QUOTE(Salne @ 2007 02 20, 11:40)
Sonatina, paaiškink kaip tu verdi kondensuotą pieną..
..Vakar dariau "Napoleoną"...Šiaip viskas gavosi gerai...Tas kremas labai skanus..Bet jau tas kondensuoto pieno virimas..mane žudė..Pusantros valandos stovėjau prie viryklės ir maišiau tą masę..
..O kai ji atšalo..tai pasidarė kieta kieta...Tai teko man ją tarkuoti..ir paskui su tuo pieno kremu intensyviai plakti..kad gautūsi vientisa..graži masė be jokių gumuliukų..
..
Taigi man labai įdomu..gal aš tą kondensuotą pieną ne taip viriau...gal yra koks įpatingas būdas jį virti..
Kondensuotą pieną reikia virti 1,5 val., tačiau su visu indeliu. Žodžiu, dedi bankę kondensuoto (uždarytą, nu, kokią nusiperki, tokią ir dedi - jokių atidarymų kad nebūtų ir šiaip dūrių
) į puodą, užpili vandeniu ir verdi tas 1,5 val ant mažos ugnies vis stebint, kad vanduo nenugaruotų, nes bankė gali sprogt
jei vandens sumažėja, dapili daugiau.
Arba perki Rududu
Nors jis nėra toks skanus, kaip namie virtas kondens. pienas