantas. Tokių pričindalų tai rasiu namie
Aš tai Selga sausiaunius lengvai patrupinu rankom, o tada puode su medine bulvių grūstuve sugrūdu
QUOTE(laurechka @ 2007 02 23, 22:48)
Kaip gerai, kad aš dėjau tuos obuolius, nes nuo šokolado (padauginau biškelį gal), būtų š***a užsiklijavusi Bet jėgovas keksas gavosi
Su tarka sutarkuok
Su tarka sutarkuok
Na, tai dar tada paaiškinkit-tai tie sausainiai turi pavirsti į džiuvėsėlių smulkumo konsistenciją? Nes jei daužyčiau su plaktuku, tai tikrai taip nesusismulkintų. Pasimečiau
As su tarka tarkavau. Kaip burokine, tik smulkesne kiek, viskas chiki. Visada taip darau o ir su burokine pabandyk. Viskas gausis. Gi nereik, kad butu tokie kaip miltai, truputuka gumuliuku ir reik sekmes