Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 8

Vakar pietavom zuvi, troskinta grietineleje - labai skanu. tik grietineles pyliau gerokai maziau.
Ir dar prikepiau lietiniu su kumpio ir surio idaru, tai siandien supusryciavom bigsmile.gif visi liko patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Siandien kepiau Kiausiniu-farso vyniotini. Gavosi liuks, labai skanus, svarbiausia vyrui patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va kaip atrode pats vyniotinis lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

ryt arba poryt galvoju iskepti Sokoladini keksa su varske
Atsakyti
Per Užgavėnes kepiau Apelsininius blynelius ir Apelsininius blynus su jogurtu (tik vietoj jogurto dėjau kefyrą tongue.gif ) gavosi labai skaniai, visi gyrė, sakė, kad kaip restorane biggrin.gif
Sonatina, ačiū tau labai labai už fantastiškus receptus ir idėjas 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Rytoj žadu kepti Kalakutienos vyniotinį su sūriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 vasario 2007 - 21:16
Kepiau aguoninius trikampelius, niam niam niam wub.gif Fantastika! Tik ash, vishtele, pamirshau i aguonas cukru idet, tai teko tuos trikampelius visaip kaip apvoliot, virshu apibarstyt ir dar ant ishkeptu gausiai cukraus pudra papuoshti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš šiandien kepiau nutelos keksiukus - na labai skanu, bet man kiek saldoka - kažin jei kitą kartą truputį sumažinčiau sukraus ar kokybė nenukentėtų?
Papildyta:
norėjau cukraus parašyti blush2.gif
Atsakyti
Vakar kepiau Bananinius blynelius thumbup.gif visi gyre net ir uosviene lotuliukas.gif super reikes daugiau isbandyti patiekaliuku 4u.gif
Atsakyti
Šiandien kepsiu triufelių tortą su avietėmis, tik avietes žadu keisti braškėmis. Gal tiks?
Atsakyti
Sonatina, šiandien gaminsiu varškės tortą su mars šokoladukais. recepte reikia 3 a.š želatinos miltelių... ar reikia naudoti t želatiną kur be skonio - kuri naudojama su mėsa, silke ir tt ar tą saldžią įvairiausių skonių kuri būna? g.gif
Atsakyti
Ta nesaldžiąją, be skonio (nes saldžioji receptuose dažniausiai nurodoma kaip "Želė"), o ne saldžioji ir yra želatina.

Beje, čia biškį ne į temą, bet mačiau šeštadienį Kaune Merkurijaus Maximoj (ex. Media) želatinos lapelių vieną dėžutę.
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 02 23, 12:34)
Sonatina, šiandien gaminsiu varškės tortą su mars šokoladukais. recepte reikia 3 a.š želatinos miltelių... ar reikia naudoti t želatiną kur be skonio - kuri naudojama su mėsa, silke ir tt ar tą saldžią įvairiausių skonių kuri būna?  g.gif

taip, ta be skonio, gelsvos granulytes .
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2007 02 23, 10:57)
Šiandien kepsiu triufelių tortą su avietėmis, tik avietes žadu keisti braškėmis. Gal tiks?

Man tai labiau vyšnios tiktų nei braškės - klasikinis derinys gautusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Portuke @ 2007 02 23, 15:53)
Man tai labiau vyšnios tiktų nei braškės - klasikinis derinys gautusi  rolleyes.gif


Tikrai, vyšnios labai tiktų. Tik tada jas reikia sumalti ar su blenderiu susmulkinti g.gif . O aš dariau neperseniausiai su šaldytom avietėm ir nelabai gerai nusunkiau, tai truputį skystokas kremas buvo. Tai va, reik gerai labai nusunkt. Vat braškės, manau, ir būtų labai skystos. Tada nebent daugiau želatinos dėt į kremą ax.gif
Atsakyti