As siandien pusryciams vietoj blynu turejau kepti varskes apkepa Nu labai jau jis skanus MB dievina blynus, gali valgyti kasdien ir tris kartus dienon, bet paprase apkepo Taigi blynai bus tik vakarienei
Aciu uz receptuka Sonatina Musu namuose varske ir taip neuzsilaiko, tai dabar is viso bus i kaip i kiaura maisa
Aciu uz receptuka Sonatina Musu namuose varske ir taip neuzsilaiko, tai dabar is viso bus i kaip i kiaura maisa
QUOTE(simsi @ 2007 02 20, 10:29)
Vakar as irgi gaminau si patiekaliuka, tai irgi abiems labai patiko
Sonatina, isitraukiau ir as i tavo "sekta" Is nemegstancios ir nemokancios gaminti, tapau visai nebloga kulinare
P.S Man niekas blynu temoj neatsako, kaip pasigaminti mielinius blynus su mieliu milteliais
Ačiū, Sonatina, už mielinių blynų receptą, kepiau pirmą kartą ir gavosi labai skanūs, ryte vyras valgė likučius nuo vakarienės, tai sakė kaip spurgos.
QUOTE(bonda @ 2007 02 21, 09:02)
vakar kepiau bananinius blynus man biski saldoka (nors cukraus visai nedejau) , bet vaikam turi labai patikt manoji be jokios uogienes ar dar ko valge -sausus kimso
Ir aš vakar kepiau šituos blynus. Mums pats tas saldumas. Man tai nieko prie jų nereikia (nei uogienės nei grietinės). Vieni puikiausiai valgosi . Tik toks kalusimukas. O dėl ko reikia neišmaišyti gerai tešlos, o palikti gumuliuotą? Man pakliuvo keliose vietose blynuose miltų gumuliukų...
Ir šiaip šitie blyni gaunasi tokie gan ploni, ane (neradau nuotraukos)?
Ir as vakar kepiau mielinukus .Buvo labai skanu,tik sausoki man kazkodel isejo . Gal miltu padauginau?
Sonatina, nuo siol ir as tavo gerbeja ,su nekantrumu laukianti nauju tavo ideju .
Kulinarinio talento neturiu,bet Soantinos receptai taip ir kviecia juos isbandyti .Pati fantazijos visiskai neturiu - mano meniu : is farso - tik kotletai ir kepsnys orkaiteje;is vistos - kepta ,troskinta ir virta vista.Jau paciai bloga nuo to vienodo maisto Todel siaubingai dziaugiuosi atradusi skyreli "Skanaus!"
Sonatina, nuo siol ir as tavo gerbeja ,su nekantrumu laukianti nauju tavo ideju .
Kulinarinio talento neturiu,bet Soantinos receptai taip ir kviecia juos isbandyti .Pati fantazijos visiskai neturiu - mano meniu : is farso - tik kotletai ir kepsnys orkaiteje;is vistos - kepta ,troskinta ir virta vista.Jau paciai bloga nuo to vienodo maisto Todel siaubingai dziaugiuosi atradusi skyreli "Skanaus!"
kepiau blynus su kokosu>labai skanus isejo>ir mazai riebalu, nes kepi per visa keptuve
pastebejimas>as vietoj grietines dejau naturalaus jogurto ir i tesla ipyliau siek tiek aliejaus.Cukraus reiktu maziau, uztektu vieno valgomojo sauksto>tada isvis niam niam...nespejau kepti isgraispte visi, eiluteje lauke
bandykit tikrai labai skanu
tiesa sorry Sonatina, kad uzklausiau del vafliu
pastebejimas>as vietoj grietines dejau naturalaus jogurto ir i tesla ipyliau siek tiek aliejaus.Cukraus reiktu maziau, uztektu vieno valgomojo sauksto>tada isvis niam niam...nespejau kepti isgraispte visi, eiluteje lauke
bandykit tikrai labai skanu
tiesa sorry Sonatina, kad uzklausiau del vafliu
Sonatinos receptu keptą duonele jau mėgaujamės ne vieną,o net kelis kart per savaitę,kepu kiekvieną karta ką nors vietoje aguonų pakeisdama,tai abrikosus,tai riešutus,ar razinas.....nenusakoma
o as ka tik iskepiau kalakutienos zuiki. labai skanu. tik as kita karta deciau maciau surio, nes truputuka man per suru. bet siaip tai liuks