Vakar pietavom zuvi, troskinta grietineleje - labai skanu. tik grietineles pyliau gerokai maziau.
Ir dar prikepiau lietiniu su kumpio ir surio idaru, tai siandien supusryciavom visi liko patenkinti
Siandien kepiau Kiausiniu-farso vyniotini. Gavosi liuks, labai skanus, svarbiausia vyrui patiko
Va kaip atrode pats vyniotinis
ryt arba poryt galvoju iskepti Sokoladini keksa su varske
Va kaip atrode pats vyniotinis
ryt arba poryt galvoju iskepti Sokoladini keksa su varske
Per Užgavėnes kepiau Apelsininius blynelius ir Apelsininius blynus su jogurtu (tik vietoj jogurto dėjau kefyrą ) gavosi labai skaniai, visi gyrė, sakė, kad kaip restorane
Sonatina, ačiū tau labai labai už fantastiškus receptus ir idėjas
Rytoj žadu kepti Kalakutienos vyniotinį su sūriu
Sonatina, ačiū tau labai labai už fantastiškus receptus ir idėjas
Rytoj žadu kepti Kalakutienos vyniotinį su sūriu
Kepiau aguoninius trikampelius, niam niam niam Fantastika! Tik ash, vishtele, pamirshau i aguonas cukru idet, tai teko tuos trikampelius visaip kaip apvoliot, virshu apibarstyt ir dar ant ishkeptu gausiai cukraus pudra papuoshti
o aš šiandien kepiau nutelos keksiukus - na labai skanu, bet man kiek saldoka - kažin jei kitą kartą truputį sumažinčiau sukraus ar kokybė nenukentėtų?
Papildyta:
norėjau cukraus parašyti
Papildyta:
norėjau cukraus parašyti
Vakar kepiau Bananinius blynelius visi gyre net ir uosviene super reikes daugiau isbandyti patiekaliuku
Šiandien kepsiu triufelių tortą su avietėmis, tik avietes žadu keisti braškėmis. Gal tiks?
Sonatina, šiandien gaminsiu varškės tortą su mars šokoladukais. recepte reikia 3 a.š želatinos miltelių... ar reikia naudoti t želatiną kur be skonio - kuri naudojama su mėsa, silke ir tt ar tą saldžią įvairiausių skonių kuri būna?
Ta nesaldžiąją, be skonio (nes saldžioji receptuose dažniausiai nurodoma kaip "Želė"), o ne saldžioji ir yra želatina.
Beje, čia biškį ne į temą, bet mačiau šeštadienį Kaune Merkurijaus Maximoj (ex. Media) želatinos lapelių vieną dėžutę.
Beje, čia biškį ne į temą, bet mačiau šeštadienį Kaune Merkurijaus Maximoj (ex. Media) želatinos lapelių vieną dėžutę.
QUOTE(Linjus @ 2007 02 23, 12:34)
Sonatina, šiandien gaminsiu varškės tortą su mars šokoladukais. recepte reikia 3 a.š želatinos miltelių... ar reikia naudoti t želatiną kur be skonio - kuri naudojama su mėsa, silke ir tt ar tą saldžią įvairiausių skonių kuri būna?
taip, ta be skonio, gelsvos granulytes .
QUOTE(Spurgita @ 2007 02 23, 10:57)
Šiandien kepsiu triufelių tortą su avietėmis, tik avietes žadu keisti braškėmis. Gal tiks?
Man tai labiau vyšnios tiktų nei braškės - klasikinis derinys gautusi
QUOTE(Portuke @ 2007 02 23, 15:53)
Man tai labiau vyšnios tiktų nei braškės - klasikinis derinys gautusi
Tikrai, vyšnios labai tiktų. Tik tada jas reikia sumalti ar su blenderiu susmulkinti . O aš dariau neperseniausiai su šaldytom avietėm ir nelabai gerai nusunkiau, tai truputį skystokas kremas buvo. Tai va, reik gerai labai nusunkt. Vat braškės, manau, ir būtų labai skystos. Tada nebent daugiau želatinos dėt į kremą